Autobuz București - Târgu Jiu preturi de la 72,27 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Târgu Jiu cu autobuzul

Călătoria de la București la Târgu Jiu cu autobuzul este de 233,55 km și durează 4 ore 48 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:00 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la București la Târgu Jiu cu autobuz pentru doar 72,27 lei sau până la 137,45 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 72,27 lei.

Cel mai mic pret72,27 lei
Durata călătoriei4 ore 48 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret72,27 lei
Cel mai mare preț137,45 lei
Prima Plecare02:00
Ultima Plecare22:30
Distanţă233,55 km
PlecareBucurești
SosireTârgu Jiu
TransportatoriB&B Ilan Travel, Express Transport

Autobuz Bilete de la Bucharest la Târgu Jiu

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la București la Târgu Jiu cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Târgu Jiu. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Târgu Jiu?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Târgu Jiu costă 72,27 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 115,71 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Târgu Jiu.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 115,71 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Târgu Jiu.

Cât durează să ajung de la București la Târgu Jiu cu autobuzul?

Călătoria de la București la Târgu Jiu cu autobuzul va dura, de obicei, 4 ore 48 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 233,55 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 4 ore 48 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre București și Târgu Jiu este în jur de 233,55 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 ore 48 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Târgu Jiu durează 4 ore 20 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Târgu Jiu?

În București, stațiile de plecare includ Bucharest Autogara Militari,Henri Coandă International Airport, OTP,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab. Când veți sosi în Târgu Jiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Autogara Târgu Jiu,Târgu Jiu, Autogara est viitorul,Târgu Jiu,Sports Club Pandurii Targu Jiu (Targu Jiu, Romania). Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la București la Târgu Jiu au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Târgu Jiu poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 6 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Târgu Jiu. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Târgu Jiu variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 6 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Târgu Jiu

Bilete ieftine de autobuz de la București la Târgu Jiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Târgu Jiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Târgu Jiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Târgu Jiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Târgu Jiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu Jiu cu autobuzul

Când călătoriți la Târgu Jiu cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Târgu Jiu Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
16.35kg
Autobuz
17.52kg
Zbor
46.71kg
Mașină
37.37kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Târgu Jiu?
Un bilet de autobuz de la București la Târgu Jiu este de 115,71 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 72,27 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Târgu Jiu?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Târgu Jiu este de 72,27 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Târgu Jiu cu autobuz?
Distanța între București și Târgu Jiu este de 233,55 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Târgu Jiu?
Călătoria de la București la Târgu Jiu durează în medie 4 ore 48 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 20 min..
Ce companii operează de la București la Târgu Jiu?
Ruta București - Târgu Jiu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, B&B Ilan Travel și Express Transport ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Târgu Jiu?
Ruta de la București la Târgu Jiu are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Târgu Jiu?
Primul autobuz de la București la Târgu Jiu pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Târgu Jiu?
Ultimul autobuz de la București la Târgu Jiu pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Târgu Jiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 72,27 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Târgu Jiu?
Există în medie 6 de la București pentru a merge la Târgu Jiu.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Târgu Jiu?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Târgu Jiu este 4 ore 20 min..
Există un autobuz direct de la București la Târgu Jiu?
Da, există un autobuz direct între București și Târgu Jiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Târgu Jiu?
Călătoria cu autobuz de la București la Târgu Jiu creează 17.52kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Târgu Jiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare