Tren București - Medgidia prețuri de la 4,45 lei

Începe de la
4,45 lei

București la Medgidia de la tren

Călătoria de la București la Medgidia de la tren este de 174,51 km și durează 4 ore 56 min.. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:20 și ultima la 21:07. Este posibil să călătoriți de la București la Medgidia cu tren pentru doar 4,45 lei sau până la 89,91 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,45 lei.

Cel mai mic pret4,45 lei
Durata călătoriei4 ore 56 min.
Conexiune pe zi18
Cel mai mic pret4,45 lei
Cel mai mare preț89,91 lei
Prima Plecare06:20
Ultima Plecare21:07
Distanţă174,51 km
PlecareBucurești
SosireMedgidia
TransportatoriTransferoviar Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Medgidia

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la București la Medgidia cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Medgidia? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Medgidia?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Medgidia costă 4,45 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 56,14 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Medgidia.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Medgidia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 56,14 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Medgidia.

Cât timp va dura să merg de la București la Medgidia cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 4 ore 56 min.. Atât durează să traversați 174,51 km de la București la Medgidia. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Medgidia ar putea să dureze mai mult de 4 ore 56 min.. Pentru a ajunge mai repede de la București la Medgidia, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Medgidia vor termina călătoria în 3 ore 56 min.. În medie, vă va lua cam 4 ore 56 min. pentru a parcurge 174,51 km între București și Medgidia.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Medgidia?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Medgidia la 06:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:07. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Medgidia la 06:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:07. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Medgidia?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Medgidia. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Medgidia. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Medgidia.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Medgidia?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Medgidia, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 18 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 12 călătorii directe între București și Medgidia. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Medgidia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Medgidia

Bilete ieftine de tren de la București la Medgidia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Medgidia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Medgidia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Medgidia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Medgidia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Medgidia cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Medgidia, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Regio Calatori de la București la Medgidia
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Medgidia cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori CFR Calatori Regio Calatori
luggage Bagaje check check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
wifi Wifi cross check cross
power_sockets Prize cross check cross
accessibility Accesibilitate cross check cross
air_con Aer condiționat cross check cross

București la Medgidia Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.22kg
Autobuz
13.09kg
Zbor
34.9kg
Mașină
27.92kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Medgidia cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Medgidia sunt 12.22kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Medgidia? Luând trenul între București și Medgidia veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 22.68kg față de un zbor, 0.87kg față de autobuz și 15.7kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Medgidia?
Un bilet de tren de la București la Medgidia este de 56,14 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,45 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Medgidia?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Medgidia este de 4,45 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Medgidia cu tren?
Distanța între București și Medgidia este de 174,51 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Medgidia?
Călătoria de la București la Medgidia durează în medie 4 ore 56 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 56 min..
Ce companii operează de la București la Medgidia?
Ruta București - Medgidia este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Medgidia?
Ruta de la București la Medgidia are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Medgidia?
Primul tren de la București la Medgidia pleacă la orele 06:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Medgidia?
Ultimul tren de la București la Medgidia pleacă la orele 21:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Medgidia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,45 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Medgidia?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Medgidia. Puteți merge de la București Autogara Militari, București Gara Basarab, Bucharest Filaret Bus Station, Bukarest Autogara Rahova, Henri Coandă International Airport și Gara Bucureşti Nord și puteți ajunge la Medgidia și Medgidia Strada Independentei.
Câte conexiuni directe merg de la București la Medgidia?
Există în medie 12 de la București pentru a merge la Medgidia.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Medgidia?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Medgidia este 3 ore 56 min..
Există un tren direct de la București la Medgidia?
Da, există un tren direct între București și Medgidia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Medgidia?
Călătoria cu tren de la București la Medgidia creează 12.22kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Medgidia

Rute asemănătoare

Alte rute populare