Tren Lisabona - Sintra prețuri de la 4,40 lei

Începe de la
4,40 lei

Lisabona la Sintra de la tren

Călătoria de la Lisabona la Sintra de la tren este de 22,65 km și durează 0 ore 44 min.. Există 396 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:01 și ultima la 23:50. Este posibil să călătoriți de la Lisabona la Sintra cu tren pentru doar 4,40 lei sau până la 20,03 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,40 lei.

Cel mai mic pret4,40 lei
Durata călătoriei0 ore 44 min.
Conexiune pe zi396
Cel mai mic pret4,40 lei
Cel mai mare preț20,03 lei
Prima Plecare00:01
Ultima Plecare23:50
Distanţă22,65 km
PlecareLisabona
SosireSintra
TransportatoriCPPT

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Lisabona la Sintra

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Lisabona la Sintra. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Lisabona la Sintra?

Când călătoriți de la Lisabona la Sintra, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 9,72 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4,40 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Lisabona la Sintra. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 9,72 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Lisabona la Sintra.

Cât durează călătoria de la Lisabona la Sintra cu trenul?

Distanța dintre Lisabona și Sintra este aproximativ 22,65 km. În general, va dura în jur de 0 ore 44 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Lisabona la Sintra acoperă o distanță de 22,65 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 0 ore 44 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 15 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Lisabona la Sintra făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Lisabona la Sintra?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Lisabona și Sintra. Vă puteți începe călătoria în Lisabona la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Sintra. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Lisabona la Sintra.

Câte călătorii de la Lisabona la Sintra sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Lisabona la Sintra poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 396 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Lisabona la Sintra. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Lisabona la Sintra variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 198 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 198 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Lisabona la Sintra. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Lisabona la Sintra
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Lisabona la Sintra.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Lisabona la Sintra, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Lisabona la Sintra.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Lisabona la Sintra

Cele mai ieftine bilete de tren Lisabona - Sintra pot fi găsite până la 6,65 lei dacă aveți noroc sau 8,19 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 9,09 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sintra cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sintra, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CPPT de la Lisabona la Sintra
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Lisabona la Sintra cu train.
Facilităţi CPPT
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check

Lisabona la Sintra Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.59kg
Autobuz
1.7kg
Zbor
4.53kg
Mașină
3.62kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Lisabona la Sintra cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Lisabona și Sintra sunt 1.59kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Lisabona și Sintra? Luând trenul între Lisabona și Sintra veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 2.94kg față de un zbor, 0.11kg față de autobuz și 2.03kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Lisabona la Sintra?
Un bilet de tren de la Lisabona la Sintra este de 9,72 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Lisabona la Sintra?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Lisabona la Sintra este de 4,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Lisabona și Sintra cu tren?
Distanța între Lisabona și Sintra este de 22,65 km.
Cât durează călătoria cu tren între Lisabona și Sintra?
Călătoria de la Lisabona la Sintra durează în medie 0 ore 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 15 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Lisabona la Sintra?
Ruta de la Lisabona la Sintra are în medie 396 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Lisabona la Sintra?
Primul tren de la Lisabona la Sintra pleacă la orele 00:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Lisabona la Sintra?
Ultimul tren de la Lisabona la Sintra pleacă la orele 23:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Lisabona la Sintra?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Lisabona la Sintra?
Există în medie 198 de la Lisabona pentru a merge la Sintra.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Lisabona și Sintra?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Lisabona și Sintra este 0 ore 15 min..
Există un tren direct de la Lisabona la Sintra?
Da, există un tren direct între Lisabona și Sintra.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Lisabona la Sintra?
Călătoria cu tren de la Lisabona la Sintra creează 1.59kg emisii de CO2.

Treceți local de la Lisabona

Rute populare

Escapade de weekend de la Lisabona

Rute internaționale din Lisabona și zonele din apropiere

Alte destinații de la Lisabona

Principalele rute spre Sintra

Rute asemănătoare

Alte rute populare