Tren Lisabona - Portimão prețuri de la 54,24 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
54,24 lei

Lisabona la Portimão cu trenul

Călătoria de la Lisabona la Portimão cu trenul este de 184,7 km și durează 3 ore 52 min.. Există 15 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:45 și ultima la 18:40. Este posibil să călătoriți de la Lisabona la Portimão cu tren pentru doar 54,24 lei sau până la 130,47 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 54,24 lei.

Cel mai mic pret54,24 lei
Durata călătoriei3 ore 52 min.
Conexiune pe zi15
Cel mai mic pret54,24 lei
Cel mai mare preț130,47 lei
Prima Plecare07:45
Ultima Plecare18:40
Distanţă184,7 km
PlecareLisabona
SosirePortimão
TransportatoriAP - Alfa Pendular, IC - Intercidades

Tren Bilete de la Lisbon la Portimao

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria dvs. de la Lisabona la Portimão cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Lisabona la Portimão? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Lisabona la Portimão?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Lisabona la Portimão costă 54,24 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 87,37 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Lisabona la Portimão.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Lisabona la Portimão. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Lisabona la Portimão vă va costa 87,37 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Lisabona la Portimão cu trenul?

Călătoria între Lisabona și Portimão cu trenul este aproximativ 184,7 km. Vă va lua cam 3 ore 52 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Lisabona și Portimão cu trenul durează de obicei 3 ore 52 min. pentru a acoperi o distanță de 184,7 km. Cea mai scurtă călătorie de la Lisabona la Portimão vă va duce 3 ore 16 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Portimão, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Lisabona la Portimão?

În general, prima plecare a zilei din Lisabona va fi la 07:45, iar ultima plecare va fi la 18:40. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Lisabona la Portimão se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Lisabona la Portimão la 07:45. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 18:40. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Lisabona laPortimão?

În Lisabona, stațiile de plecare includ Lisboa - Santa Apolonia,Lisbon Sete Rios,Lisbon - Oriente,Lisbon Airport (LIS). Când veți sosi în Portimão, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Portimão Airport, PRM,PORTIMAO. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Lisabona la Portimão?

Dacă vreți să ajungeți de la Lisabona la Portimão, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 15 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Lisabona și Portimão. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 15 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Lisabona la Portimão. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Lisbon la Portimao

Bilete ieftine de tren de la Lisabona la Portimão
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Lisabona la Portimão.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Lisabona la Portimão, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Lisabona la Portimão.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Lisbon la Portimao

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 49,45 lei la 113,07 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 56% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Lisabona la Portimão

Cele mai ieftine bilete de tren Lisabona - Portimão pot fi găsite până la 28,63 lei dacă aveți noroc sau 82,32 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 97,43 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Portimão cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Portimão, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Lisabona la Portimão Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.93kg
Autobuz
13.85kg
Zbor
36.94kg
Mașină
29.55kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Lisabona la Portimão cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Lisabona și Portimão sunt 12.93kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Lisabona și Portimão? Luând trenul între Lisabona și Portimão veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 24.01kg față de un zbor, 0.92kg față de autobuz și 16.62kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Lisabona la Portimão?
Un bilet de tren de la Lisabona la Portimão este de 87,37 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 54,24 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Lisabona la Portimão?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Lisabona la Portimão este de 54,24 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Lisabona și Portimão cu tren?
Distanța între Lisabona și Portimão este de 184,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Lisabona și Portimão?
Călătoria de la Lisabona la Portimão durează în medie 3 ore 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 16 min..
Ce companii operează de la Lisabona la Portimão?
Ruta Lisabona - Portimão este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, AP - Alfa Pendular, IC - Intercidades și R - Regional ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Lisabona la Portimão?
Ruta de la Lisabona la Portimão are în medie 15 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Lisabona la Portimão?
Primul tren de la Lisabona la Portimão pleacă la orele 07:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Lisabona la Portimão?
Ultimul tren de la Lisabona la Portimão pleacă la orele 18:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Lisabona la Portimão?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 54,24 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Lisabona și Portimão?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Lisabona și Portimão este 3 ore 16 min..
Există un tren direct de la Lisabona la Portimão?
Da, există un tren direct între Lisabona și Portimão.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Lisabona la Portimão?
Călătoria cu tren de la Lisabona la Portimão creează 12.93kg emisii de CO2.

Treceți local de la Lisabona

Rute populare

Escapade de weekend de la Lisabona

Rute internaționale din Lisabona și zonele din apropiere

Alte destinații de la Lisabona

Principalele rute spre Portimão

Rute asemănătoare

Alte rute populare