Tren Timişoara - Lugoj prețuri de la 11,29 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Timişoara la Lugoj cu trenul

Călătoria de la Timişoara la Lugoj cu trenul este de 53,14 km și durează 1 oră 42 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 13:26 și ultima la 22:31. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Lugoj cu tren pentru doar 11,29 lei sau până la 27,12 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 11,29 lei.

Cel mai mic pret11,29 lei
Durata călătoriei1 oră 42 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret11,29 lei
Cel mai mare preț27,12 lei
Prima Plecare13:26
Ultima Plecare22:31
Distanţă53,14 km
PlecareTimişoara
SosireLugoj
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Timişoara la Lugoj

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Timişoara la Lugoj cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Lugoj? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Timişoara la Lugoj, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Timişoara la Lugoj?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Lugoj. Însă în medie veți plăti în jur de 15,78 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 11,29 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Lugoj. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Timişoara la Lugoj vă va costa 15,78 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Timişoara la Lugoj cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 1 oră 42 min.. Atât durează să traversați 53,14 km de la Timişoara la Lugoj. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Timişoara la Lugoj ar putea să dureze mai mult de 1 oră 42 min.. Călătoria între Timişoara și Lugoj este lungă de vreo 53,14 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 42 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 21 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Timişoara la Lugoj cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Timişoara la Lugoj?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Timişoara la Lugoj, care de obicei este la 13:26. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 22:31. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Timişoara la Lugoj, care de obicei este la 13:26. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 22:31. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Timişoara la Lugoj cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Timişoara, stațiile de plecare includ Timișoara Gazprom,Timișoara, Gara Timisoara Nord,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,TIMISOARA,Metro. Când veți sosi în Lugoj, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Lugoj Parcu George Enescu,Lugoj Strada Alexandru Mocioni,Lugoj (MOL petrol station). Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Timişoara spre Lugoj?

Dacă vreți să ajungeți de la Timişoara la Lugoj, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 12 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 12 călătorii directe între Timişoara și Lugoj. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Lugoj. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Lugoj

Bilete ieftine de tren de la Timişoara la Lugoj
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Lugoj.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Lugoj, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Lugoj.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Lugoj

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Lugoj

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Lugoj pot fi găsite până la 4,59 lei dacă aveți noroc sau 9,49 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 12,17 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lugoj cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Lugoj, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la Lugoj Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.72kg
Autobuz
3.99kg
Zbor
10.63kg
Mașină
8.5kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Lugoj cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Lugoj sunt 3.72kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Lugoj? Luând trenul între Timişoara și Lugoj veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 6.91kg față de un zbor, 0.27kg față de autobuz și 4.78kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Lugoj?
Un bilet de tren de la Timişoara la Lugoj este de 15,78 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 11,29 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Lugoj?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Lugoj este de 11,29 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Lugoj cu tren?
Distanța între Timişoara și Lugoj este de 53,14 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Lugoj?
Călătoria de la Timişoara la Lugoj durează în medie 1 oră 42 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 21 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Lugoj?
Ruta de la Timişoara la Lugoj are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Lugoj?
Primul tren de la Timişoara la Lugoj pleacă la orele 13:26. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Lugoj?
Ultimul tren de la Timişoara la Lugoj pleacă la orele 22:31. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Lugoj?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 11,29 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Lugoj?
Există în medie 12 de la Timişoara pentru a merge la Lugoj.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Lugoj?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Lugoj este 1 oră 21 min..
Există un tren direct de la Timişoara la Lugoj?
Da, există un tren direct între Timişoara și Lugoj.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Lugoj?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Lugoj creează 3.72kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Lugoj

Rute asemănătoare

Alte rute populare