Autobuz Iaşi - București preturi de la 451,79 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
451,79 lei

Iaşi la București cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la București cu autobuzul este de 325,71 km și durează 1 oră 7 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:25 și ultima la 19:50. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la București cu autobuz pentru doar 451,79 lei sau până la 451,79 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 451,79 lei.

Cel mai mic pret451,79 lei
Durata călătoriei1 oră 7 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret451,79 lei
Cel mai mare preț451,79 lei
Prima Plecare05:25
Ultima Plecare19:50
Distanţă325,71 km
PlecareIaşi
SosireBucurești
TransportatoriTAROM, Turkish Airlines

Autobuz Bilete de la Iași la Bucharest

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Iaşi la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Iaşi la București?

Când călătoriți de la Iaşi la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 451,79 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 451,79 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 451,79 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Iaşi la București cu autobuzul?

Călătoria între Iaşi și București cu autobuzul este aproximativ 325,71 km. Vă va lua cam 1 oră 7 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Iaşi și București este în jur de 325,71 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 7 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și București durează 0 ore 55 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la București?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la București este la 05:25, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 19:50. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la 05:25. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 19:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la București?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la București?

În medie, sunt 5 plecări zilnice de la Iaşi la București. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 5 plecări de la Iaşi care merg direct la București. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Bucharest

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 225,55 lei la 638,01 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 65% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la București

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - București pot fi găsite până la 76,76 lei dacă aveți noroc sau 328,38 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 606,93 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord TAROM și Turkish Airlines de la Iaşi la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la București cu bus.
Facilităţi TAROM Turkish Airlines
wifi Wifi check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check

Iaşi la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
22.8kg
Autobuz
24.43kg
Zbor
65.14kg
Mașină
52.11kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la București?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la București este de 451,79 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 451,79 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la București este de 451,79 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și București cu autobuz?
Distanța între Iaşi și București este de 325,71 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și București?
Călătoria de la Iaşi la București durează în medie 1 oră 7 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 55 min..
Ce companii operează de la Iaşi la București?
Ruta Iaşi - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, TAROM și Turkish Airlines ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la București?
Ruta de la Iaşi la București are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la București?
Primul autobuz de la Iaşi la București pleacă la orele 05:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la București?
Ultimul autobuz de la Iaşi la București pleacă la orele 19:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 451,79 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la București?
Există în medie 5 de la Iaşi pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și București este 0 ore 55 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la București?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la București?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la București creează 24.43kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare