Gasiți un autobuz de la Iaşi până la București

Începe de la
275,30 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Iaşi la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Iaşi la București cu autobuzul?

Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la București vor costa 259,95 RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 275,35 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Rezumatul călătoriei cu Autobuz

Călătoria de la Iaşi la București de la Bus este de 325 km și durează 14 h 49 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 16:00 și ultima la 14:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la București cu Bus pentru doar 259,95 RON sau până la 290,30 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 259,95 RON
Durata călătoriei 14 h 49 min
Conexiune pe zi 2
Cel mai mic pret 259,95 RON
Cel mai mare preț 290,30 RON
Prima Plecare 16:00
Ultima Plecare 14:00
Distanţă 325 km
Plecare Iaşi
Sosire București
Transportatori Autogari, Memento Bus,

Autobuz Bilete de la Iaşi la București

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  -2°
  Feb 07
  Detalii
  -2°
  Feb 08
  Detalii
  -4°
  Feb 09
  Detalii
  -4°
  Feb 10
  Detalii
  -4°
  Feb 11
  Detalii
  -3°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
91,45 RON
Feb 04
Saturday
91,45 RON
Feb 05
Sunday
91,45 RON
Feb 06
Monday
-2°
Detalii
Feb 07
Tuesday
-2°
91,45 RON
Feb 08
Wednesday
-4°
91,45 RON
Feb 09
Thursday
-4°
91 RON

Cel mai bun moment pentru a rezerva Iaşi - București Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Iaşi la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Zbor
92.91kg
Tren
4.564kg
Autobuz
22.168kg
Mașină
15.974kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în București

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează să ajung de la Iaşi la București cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la București acoperă o distanță de 326 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 14 h 49 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 12 h 45 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la București?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la București, care de obicei este la 16:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 14:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la București?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și București. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iasi West Bus Station. Acestea se leagă de stații care includ Autogara Filaret din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la București.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la București?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la București folosind companii precum Autogari, Beps Travel, Mirtrans Express și Union Ivkoni. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 2 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la Iaşi la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback