Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Iaşi până la București

Starting from
259,95 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Iaşi la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Iaşi la București cu autobuzul?

Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la București vor costa 259,95 RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 275,32 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Iaşi la București transport autobuz

Cel mai bun preț 264,25 RON
Durata călătoriei 14 h 52 min
Călătorii pe zi 2
Prima plecare 14:00
Ultima plecare 14:00
Distanța 325 km
Plecare Iaşi
Sosire București
Transportatori Autogari, Memento Bus, BEPS TRAVEL, Mirtrans Express, Union Ivkoni

Prețul biletului Iaşi - București în fiecare zi

 
Azi
Detalii
73,30 RON
Mâine
Detalii
58,64 RON
În 2 zile
Detalii
68,41 RON
În 3 zile
Detalii
58,64 RON
În 4 zile
94,82 RON
68,41 RON
În 5 zile
Detalii
68,41 RON
În 6 zile
Detalii
68,41 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
2
Transportatori
5
Prețul minim
259,95 RON
Prețul maxim
290,30 RON

Iaşi - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

89 RON

Data
Marți 11 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Nicolina - București Băneasa
07:35 - 15:14
CFR Călători
7h 39min
3 schimbări
CO2: 0.93kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Iaşi la București cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la București acoperă o distanță de 326 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 14 h 49 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 12 h 45 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la București?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la București, care de obicei este la 16:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 14:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la București?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și București. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iasi West Bus Station. Acestea se leagă de stații care includ Autogara Filaret din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la București.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la București?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la București folosind companii precum Autogari, Memento Bus, BEPS TRAVEL, Mirtrans Express și Union Ivkoni. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 2 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la Iaşi la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback