Autobuz Iaşi - București preturi de la 137,65RON

Începe de la
137,65RON
Descoperă

Iaşi la București de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la București de la autobuz este de 325,3 km și durează 14 h 45 min. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 15:00 și ultima la 15:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la București cu autobuz pentru doar 137,65RON sau până la 286,88RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 137,65RON.

Cel mai bun preț 137,65RON
Durata călătoriei 14 h 45 min
Conexiune pe zi 1
Cel mai mic pret 137,65RON
Cel mai mare preț 286,88RON
Prima Plecare 15:00
Ultima Plecare 15:00
Distanţă 325,3 km
Plecare Iaşi
Sosire București
Transportatori Union Ivkoni

Autobuz Bilete de la Iaşi la București

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  26°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  19°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  17°
  Oct 07
  Detalii
  25°
  Oct 08
  Detalii
  26°
  Oct 09
  Detalii
  25°
  Oct 10
  Detalii
  25°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  25°
  Oct 13
  Detalii
  23°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria de la Iaşi la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Iaşi la București cu autobuzul?

Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la București vor costa 264,25RON. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 274,52RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la București

 
Sep 29
Vineri
26°
101,15RON
620,71RON
Sep 30
Sâmbătă
26°
50,57RON
459,61RON
Oct 01
Duminică
22°
101,15RON
524,45RON
Oct 02
Luni
19°
101,15RON
478,03RON
Oct 03
Marți
22°
100,37RON
431,66RON
Oct 04
Miercuri
24°
96,46RON
385,24RON
Oct 05
Joi
22°
96,36RON
387,98RON
Bilete ieftine de de la Iaşi la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la București

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - București pot fi găsite până la 62RON dacă aveți noroc sau 140RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 250RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Union Ivkoni este o companie bulgară de autobuze care operează pe plan intern și internațional. Fondată în 1992, compania a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Bulgaria, cu o flotă de peste 1.000 de autobuze. Union Ivkoni oferă o gamă largă de servicii, inclusiv linii regulate de autobuz, servicii charter și rute internaționale către destinații din întreaga Europă. Compania este cunoscută pentru flota sa modernă, autobuzele confortabile și serviciile de încredere.

Servicii la bord Union Ivkoni de la Iaşi la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la București cu autobuz.
Facilităţi Union Ivkoni
Wifi
Prize
Bagaje
Aer condiționat

Iaşi la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
5.0kg
Autobuz
33.4kg
Zbor
1,334.3kg
Mașină
128.7kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la București?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la București este de 209,28RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 137,65RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la București este de 137,65RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și București cu autobuz?
Distanța între Iaşi și București este de 325,3 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și București?
Călătoria de la Iaşi la București durează în medie 14 h 49 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 14 h 45 min.
Ce companii operează de la Iaşi la București?
Ruta Iaşi - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Union Ivkoni ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la București?
Ruta de la Iaşi la București are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la București?
Primul autobuz de la Iaşi la București pleacă la orele 15:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la București?
Ultimul autobuz de la Iaşi la București pleacă la orele 15:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 137,65RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la București?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la București. Puteți merge de la Iasi West Bus Station și puteți ajunge la Autogara Filaret.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la București?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și București este 14 h 45 min.
Există un autobuz direct de la Iaşi la București?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la București?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la București creează 33.4kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare