Gasiți un autobuz de la București până la Iaşi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 70RON
Durata călătoriei 7 h 20 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare: 07:30
Ultima plecare: 22:00
Distanța 325km

Unde autobuzele să plece de la Iaşi?

Autobuzele de la București să plece de la Bucuresti - Autogara IDM Basarab Kennedy și Iaşi ajunge la Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL.

Prețul biletului București - Iaşi în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
161,03 RON152,24 RON124,32 RON135,38 RON99,67 RON222,24 RON138,66 RON
Detalii 60,75 RON Detalii Detalii Detalii 73,20 RON Detalii

Autobuze din București spre Iaşi


Călător în autobuzul București-Iași

Dulcele târg al Ieșilor se află la o distanță de aproape 400 kilometri de capitala României, iar fiecare oră parcursă cu autobuzul București-Iași poate fi privită ca o incursiune în istoria și cultura românilor, căci sunt tranzitate orașe importante precum Buzău, Râmnicu Sărat, Focșani, Bârlad, și forme de relief diferite de la Câmpia Română la Podișul Moldovei. În plus, Autogara Transbus Codreanu, punct de destinație pentru multe curse naționale, se află în imediata apropiere a centrului municipiului Iași, acolo unde sunt concentrate hoteluri importante, trei mari centre comerciale, obiective cultural-turistice și instituții cu profil administrativ, de la Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitană, Mănăstirea „Sfinții Trei Ierarhi”, Grădina Publică Palas, Mănăstirea Golia, Opera Națională Română, Filarmonica, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Unirii, Muzeul „Otilia Cazimir”, Casa Dosoftei, Teatrul „Luceafărul”, la Prefectura Iași și Consiliul Județean Iași. Legătura acestor obiective cu autogara este asigurată prin curse frecvente ale tramvaielor, pe liniile 3, 6, 7, și ale autobuzelor pe liniile 20 și 50.

Trasee în jurul Iașului

Călătoria cu autobuzul București-Iași poate fi continuată spre localitățile din jur; într-o zonă cu un profund specific cultural, istoric și religios, traseele autobuzelor locale fac legătura cu Mănăstirea și Castelul Sturdza de la Miclăuşeni, cu Palatul Cuza de la Ruginoasa, Mănăstirea Hadâmbu din comuna Mironeasa și Muzeul Memorial „Vasile Alecsandri” din Mirceşti. Evadarea în natură este asigurată de Parcul de Aventură Hamak din Pietrăria sau de parcurgerea traseelor de drumeție din jurul Iașiului, iar pentru un acces facil autobuzele locale sunt alegerea optimă.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another