Autobuz Iaşi - Viena preturi de la 312,68 lei

Începe de la
312,68 lei

Iaşi la Viena de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la Viena de la autobuz este de 848,56 km și durează 22 ore 35 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Viena cu autobuz pentru doar 312,68 lei sau până la 312,68 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 312,68 lei.

Cel mai mic pret312,68 lei
Durata călătoriei22 ore 35 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret312,68 lei
Cel mai mare preț312,68 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă848,56 km
PlecareIaşi
SosireViena
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Iași la Vienna

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Viena cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Viena? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Viena, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Viena cu autobuzul?

Când călătoriți de la Iaşi la Viena, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 312,68 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 312,68 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Viena, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 312,68 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Viena cu autobuzul?

Cu o distanță de 848,56 km între Iaşi și Viena, de obicei va dura 22 ore 35 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 22 ore 35 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Viena, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Viena vor termina călătoria în 22 ore 5 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 22 ore 35 min. pentru a parcurge 848,56 km între Iaşi și Viena.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Viena?

În Iaşi, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Viena, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Viena?

Ruta de la Iaşi la Viena este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Viena, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Vienna

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Viena
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Viena.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Viena, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Viena.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Vienna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Viena cu autobuzul

Când călătoriți la Viena cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Iaşi la Viena
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Viena cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Iaşi la Viena Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
59.4kg
Autobuz
63.64kg
Zbor
169.71kg
Mașină
135.77kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Viena?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Viena este de 312,68 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 312,68 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Viena?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Viena este de 312,68 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Viena cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Viena este de 848,56 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Viena?
Călătoria de la Iaşi la Viena durează în medie 22 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 22 ore 5 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Viena?
Ruta de la Iaşi la Viena are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Viena?
Primul autobuz de la Iaşi la Viena pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Viena?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Viena pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Viena?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 312,68 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Viena?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Viena. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Wien Mitte, Wien Hütteldorf, Wien Praterstern, Vienna Erdberg, Wien Westbahnhof, Wien Meidling, Wien Matzleinsdorfer Platz, Wien Hauptbahnhof și Wien Quartier Belvedere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Viena?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Viena este 22 ore 5 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Viena?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Viena.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Viena?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Viena creează 63.64kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Viena

Alte rute populare