• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la București până la Buzău Starting from 15,60 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Buzău

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Buzău

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Buzău? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Buzău, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la București la Buzău?

În medie, un bilet de tren de la București la Buzău vă va costa 35,62 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 15,60 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.București la Buzău transport tren

Cel mai bun preț 15,60 RON
Durata călătoriei 4 h 13 min
Călătorii pe zi 48
Prima plecare 07:50
Ultima plecare 02:40
Distanța 98 km

Prețul biletului București - Buzău în fiecare zi

 
Azi
53,60 RON
14,62 RON
Mâine
53,60 RON
19,49 RON
În 2 zile
53,60 RON
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
48
Transportatori
1
Prețul minim
15,60 RON
Prețul maxim
76,35 RON

București - Buzău

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

53,60 RON

Data
Sâmbătă 23 Octombrie 2021
Transfero-logo
Bucharest Henri Coanda Airport - Buzau
10:00 - 12:00
Transfero
2h
CO2: 3.15kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 30 min
București Nord - Buzău
07:42 - 10:12
19,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 27 min
București Nord - Buzău
12:20 - 14:47
19,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 40 min
București Nord - Buzău
16:22 - 19:02
19,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 43 min
București Nord - Buzău
19:06 - 21:49
19,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 37 min
București Nord - Buzău
20:07 - 22:44
19,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 19 min
București Nord - Buzău Sud
19:06 - 22:25
21,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 51 min
București Nord - Buzău
21:09 - 23:00
22,20 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Buzău cu trenul?

Călătoria de la București la Buzău acoperă o distanță de 99 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 h 13 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 h 44 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Buzău făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Buzău?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Buzău la 07:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:40. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la București la Buzău cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din București la stații precum București Nord, București Băneasa și București Obor. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Buzău la următoarele stații: Buzău și Buzău Sud. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Buzău. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la București la Buzău?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Buzău, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 51 plecări pe zi. În medie, sunt 48 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 22 călătorii directe între București și Buzău. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 26 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.