Tren București - Buzău prețuri de la 30,49 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Buzău cu trenul

Călătoria de la București la Buzău cu trenul este de 98,4 km și durează 1 oră 59 min.. Există 22 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:45 și ultima la 22:50. Este posibil să călătoriți de la București la Buzău cu tren pentru doar 30,49 lei sau până la 66,60 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 30,49 lei.

Cel mai mic pret30,49 lei
Durata călătoriei1 oră 59 min.
Conexiune pe zi22
Cel mai mic pret30,49 lei
Cel mai mare preț66,60 lei
Prima Plecare04:45
Ultima Plecare22:50
Distanţă98,4 km
PlecareBucurești
SosireBuzău
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Buzău

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la București la Buzău cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Buzău. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la București la Buzău cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Buzău costă 30,49 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 51,89 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Buzău.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Buzău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Buzău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 51,89 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Buzău cu trenul?

Călătoria de la București la Buzău cu trenul va dura, de obicei, 1 oră 59 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 98,4 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 59 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre București și Buzău este în jur de 98,4 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 59 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Buzău durează 1 oră 41 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Buzău?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord. Sosind la Buzău, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Buzău, Autogara Nord,Buzau Petrol Station Petrom,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Buzău.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Buzău?

Ruta de la București la Buzău este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 22 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Buzău, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 22 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Buzău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Buzău

Bilete ieftine de tren de la București la Buzău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Buzău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Buzău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Buzău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Buzău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2,15 lei la 28,88 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 93% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Buzău

Cele mai ieftine bilete de tren București - Buzău pot fi găsite până la 4,35 lei dacă aveți noroc sau 14,24 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 48,33 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Buzău cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Buzău, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Buzău Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
6.89kg
Autobuz
7.38kg
Zbor
19.68kg
Mașină
15.74kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Buzău cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Buzău sunt 6.89kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Buzău? Luând trenul între București și Buzău veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 12.79kg față de un zbor, 0.49kg față de autobuz și 8.85kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Buzău?
Un bilet de tren de la București la Buzău este de 51,89 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 30,49 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Buzău?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Buzău este de 30,49 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Buzău cu tren?
Distanța între București și Buzău este de 98,4 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Buzău?
Călătoria de la București la Buzău durează în medie 1 oră 59 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 41 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Buzău?
Ruta de la București la Buzău are în medie 22 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Buzău?
Primul tren de la București la Buzău pleacă la orele 04:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Buzău?
Ultimul tren de la București la Buzău pleacă la orele 22:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Buzău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 30,49 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Buzău?
Există în medie 22 de la București pentru a merge la Buzău.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Buzău?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Buzău este 1 oră 41 min..
Există un tren direct de la București la Buzău?
Da, există un tren direct între București și Buzău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Buzău?
Călătoria cu tren de la București la Buzău creează 6.89kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Buzău

Rute asemănătoare

Alte rute populare