Tren București - Drobeta-Turnu Severin prețuri de la 33,13 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

București la Drobeta-Turnu Severin cu trenul

Călătoria de la București la Drobeta-Turnu Severin cu trenul este de 274,67 km și durează 8 ore 6 min.. Există 45 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:06 și ultima la 23:41. Este posibil să călătoriți de la București la Drobeta-Turnu Severin cu tren pentru doar 33,13 lei sau până la 152,80 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 33,13 lei.

Cel mai mic pret33,13 lei
Durata călătoriei8 ore 6 min.
Conexiune pe zi45
Cel mai mic pret33,13 lei
Cel mai mare preț152,80 lei
Prima Plecare06:06
Ultima Plecare23:41
Distanţă274,67 km
PlecareBucurești
SosireDrobeta-Turnu Severin
TransportatoriAstra Trans Carpatic, CFR Calatori

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Drobeta-Turnu Severin cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Drobeta-Turnu Severin? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Drobeta-Turnu Severin, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la București la Drobeta-Turnu Severin?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Drobeta-Turnu Severin costă 33,13 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 80,97 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Drobeta-Turnu Severin.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Drobeta-Turnu Severin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 80,97 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Drobeta-Turnu Severin.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Drobeta-Turnu Severin cu trenul?

Călătoria între București și Drobeta-Turnu Severin cu trenul este aproximativ 274,67 km. Vă va lua cam 8 ore 6 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la București la Drobeta-Turnu Severin acoperă o distanță de 274,67 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 8 ore 6 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 5 ore 38 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Drobeta-Turnu Severin făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Drobeta-Turnu Severin?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Drobeta-Turnu Severin la 06:06. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:41. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Drobeta-Turnu Severin la 06:06. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 23:41. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laDrobeta-Turnu Severin?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord. Sosind la Drobeta-Turnu Severin, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Drobeta-Turnu Severin,Drobeta-Turnu Severin Bus Station. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Drobeta-Turnu Severin.

Câte călătorii de la București la Drobeta-Turnu Severin au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la București la Drobeta-Turnu Severin folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 45 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Drobeta-Turnu Severin folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la București la Drobeta-Turnu Severin în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 41 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Drobeta-Turnu Severin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la București la Drobeta-Turnu Severin
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Drobeta-Turnu Severin.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Drobeta-Turnu Severin, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Drobeta-Turnu Severin.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Drobeta-Turnu Severin

Cele mai ieftine bilete de tren București - Drobeta-Turnu Severin pot fi găsite până la 39,58 lei dacă aveți noroc sau 44,60 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 52,77 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Drobeta-Turnu Severin cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Drobeta-Turnu Severin, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord Astra Trans Carpatic, CFR Calatori și Softrans de la București la Drobeta-Turnu Severin
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Drobeta-Turnu Severin cu train.
Facilităţi Astra Trans Carpatic CFR Calatori Softrans
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
wifi Wifi cross check cross
power_sockets Prize cross check cross
luggage Bagaje cross check cross
accessibility Accesibilitate cross check cross
air_con Aer condiționat cross check cross

București la Drobeta-Turnu Severin Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.23kg
Autobuz
20.6kg
Zbor
54.93kg
Mașină
43.95kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Drobeta-Turnu Severin cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Drobeta-Turnu Severin sunt 19.23kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Drobeta-Turnu Severin? Luând trenul între București și Drobeta-Turnu Severin veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 35.7kg față de un zbor, 1.37kg față de autobuz și 24.72kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Drobeta-Turnu Severin?
Un bilet de tren de la București la Drobeta-Turnu Severin este de 80,97 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 33,13 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Drobeta-Turnu Severin?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Drobeta-Turnu Severin este de 33,13 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Drobeta-Turnu Severin cu tren?
Distanța între București și Drobeta-Turnu Severin este de 274,67 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Drobeta-Turnu Severin?
Călătoria de la București la Drobeta-Turnu Severin durează în medie 8 ore 6 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 38 min..
Ce companii operează de la București la Drobeta-Turnu Severin?
Ruta București - Drobeta-Turnu Severin este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Astra Trans Carpatic, CFR Calatori și Softrans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Drobeta-Turnu Severin?
Ruta de la București la Drobeta-Turnu Severin are în medie 45 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Drobeta-Turnu Severin?
Primul tren de la București la Drobeta-Turnu Severin pleacă la orele 06:06. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Drobeta-Turnu Severin?
Ultimul tren de la București la Drobeta-Turnu Severin pleacă la orele 23:41. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Drobeta-Turnu Severin?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 33,13 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Drobeta-Turnu Severin?
Există în medie 4 de la București pentru a merge la Drobeta-Turnu Severin.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Drobeta-Turnu Severin?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Drobeta-Turnu Severin este 5 ore 38 min..
Există un tren direct de la București la Drobeta-Turnu Severin?
Da, există un tren direct între București și Drobeta-Turnu Severin.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Drobeta-Turnu Severin?
Călătoria cu tren de la București la Drobeta-Turnu Severin creează 19.23kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Drobeta-Turnu Severin

Rute asemănătoare

Alte rute populare