Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Drobeta-Turnu Severin

Starting from
36,80 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 41,30 RON
Transport Tren

Mâine

De la 64,35 RON
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Drobeta-Turnu Severin

Descoperă

Călătoria dvs. de la București la Drobeta-Turnu Severin cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Drobeta-Turnu Severin. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Drobeta-Turnu Severin?

Când călătoriți de la București la Drobeta-Turnu Severin, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 66,17 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 36,80 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.București la Drobeta-Turnu Severin transport tren

Cel mai bun preț 36,80 RON
Durata călătoriei 8 h 32 min
Călătorii pe zi 38
Prima plecare 03:05
Ultima plecare 00:55
Distanța 274 km
Plecare București
Sosire Drobeta-Turnu Severin
Transportatori Infofer, CFR Călători, , Astra Trans Carpatic

Prețul biletului București - Drobeta-Turnu Severin în fiecare zi

 
Azi
41,30 RON
68,21 RON
Mâine
41,30 RON
53,60 RON
În 2 zile
64,35 RON
43,85 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
36,80 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
39
Transportatori
2
Prețul minim
36,80 RON
Prețul maxim
110,65 RON

București - Drobeta-Turnu Severin

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

36,80 RON

Data
Miercuri 6 Iulie 2022
CFR Călători-logo
București Nord - Drobeta T.Severin Mf.
11:45 - 20:02
CFR Călători
8h 17min
1 schimbări
CO2: 0.79kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la București la Drobeta-Turnu Severin cu trenul?

Distanța dintre București și Drobeta-Turnu Severin este în jur de 275 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 8 h 20 min. Totuși, cele mai rapide rute între București și Drobeta-Turnu Severin durează 5 h 32 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Drobeta-Turnu Severin?

Prima plecare a serii de la București la Drobeta-Turnu Severin este la 03:04, în timp ce ultima călătorie pornește la 00:55. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Drobeta-Turnu Severin. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laDrobeta-Turnu Severin?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: București Nord, București Băneasa și București Obor. Sosind la Drobeta-Turnu Severin, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Drobeta Turnu Severin, Drobeta T.Severin Mf., Drobeta T.Severin Est Hm și Dinamica H. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Drobeta-Turnu Severin.

Câte călătorii de la București la Drobeta-Turnu Severin sunt în fiecare zi?

Ruta de la București la Drobeta-Turnu Severin este deservită de furnizori care includ CFR Călători și Astra Trans Carpatic. De la această listă de furnizori de transport, există până la 45 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 39 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Drobeta-Turnu Severin, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 5 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 34 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
234 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback