Gasiți un tren de la București până la Drobeta-Turnu Severin

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 18,71 RON
Durata călătoriei 12 h 58 min
Călătorii pe zi 25
Prima plecare 07:10
Ultima plecare 00:05
Distanța 274 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la București la Drobeta-Turnu Severin.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Drobeta-Turnu Severin. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la București la Drobeta-Turnu Severin, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Drobeta-Turnu Severin?

În medie, bilete de tren de la București la 69,14 RON de cost Drobeta-Turnu Severin, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 18,71 RON.

Trenurile de la București la care companiile: Drobeta-Turnu Severin se poate călători cu?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători și Astra Trans Carpatic, oferind conexiuni de tren între București și Drobeta-Turnu Severin.

Trenuri din București spre Drobeta-Turnu Severin

Cât timp durează de la București la și când Drobeta-Turnu Severin trenurile plece?

În medie, este nevoie de 12 h 58 min pentru a ajunge la cu trenul Drobeta-Turnu Severin, dar va avea nevoie de 5 h 28 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 07:10, în timp ce ultima părăsește București la 00:05.

Ce stații face trenurile să plece de la Drobeta-Turnu Severin?

Trenurile să plece de la București Băneasa, București Nord și București Obor București Drobeta-Turnu Severin ultimul și ajung în Drobeta Turnu Severin, Dinamica H, Drobeta T.Severin Mf. și Drobeta T.Severin Est Hm.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.