Gasiți un tren de la București până la Drobeta-Turnu Severin

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 28,90RON
Durata călătoriei 8 h 49 min
Călătorii pe zi 163
Prima plecare: 05:20
Ultima plecare: 23:40
Distanța 274km

bilete de tren ieftine de la București pe virail Drobeta-Turnu Severin.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la București la Drobeta-Turnu Severin. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la București pentru a Drobeta-Turnu Severin?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc București ruta trenului -. Drobeta-Turnu Severin <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Drobeta-Turnu Severin?

Prețul mediu al biletelor de tren de la București la Drobeta-Turnu Severin ultimul de 159,95 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la București pentru a putea fi în jur de Drobeta-Turnu Severin 28,90 RON.

Prețul biletului București - Drobeta-Turnu Severin în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
35,80 RON39,05 RON35,80 RON35,80 RON36,10 RON Detalii 38,05 RON

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în București și Drobeta-Turnu Severin?

Trenurile spre pot pleca din Drobeta-Turnu Severin ultimul București Nord, București Băneasa și București Obor și să ajungă la Drobeta T.Severin Mf., Drobeta T.Severin Est Hm, Dinamica H și Drobeta Turnu Severin.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Drobeta-Turnu Severin ultimul?

Primul tren spre 07:11 pleacă la ora Drobeta-Turnu Severin ultimul, în timp ce ultimul la 23:12. În medie, călătoria durează 8 ore și 28 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 7 ore și 32 minute Drobeta-Turnu Severin ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another