Gasiți un tren de la București până la Drobeta-Turnu Severin

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 28,90RON
Durata călătoriei 8 h 50 min
Călătorii pe zi 163
Prima plecare: 05:20
Ultima plecare: 23:40
Distanța 274km

bilete de tren ieftine de la București pe virail Drobeta-Turnu Severin.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la București la Drobeta-Turnu Severin. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la București pentru a Drobeta-Turnu Severin?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc București ruta trenului -. Drobeta-Turnu Severin <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Drobeta-Turnu Severin?

Prețul mediu al biletelor de tren de la București la Drobeta-Turnu Severin ultimul de 142,30 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la București pentru a putea fi în jur de Drobeta-Turnu Severin 28,90 RON.

Prețul biletului București - Drobeta-Turnu Severin în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
41 RON37 RON37 RON39 RON35 RON39 RON37 RON
48 RON Detalii Detalii 58 RON Detalii Detalii Detalii

Trenuri din București spre Drobeta-Turnu Severin


În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în București și Drobeta-Turnu Severin?

Trenurile spre pot pleca din Drobeta-Turnu Severin ultimul București Nord, București Băneasa și București Obor și să ajungă la Drobeta T.Severin Mf., Drobeta T.Severin Est Hm, Dinamica H și Drobeta Turnu Severin.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Drobeta-Turnu Severin ultimul?

Primul tren spre 07:11 pleacă la ora Drobeta-Turnu Severin ultimul, în timp ce ultimul la 23:01. În medie, călătoria durează 8 ore și 36 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 7 ore și 22 minute Drobeta-Turnu Severin ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another