Tren Iaşi - Lugoj prețuri de la 176,79 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Lugoj cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Lugoj cu trenul este de 466,93 km și durează 19 ore 15 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:17 și ultima la 23:28. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Lugoj cu tren pentru doar 176,79 lei sau până la 288,64 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 176,79 lei.

Cel mai mic pret176,79 lei
Durata călătoriei19 ore 15 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret176,79 lei
Cel mai mare preț288,64 lei
Prima Plecare05:17
Ultima Plecare23:28
Distanţă466,93 km
PlecareIaşi
SosireLugoj
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Lugoj

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Lugoj cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Lugoj. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Lugoj cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Lugoj vă va costa 264,35 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 176,79 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Lugoj. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 264,35 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Lugoj.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Lugoj cu trenul?

Cu o distanță de 466,93 km între Iaşi și Lugoj, de obicei va dura 19 ore 15 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 19 ore 15 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Iaşi și Lugoj cu trenul durează de obicei 19 ore 15 min. pentru a acoperi o distanță de 466,93 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Lugoj vă va duce 7 ore 49 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Lugoj, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Lugoj?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Lugoj este la 05:17, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:28. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Lugoj. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Lugoj, care de obicei este la 05:17. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 23:28. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Lugoj?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Lugoj, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Lugoj Strada Alexandru Mocioni,Lugoj Parcu George Enescu,Lugoj (MOL petrol station). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Lugoj.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Lugoj?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Lugoj poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 2 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Lugoj. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Lugoj variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Lugoj. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Lugoj

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Lugoj
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Lugoj.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Lugoj, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Lugoj.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Lugoj

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Lugoj

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Lugoj pot fi găsite până la 77,40 lei dacă aveți noroc sau 104,14 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 231,32 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lugoj cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Lugoj, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Lugoj Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
32.68kg
Autobuz
35.02kg
Zbor
93.39kg
Mașină
74.71kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Lugoj cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Lugoj sunt 32.68kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Lugoj? Luând trenul între Iaşi și Lugoj veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 60.71kg față de un zbor, 2.34kg față de autobuz și 42.03kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Lugoj?
Un bilet de tren de la Iaşi la Lugoj este de 264,35 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 176,79 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Lugoj?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Lugoj este de 176,79 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Lugoj cu tren?
Distanța între Iaşi și Lugoj este de 466,93 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Lugoj?
Călătoria de la Iaşi la Lugoj durează în medie 19 ore 15 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 49 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Lugoj?
Ruta de la Iaşi la Lugoj are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Lugoj?
Primul tren de la Iaşi la Lugoj pleacă la orele 05:17. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Lugoj?
Ultimul tren de la Iaşi la Lugoj pleacă la orele 23:28. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Lugoj?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 176,79 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Lugoj?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Lugoj este 7 ore 49 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Lugoj?
Da, există un tren direct între Iaşi și Lugoj.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Lugoj?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Lugoj creează 32.68kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Lugoj

Rute asemănătoare

Alte rute populare