Autobuz Iaşi - Târgu Jiu preturi de la 121,04 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Târgu Jiu cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu cu autobuzul este de 407,96 km și durează 14 ore 37 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu cu autobuz pentru doar 121,04 lei sau până la 205,62 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 121,04 lei.

Cel mai mic pret121,04 lei
Durata călătoriei14 ore 37 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret121,04 lei
Cel mai mare preț205,62 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare23:30
Distanţă407,96 km
PlecareIaşi
SosireTârgu Jiu
Transportatorinormandia_transfer, patonad_tourDetalii

Autobuz Bilete de la Iași la Târgu Jiu

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Târgu Jiu

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu?

Când călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 173,42 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 121,04 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 173,42 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 14 ore 37 min.. Atât durează să traversați 407,96 km de la Iaşi la Târgu Jiu. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu ar putea să dureze mai mult de 14 ore 37 min.. Călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu acoperă o distanță de 407,96 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 14 ore 37 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 ore 30 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Târgu Jiu făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Târgu Jiu?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Târgu Jiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Sports Club Pandurii Targu Jiu (Targu Jiu, Romania),Târgu Jiu,Autogara Târgu Jiu,Târgu Jiu, Autogara est viitorul. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Târgu Jiu?

În medie, sunt 10 plecări zilnice de la Iaşi la Târgu Jiu. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Iaşi care merg direct la Târgu Jiu. Există 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Târgu Jiu

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Târgu Jiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Târgu Jiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Târgu Jiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Târgu Jiu

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Târgu Jiu pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu Jiu cu autobuzul

Când călătoriți la Târgu Jiu cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Târgu Jiu Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
28.56kg
Autobuz
30.6kg
Zbor
81.59kg
Mașină
65.27kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu este de 173,42 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 121,04 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Târgu Jiu este de 121,04 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Târgu Jiu cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Târgu Jiu este de 407,96 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Târgu Jiu?
Călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu durează în medie 14 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 30 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Târgu Jiu?
Ruta Iaşi - Târgu Jiu este acoperită de 9 operator(i). Puteți găsi pe Virail, normandia_transfer, patonad_tour, alis_grup, b_b_ilan, sami_trans, autogari, MirTrans Express, normandia, teisa și viitorul ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Târgu Jiu?
Ruta de la Iaşi la Târgu Jiu are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu?
Primul autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Târgu Jiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 121,04 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Târgu Jiu?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Târgu Jiu este 10 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Târgu Jiu?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Târgu Jiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Târgu Jiu creează 30.6kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Târgu Jiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare