• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Târgu Jiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Târgu Jiu

Călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Târgu Jiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Iaşi la Târgu Jiu transport autobuz

Distanța 407 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Autogari-logo
Autogari
Durata: 14 h 25 min
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Targu Jiu - Autogara Viitorul Est
00:30 - 14:55
118 RON
Mirtrans Express-logo
Mirtrans Express
Durata: 14 h 55 min
Iasi - Statuie Mihai Viteazu (Copou) - Targu Jiu - Autogara Viitorul Est
00:00 - 14:55
123 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 20 h 5 min
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Targu Jiu - Autogara Viitorul Est
18:50 - 14:55
128 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 15 h 25 min
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Targu Jiu - Autogara Viitorul Est
23:30 - 14:55
128 RON
Mirtrans Express-logo
Mirtrans Express
Durata: 20 h
Iasi - Statuie Mihai Viteazu (Copou) - Targu Jiu - Agentia Patonad Tour
00:00 - 20:00
170 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 16 h
Iasi - Autogara Iasi Vest Metchim SA (Pacurari) - Targu Jiu - Autogara Expres Transport SA (langa Gara CFR)
08:00 - 00:00
175 RON
Sami Trans-logo
Sami Trans
Durata: 14 h 45 min
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Targu Jiu - Autogara Expres Transport SA (langa Gara CFR)
09:15 - 00:00
175 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Târgu Jiu cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 408 km de la Iaşi la Târgu Jiu. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Târgu Jiu?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Târgu Jiu la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laTârgu Jiu?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL, Iasi - Statuie Mihai Viteazu (Copou) și Iasi - Autogara Iasi Vest Metchim SA (Pacurari). Acestea vă conectează cu stații care includ Targu Jiu - Autogara Viitorul Est, Targu Jiu - Agentia Patonad Tour, Targu Jiu - Autogara Expres Transport SA (langa Gara CFR) și Targu Jiu - In Fata Garii CFR Targu Jiu din Târgu Jiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Târgu Jiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Iaşi la Târgu Jiu au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.