Gasiți un autobuz de la București până la Botoşani

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Botoşani cu autobuzul

Călătoria de la București la Botoşani cu autobuzul este de 371,85 km și durează 1 oră 10 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 12:45 și ultima la 21:45. Este posibil să călătoriți de la București la Botoşani cu autobuz pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei1 oră 10 min.
Conexiune pe zi2
Prima Plecare12:45
Ultima Plecare21:45
Distanţă371,85 km
PlecareBucurești
SosireBotoşani
TransportatoriTAROM

Autobuz Bilete de la Bucharest la Botoşani

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Ajungeți de la București la Botoşani cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Botoşani? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Botoşani?

Când călătoriți de la București la Botoşani, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ . S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de , dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Botoşani. În medie, însă, veți plăti în jur de pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la București la Botoşani cu autobuzul?

Cu o distanță de 371,85 km între București și Botoşani, de obicei va dura 1 oră 10 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 10 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre București și Botoşani este în jur de 371,85 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 10 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Botoşani durează 1 oră 10 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la București la Botoşani?

Prima plecare zilnică de la București la Botoşani este la 12:45, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 21:45. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Botoşani. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Botoşani, care de obicei este la 12:45. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 21:45. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la București la Botoşani cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari. Acestea vă conectează cu stații care includ Botoșani (Parcare Elvila),Botoșani, Autogara Botoșani din Botoşani. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Botoşani, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Botoşani?

Veți putea să călătoriți de la București la Botoşani folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Botoşani folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la București la Botoşani în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Botoşani

Bilete ieftine de autobuz de la București la Botoşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Botoşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Botoşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Botoşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Botoşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Botoşani cu autobuzul

Când călătoriți la Botoşani cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord TAROM de la București la Botoşani
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Botoşani cu bus.
Facilităţi TAROM
wifi Wifi check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check

București la Botoşani Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
26.03kg
Autobuz
27.89kg
Zbor
74.37kg
Mașină
59.5kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre București și Botoşani cu autobuz?
Distanța între București și Botoşani este de 371,85 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Botoşani?
Călătoria de la București la Botoşani durează în medie 1 oră 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 10 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Botoşani?
Ruta de la București la Botoşani are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Botoşani?
Primul autobuz de la București la Botoşani pleacă la orele 12:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Botoşani?
Ultimul autobuz de la București la Botoşani pleacă la orele 21:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Botoşani?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Botoşani.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Botoşani?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Botoşani este 1 oră 10 min..
Există un autobuz direct de la București la Botoşani?
Da, există un autobuz direct între București și Botoşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Botoşani?
Călătoria cu autobuz de la București la Botoşani creează 27.89kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Botoşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare