Gasiți un autobuz de la București până la Botoşani

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Botoşani cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Botoşani? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Botoşani, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

București la Botoşani transport autobuz

Distanța 371 km
Plecare București
Sosire Botoşani
Transportatori Autogari, HERMES, Priscom, Compania RVG, Apetrans, Sempre Dritto Tour, Mega Travel

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
6
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

București - Botoşani

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să ajung de la București la Botoşani cu autobuzul?

Călătoria între București și Botoşani cu autobuzul este aproximativ 372 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Botoşani?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Botoşani, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Botoşani?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bucuresti - Autogara IDM Basarab Kennedy și Bucuresti - Autogara Obor. Sosind la Botoşani, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Botosani - Autogara Apetrans, Botosani - Autogara Transport Calatori S.A., Botosani - Autogara Priscom Univers SRL și Botosani - Autogara R.V.G. Capat 1. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Botoşani.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Botoşani?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback