• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Piteşti

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Piteşti

Călătoria de la Iaşi la Piteşti cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Piteşti. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Iaşi la Piteşti transport autobuz

Distanța 333 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Iaşi - Piteşti

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Mirtrans Express-logo
Mirtrans Express
Durata: 10 h 10 min
Iasi - Statuie Mihai Viteazu (Copou) - Pitesti - Benzinaria OMV (vama)
00:00 - 10:10
105 RON
Teisa-logo
Teisa
Durata: 8 h 45 min
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Pitesti - Benzinaria OMV (vama)
06:00 - 14:45
160 RON
Teisa-logo
Teisa
Durata: 8 h 25 min
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Pitesti - Benzinaria OMV (vama)
10:00 - 18:25
160 RON
Teisa-logo
Teisa
Durata: 8 h
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Pitesti - Petrom Pod Viilor
23:00 - 07:00
160 RON
Mirtrans Express-logo
Mirtrans Express
Durata: 8 h 15 min
Iasi - Statuie Mihai Viteazu (Copou) - Pitesti - Petrom Pod Viilor
00:00 - 08:15
175 RON
Trans Polosam-logo
Trans Polosam
Durata: 15 h 45 min
Iasi - Pitesti
12:30 - 04:15
220 RON
Autogari-logo
Autogari
Durata: 12 h 36 min
Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL - Pitesti - Autogara Sud Targ Vale (Astra Tours Dob SRL)
08:00 - 20:36

Cât durează călătoria de la Iaşi la Piteşti cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Piteşti cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 333 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Piteşti?

În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Piteşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Piteşti?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Piteşti. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iasi - Statuie Mihai Viteazu (Copou), Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL, Iasi și Iasi - Autogara Iasi Vest Metchim SA (Pacurari). Acestea se leagă de stații care includ Pitesti - Benzinaria OMV (vama), Pitesti - Petrom Pod Viilor, Pitesti, Pitesti - Autogara Sud Targ Vale (Astra Tours Dob SRL) și Pitesti - Facultatea C-tin Brancoveanu din Piteşti. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Piteşti.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Piteşti?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.