Autobuz Iaşi - Piteşti preturi de la 107,84 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Iaşi la Piteşti cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Piteşti cu autobuzul este de 333,38 km și durează 11 ore 5 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:00 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Piteşti cu autobuz pentru doar 107,84 lei sau până la 226,14 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 107,84 lei.

Cel mai mic pret107,84 lei
Durata călătoriei11 ore 5 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret107,84 lei
Cel mai mare preț226,14 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare23:00
Distanţă333,38 km
PlecareIaşi
SosirePiteşti
Transportatorifany, autogariDetalii

Ajungeți de la Iaşi la Piteşti cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Piteşti? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Piteşti, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Iaşi la Piteşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Piteşti. În medie, însă, veți plăti în jur de 156,07 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 107,84 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Piteşti variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 156,07 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Piteşti cu autobuzul?

Călătoria între Iaşi și Piteşti cu autobuzul este aproximativ 333,38 km. Vă va lua cam 11 ore 5 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Iaşi și Piteşti este în jur de 333,38 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 11 ore 5 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Piteşti durează 8 ore 0 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Iaşi la Piteşti?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Piteşti este la 06:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Piteşti. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la 06:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Piteşti. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Piteşti?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Piteşti, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Pitesti. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Iaşi la Piteşti au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Piteşti folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Piteşti folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Iaşi la Piteşti în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Piteşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Piteşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piteşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Piteşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Piteşti

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Piteşti pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piteşti cu autobuzul

Când călătoriți la Piteşti cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Piteşti Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
23.34kg
Autobuz
25kg
Zbor
66.68kg
Mașină
53.34kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Piteşti?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Piteşti este de 156,07 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 107,84 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Piteşti?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Piteşti este de 107,84 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Piteşti cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Piteşti este de 333,38 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Piteşti?
Călătoria de la Iaşi la Piteşti durează în medie 11 ore 5 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 0 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Piteşti?
Ruta Iaşi - Piteşti este acoperită de 9 operator(i). Puteți găsi pe Virail, fany, autogari, trans_polosam, teisa, nce_invest, b_b_ilan, MirTrans Express, alis_grup, gsmtrans și alessia_tour ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Piteşti?
Ruta de la Iaşi la Piteşti are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Piteşti?
Primul autobuz de la Iaşi la Piteşti pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Piteşti?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Piteşti pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Piteşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 107,84 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Piteşti?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Piteşti este 8 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Piteşti?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Piteşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Piteşti?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Piteşti creează 25kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Piteşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare