Tren Iaşi - Piteşti prețuri de la 58,00 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Iaşi la Piteşti cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Piteşti cu trenul este de 333,38 km și durează 9 ore 47 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:14 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Piteşti cu tren pentru doar 58,00 lei sau până la 143,51 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 58,00 lei.

Cel mai mic pret58,00 lei
Durata călătoriei9 ore 47 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret58,00 lei
Cel mai mare preț143,51 lei
Prima Plecare05:14
Ultima Plecare23:30
Distanţă333,38 km
PlecareIaşi
SosirePiteşti
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria de la Iaşi la Piteşti cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Piteşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Piteşti cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Piteşti vă va costa 117,66 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 58,00 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Piteşti. Însă în medie veți plăti în jur de 117,66 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Piteşti cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Piteşti cu trenul va dura, de obicei, 9 ore 47 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 333,38 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 9 ore 47 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Piteşti, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Piteşti vor termina călătoria în 8 ore 13 min.. În medie, vă va lua cam 9 ore 47 min. pentru a parcurge 333,38 km între Iaşi și Piteşti.

Când sunt plecările de la Iaşi la Piteşti?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Piteşti este la 05:14, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Piteşti. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Piteşti, care de obicei este la 05:14. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 23:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Piteşti?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Piteşti, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Pitesti. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Iaşi la Piteşti sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Piteşti, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 12 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Iaşi și Piteşti. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 12 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Piteşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Piteşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piteşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Piteşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Piteşti

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Piteşti pot fi găsite până la 75,05 lei dacă aveți noroc sau 94,98 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 110,92 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piteşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piteşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Piteşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Piteşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Piteşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
23.34kg
Autobuz
25kg
Zbor
66.68kg
Mașină
53.34kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Piteşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Piteşti sunt 23.34kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Piteşti? Luând trenul între Iaşi și Piteşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 43.34kg față de un zbor, 1.66kg față de autobuz și 30kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Piteşti?
Un bilet de tren de la Iaşi la Piteşti este de 117,66 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 58,00 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Piteşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Piteşti este de 58,00 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Piteşti cu tren?
Distanța între Iaşi și Piteşti este de 333,38 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Piteşti?
Călătoria de la Iaşi la Piteşti durează în medie 9 ore 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 13 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Piteşti?
Ruta de la Iaşi la Piteşti are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Piteşti?
Primul tren de la Iaşi la Piteşti pleacă la orele 05:14. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Piteşti?
Ultimul tren de la Iaşi la Piteşti pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Piteşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 58,00 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Piteşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Piteşti este 8 ore 13 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Piteşti?
Da, există un tren direct între Iaşi și Piteşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Piteşti?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Piteşti creează 23.34kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Piteşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare