Autobuz Bacău - București preturi de la 25,16 lei

Începe de la
25,16 lei

Bacău la București de la autobuz

Călătoria de la Bacău la București de la autobuz este de 245,54 km și durează 4 ore 50 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:00 și ultima la 10:20. Este posibil să călătoriți de la Bacău la București cu autobuz pentru doar 25,16 lei sau până la 77,74 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,16 lei.

Cel mai mic pret25,16 lei
Durata călătoriei4 ore 50 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret25,16 lei
Cel mai mare preț77,74 lei
Prima Plecare01:00
Ultima Plecare10:20
Distanţă245,54 km
PlecareBacău
SosireBucurești
TransportatoriTarsin

Autobuz Bilete de la Bacău la Bucharest

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la Bacău la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Bacău la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Bacău la București?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bacău la București. În medie, însă, veți plăti în jur de 65,53 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 25,16 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bacău la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Bacău la București vă va costa 65,53 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Bacău la București cu autobuzul?

Călătoria între Bacău și București cu autobuzul este aproximativ 245,54 km. Vă va lua cam 4 ore 50 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Bacău la București acoperă o distanță de 245,54 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 ore 50 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 ore 30 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Bacău la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Bacău la București?

În Bacău, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Bacău la București?

Ruta de la Bacău la București este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Bacău de 3 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Bacău la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 3 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bacău la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bacău la Bucharest

Bilete ieftine de autobuz de la Bacău la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bacău la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bacău la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bacău la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bacău la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Bacău la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
17.19kg
Autobuz
18.42kg
Zbor
49.11kg
Mașină
39.29kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Bacău la București?
Un bilet de autobuz de la Bacău la București este de 65,53 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,16 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Bacău la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Bacău la București este de 25,16 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bacău și București cu autobuz?
Distanța între Bacău și București este de 245,54 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Bacău și București?
Călătoria de la Bacău la București durează în medie 4 ore 50 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 30 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Bacău la București?
Ruta de la Bacău la București are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Bacău la București?
Primul autobuz de la Bacău la București pleacă la orele 01:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Bacău la București?
Ultimul autobuz de la Bacău la București pleacă la orele 10:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bacău la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 25,16 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Bacău la București?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Bacău pentru a merge la București. Puteți merge de la Bacau Strada Gării și puteți ajunge la București Autogara Militari, București Gara Basarab, Henri Coandă International Airport, Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord și Bucharest Filaret Bus Station.
Câte conexiuni directe merg de la Bacău la București?
Există în medie 3 de la Bacău pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Bacău și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Bacău și București este 4 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Bacău la București?
Da, există un autobuz direct între Bacău și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Bacău la București?
Călătoria cu autobuz de la Bacău la București creează 18.42kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bacău

Rute populare

Escapade de weekend de la Bacău

Rute internaționale din Bacău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bacău

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare