Gasiți un tren de la București până la Bacău

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 57,15 RON
Durata călătoriei 11 h 8 min
Călătorii pe zi 31
Prima plecare 09:07
Ultima plecare 23:35
Distanța 245 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la București la Bacău.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la București la Bacău. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Bacău?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la București din 43,30 RON Bacău. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 69,50 RON.

Trenurile de la București la care companiile: Bacău se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la București la Bacău oferite de CFR Călători și .

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii Detalii 57,15 RON 68,55 RON Detalii Detalii 64,70 RON
40,20 RON 40,20 RON 45,07 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din București spre Bacău

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Bacău ultimul?

Primul tren spre 08:25 pleacă la ora Bacău ultimul, în timp ce ultimul la 23:35. În medie, călătoria durează 11 h 40 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 3 h 52 min Bacău ultimul.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la București la Bacău?

Trenurile pleacă București din București Nord, București Băneasa și București Obor și să ajungă la Bacău și Lespezi Bacău Hc.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.