• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Bacău Starting from 43,30 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bacău

Călătoria de la București la Bacău cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Bacău? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Bacău?

Prețurile biletelor de tren de la București la Bacău variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Bacău vor costa 43,30 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 75,62 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.București la Bacău transport tren

Cel mai bun preț 43,30 RON
Durata călătoriei 6 h 38 min
Călătorii pe zi 33
Prima plecare 09:37
Ultima plecare 02:25
Distanța 245 km

Prețul biletului București - Bacău în fiecare zi

 
Azi
38,98 RON
Mâine
38,98 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
33
Transportatori
1
Prețul minim
43,30 RON
Prețul maxim
104,45 RON

București - Bacău

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

68,55 RON

Data
Miercuri 13 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
București Băneasa - Lespezi Bacău hc
09:44 - 17:11
CFR Călători
7h 27min
2 schimbări
CO2: 8.83kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 27 min
București Băneasa - Lespezi Bacău Hc
12:44 - 20:11
68,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 22 min
București Băneasa - Bacău
12:44 - 18:06
68,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 59 min
București Nord - Lespezi Bacău Hc
10:07 - 18:06
69,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 6 h 16 min
București Nord - Lespezi Bacău Hc
13:55 - 20:11
69,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 59 min
București Nord - Lespezi Bacău Hc
16:50 - 21:49
69,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 17 h 9 min
București Nord - Lespezi Bacău Hc
00:35 - 07:26
69,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 17 h 53 min
București Nord - Lespezi Bacău Hc
02:25 - 08:32
69,30 RON

Cât durează călătoria de la București la Bacău cu trenul?

Călătoria între București și Bacău cu trenul durează de obicei 6 h 38 min pentru a acoperi o distanță de 246 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Bacău vă va duce 3 h 52 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bacău, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Bacău?

Prima plecare zilnică de la București la Bacău este la 09:37, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 02:25. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Bacău. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Bacău?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Bacău. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Nord, București Băneasa și București Obor. Acestea se leagă de stații care includ Lespezi Bacău hc și Bacău din Bacău. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Bacău.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Bacău?

Veți putea să călătoriți de la București la Bacău folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 33 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 38 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Bacău folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 8 legături directe de la București la Bacău în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 25 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.