Tren București - Bacău prețuri de la 3,96 lei

Începe de la
3,96 lei
Descoperă

București la Bacău de la tren

Călătoria de la București la Bacău de la tren este de 245,54 km și durează 6 ore 7 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:57 și ultima la 20:46. Este posibil să călătoriți de la București la Bacău cu tren pentru doar 3,96 lei sau până la 96,07 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 3,96 lei.

Cel mai mic pret3,96 lei
Durata călătoriei6 ore 7 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret3,96 lei
Cel mai mare preț96,07 lei
Prima Plecare02:57
Ultima Plecare20:46
Distanţă245,54 km
PlecareBucurești
SosireBacău
TransportatoriTransferoviar Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Bacău

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Bacău cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Bacău? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la București la Bacău?

În medie, un bilet de tren de la București la Bacău vă va costa 67,68 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 3,96 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Bacău. Însă în medie veți plăti în jur de 67,68 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la București la Bacău cu trenul?

Călătoria între București și Bacău cu trenul este aproximativ 245,54 km. Vă va lua cam 6 ore 7 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la București la Bacău acoperă o distanță de 245,54 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 6 ore 7 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 49 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Bacău făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Bacău?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: . Sosind la Bacău, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Bacău.

Câte călătorii de la București la Bacău au loc în fiecare zi?

Ruta de la București la Bacău este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 12 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Bacău, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 7 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Bacău

Bilete ieftine de tren de la București la Bacău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Bacău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Bacău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Bacău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Bacău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,57 lei la 12,80 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 72% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Bacău

Cele mai ieftine bilete de tren București - Bacău pot fi găsite până la 6,01 lei dacă aveți noroc sau 61,35 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 77,45 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bacău cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bacău, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Regio Calatori de la București la Bacău
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Bacău cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori CFR Calatori Regio Calatori
luggage Bagaje check check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
wifi Wifi cross check cross
power_sockets Prize cross check cross
accessibility Accesibilitate cross check cross
air_con Aer condiționat cross check cross

București la Bacău Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.19kg
Autobuz
18.42kg
Zbor
49.11kg
Mașină
39.29kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Bacău cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Bacău sunt 17.19kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Bacău? Luând trenul între București și Bacău veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 31.92kg față de un zbor, 1.23kg față de autobuz și 22.1kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Bacău?
Un bilet de tren de la București la Bacău este de 67,68 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 3,96 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Bacău?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Bacău este de 3,96 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Bacău cu tren?
Distanța între București și Bacău este de 245,54 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Bacău?
Călătoria de la București la Bacău durează în medie 6 ore 7 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 49 min..
Ce companii operează de la București la Bacău?
Ruta București - Bacău este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Bacău?
Ruta de la București la Bacău are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Bacău?
Primul tren de la București la Bacău pleacă la orele 02:57. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Bacău?
Ultimul tren de la București la Bacău pleacă la orele 20:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Bacău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 3,96 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Bacău?
Există în medie 7 de la București pentru a merge la Bacău.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Bacău?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Bacău este 1 oră 49 min..
Există un tren direct de la București la Bacău?
Da, există un tren direct între București și Bacău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Bacău?
Călătoria cu tren de la București la Bacău creează 17.19kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Bacău

Rute asemănătoare

Alte rute populare