Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Bacău

Starting from
57,15 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 68,95 RON
Transport Tren

Mâine

De la 68,75 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 68,95 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bacău

Descoperă

Călătoria de la București la Bacău cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Bacău? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Bacău?

Prețurile biletelor de tren de la București la Bacău variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Bacău vor costa 57,15 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 70,43 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.București la Bacău transport tren

Cel mai bun preț 60,90 RON
Durata călătoriei 6 h 46 min
Călătorii pe zi 32
Prima plecare 09:55
Ultima plecare 01:50
Distanța 245 km
Plecare București
Sosire Bacău
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului București - Bacău în fiecare zi

 
Azi
68,95 RON
38,98 RON
Mâine
68,95 RON
38,98 RON
În 2 zile
68,75 RON
43,85 RON
În 3 zile
68,95 RON
38,98 RON
În 4 zile
68,95 RON
Detalii
În 5 zile
64,90 RON
38,98 RON
În 6 zile
64,90 RON
53,60 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
31
Transportatori
1
Prețul minim
57,15 RON
Prețul maxim
110,30 RON

București - Bacău

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

60,90 RON

Data
Vineri 8 Iulie 2022
CFR Călători-logo
București Obor - Lespezi Bacău hc
17:05 - 04:28
CFR Călători
11h 23min
3 schimbări
CO2: 0.7kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la București la Bacău cu trenul?

Călătoria între București și Bacău cu trenul durează de obicei 6 h 47 min pentru a acoperi o distanță de 246 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Bacău vă va duce 3 h 48 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bacău, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Bacău?

Prima plecare zilnică de la București la Bacău este la 10:07, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 01:50. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Bacău. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Bacău?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Bacău. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Nord, București Obor și București Băneasa. Acestea se leagă de stații care includ Bacău și Lespezi Bacău hc din Bacău. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Bacău.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Bacău?

Veți putea să călătoriți de la București la Bacău folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 32 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 38 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Bacău folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 8 legături directe de la București la Bacău în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 24 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
136 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback