Gasiți un tren de la București până la Bacău

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 57 RON
Durata călătoriei 6 h 55 min
Călătorii pe zi 230
Prima plecare: 06:15
Ultima plecare: 23:20
Distanța 245km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la București la Bacău.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii de turism de la București cu trenul până la Bacău?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc București ruta trenului -. Bacău <.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Bacău?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la București la Bacău pentru 56,95 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 89,73 RON medie Bacău ultimul.

Prețul biletului București - Bacău în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
69 RON66 RON62 RON58 RON62 RON62 RON65 RON
33 RON86 RON Detalii Detalii Detalii 57 RON Detalii

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între București și Bacău, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Stații care servesc linia de cale ferată București - Bacău?

Trenurile să plece de la București Obor, București Băneasa și București Nord București Bacău ultimul și ajung în Bacău și Lespezi Bacău Hc.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Bacău ultimul este călătoria?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 ore și 45 minute Bacău ultimul, dar, în medie, este nevoie de 6 ore și 58 minute. Primul tren indreptat spre Bacău ultimul la 07:11, în timp ce ultima părăsește București la 23:09.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another