Train Illustration

Gasiți un autobuz de la București până la Galaţi

Starting from
73,30 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

De la 87,95 RON
Transport Autobuz

Mâine

De la 87,95 RON
Transport Autobuz

2 Zile

De la 87,95 RON

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Galaţi cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Galaţi? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Galaţi, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Galaţi?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Galaţi vă va costa 88,30 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 73,30 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.București la Galaţi transport autobuz

Cel mai bun preț 87,95 RON
Durata călătoriei 4 h
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 12:00
Ultima plecare 23:00
Distanța 190 km
Plecare București
Sosire Galaţi
Transportatori Autogari, Transfero, GSM Trans, GsmTrans, BEPS TRAVEL

Prețul biletului București - Galaţi în fiecare zi

 
Azi
Detalii
87,95 RON
48,86 RON
Mâine
Detalii
87,95 RON
43,98 RON
În 2 zile
Detalii
87,95 RON
43,98 RON
În 3 zile
Detalii
87,95 RON
Detalii
În 4 zile
Detalii
87,95 RON
53,75 RON
În 5 zile
Detalii
87,95 RON
Detalii
În 6 zile
Detalii
87,95 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
4
Transportatori
5
Prețul minim
73,30 RON
Prețul maxim
97,58 RON

București - Galaţi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

58 RON

Data
Duminică 9 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
București Obor - Galați
08:35 - 16:00
CFR Călători
7h 25min
2 schimbări
CO2: 0.55kg
Cel mai ieftin
Transport Autobuz

88 RON

Data
Duminică 9 Octombrie 2022
Transfero-logo
Bucharest Henri Coanda Airport - Galati
23:00 - 03:00
Transfero
4h
CO2: 6.7kg

Cât durează călătoria de la București la Galaţi cu autobuzul?

Călătoria de la București la Galaţi acoperă o distanță de 191 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 h. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 h. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Galaţi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Galaţi?

Prima călătorie a serii pleacă de la București la 01:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Galaţi. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la București la Galaţi cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Galaţi. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Otopeni Airport (OTP), Bucharest Henri Coandă Airport și Bucharest Henri Coanda Airport. Acestea se leagă de stații care includ Galati din Galaţi. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Galaţi.

Câte călătorii de la București la Galaţi sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Galaţi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 8 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Autogari, Transfero, GSM Trans, GsmTrans și BEPS TRAVEL. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 12 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Galaţi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Galaţi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 8 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback