Gasiți un autobuz de la București până la Galaţi

Începe de la
87,95 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 87,95 RON

Mâine

De la 87,95 RON

2 Zile

De la 87,95 RON

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Galaţi cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Galaţi? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Galaţi, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Galaţi?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Galaţi vă va costa 92,77 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 73,30 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Rezumatul călătoriei cu Autobuz

Călătoria de la București la Galaţi de la Bus este de 190 km și durează 4 h. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 19:30 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la București la Galaţi cu Bus pentru doar 73,30 RON sau până la 97,58 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18 RON.

Cel mai bun preț 87,95 RON
Durata călătoriei 4 h
Conexiune pe zi 24
Cel mai mic pret 87,95 RON
Cel mai mare preț 97,58 RON
Prima Plecare 01:00
Ultima Plecare 23:00
Distanţă 190 km
Plecare București
Sosire Galaţi
Transportatori Autogari, Transfero,

Autobuz Bilete de la București la Galaţi

  Feb 03
  18
  Feb 04
  18
  Feb 05
  18
  Feb 06
  18
  Feb 07
  18
  -1°
  Feb 08
  18
  -1°
  Feb 09
  18
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  18
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  18
  Feb 15
  18
  Feb 16
  18
  10°
  Feb 17
  18
  10°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
70,20 RON
87,95 RON
Feb 04
Saturday
70,20 RON
87,95 RON
Feb 05
Sunday
70,20 RON
87,95 RON
Feb 06
Monday
70,20 RON
87,95 RON
Feb 07
Tuesday
-1°
70,20 RON
87,95 RON
Feb 08
Wednesday
-1°
70,20 RON
87,95 RON
Feb 09
Thursday
-1°
70,20 RON
87,95 RON

Cel mai bun moment pentru a rezerva București - Galaţi Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

București la Galaţi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Zbor
54.435kg
Tren
2.674kg
Autobuz
12.988kg
Mașină
9.359kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Galaţi

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează călătoria de la București la Galaţi cu autobuzul?

Călătoria de la București la Galaţi acoperă o distanță de 191 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 h. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 h. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Galaţi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Galaţi?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Galaţi, care de obicei este la 19:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la București la Galaţi cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Galaţi. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Otopeni Airport (otp), Bucharest Henri Coandă Airport și Otp Airport. Acestea se leagă de stații care includ Galati și Galaţi, Casa De Cultură A Sindicatelor din Galaţi. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Galaţi.

Câte călătorii de la București la Galaţi sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Galaţi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 17 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Autogari, Transfero, Gsm Trans, Beps Travel și Distribusion. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 24 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Galaţi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Galaţi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 17 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback