Autobuz Iaşi - Budapesta preturi de la 180,60 lei

Începe de la
180,60 lei

Iaşi la Budapesta de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la Budapesta de la autobuz este de 646,55 km și durează 19 ore 35 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Budapesta cu autobuz pentru doar 180,60 lei sau până la 664,50 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 180,60 lei.

Cel mai mic pret180,60 lei
Durata călătoriei19 ore 35 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret180,60 lei
Cel mai mare preț664,50 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă646,55 km
PlecareIaşi
SosireBudapesta
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Iași la Budapest

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Budapesta cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Budapesta? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Budapesta, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Iaşi la Budapesta?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Budapesta. În medie, însă, veți plăti în jur de 300,90 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 180,60 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Iaşi la Budapesta vă va costa 300,90 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Budapesta cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Budapesta cu autobuzul va dura, de obicei, 19 ore 35 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 646,55 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 19 ore 35 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Budapesta, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Budapesta vor termina călătoria în 18 ore 46 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 19 ore 35 min. pentru a parcurge 646,55 km între Iaşi și Budapesta.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Budapesta?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Budapesta. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Budapesta, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Budapesta?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Budapesta, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 3 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Iaşi și Budapesta. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Budapest

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Budapesta
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Budapesta.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Budapesta, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Budapesta.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Budapest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 247,54 lei la 426,87 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 42% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Budapesta

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Budapesta pot fi găsite până la 146,59 lei dacă aveți noroc sau 245,20 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 317,61 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Budapesta cu autobuzul

Când călătoriți la Budapesta cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Iaşi la Budapesta
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Budapesta cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Iaşi la Budapesta Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
45.26kg
Autobuz
48.49kg
Zbor
129.31kg
Mașină
103.45kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Budapesta?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Budapesta este de 300,90 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 180,60 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Budapesta?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Budapesta este de 180,60 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Budapesta cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Budapesta este de 646,55 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Budapesta?
Călătoria de la Iaşi la Budapesta durează în medie 19 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 18 ore 46 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Budapesta?
Ruta de la Iaşi la Budapesta are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Budapesta?
Primul autobuz de la Iaşi la Budapesta pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Budapesta?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Budapesta pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Budapesta?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 180,60 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Budapesta?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Budapesta. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Budapest-Deli pu, Budapest Népliget, Budapest Clark Ádám Tér, Keleti Pályaudvar, Budapest Nyugati pályaudvar, Budapest Airport, Budapest-Kelenföld și Budapest Deli.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Budapesta?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Budapesta este 18 ore 46 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Budapesta?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Budapesta.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Budapesta?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Budapesta creează 48.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Budapesta

Rute asemănătoare

Alte rute populare