Autobuz Iaşi - Sighișoara preturi de la 87,27 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Sighișoara cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Sighișoara cu autobuzul este de 238,76 km și durează 10 ore 47 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:00 și ultima la 19:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Sighișoara cu autobuz pentru doar 87,27 lei sau până la 248,18 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,27 lei.

Cel mai mic pret87,27 lei
Durata călătoriei10 ore 47 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret87,27 lei
Cel mai mare preț248,18 lei
Prima Plecare09:00
Ultima Plecare19:30
Distanţă238,76 km
PlecareIaşi
SosireSighișoara
Transportatoriautogari, MirTrans ExpressDetalii

Autobuz Bilete de la Iaşi la Sighișoara

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Iaşi la Sighișoara cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Sighișoara? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Sighișoara, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Sighișoara?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Sighișoara. În medie, însă, veți plăti în jur de 223,99 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 87,27 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sighișoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Sighișoara. În medie, însă, veți plăti în jur de 223,99 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Iaşi la Sighișoara cu autobuzul?

Distanța dintre Iaşi și Sighișoara este aproximativ 238,76 km. În general, va dura în jur de 10 ore 47 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Iaşi și Sighișoara cu autobuzul durează de obicei 10 ore 47 min. pentru a acoperi o distanță de 238,76 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Sighișoara vă va duce 7 ore 45 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Sighișoara, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Sighișoara?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 09:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 19:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Sighișoara. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima plecare a serii de la Iaşi la Sighișoara este la 09:00, în timp ce ultima călătorie pornește la 19:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Sighișoara. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Sighișoara?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Sighişoara (Romania) din Sighișoara. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Sighișoara, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Iaşi la Sighișoara sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la Iaşi la Sighișoara. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Iaşi care merg direct la Sighișoara. Există 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sighișoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Sighișoara

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Sighișoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Sighișoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sighișoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Sighișoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Sighișoara

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Sighișoara

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Sighișoara pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sighișoara cu autobuzul

Când călătoriți la Sighișoara cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Sighișoara Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
16.71kg
Autobuz
17.91kg
Zbor
47.75kg
Mașină
38.2kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Sighișoara?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Sighișoara este de 223,99 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,27 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Sighișoara?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Sighișoara este de 87,27 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Sighișoara cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Sighișoara este de 238,76 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Sighișoara?
Călătoria de la Iaşi la Sighișoara durează în medie 10 ore 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 45 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Sighișoara?
Ruta Iaşi - Sighișoara este acoperită de 7 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari, MirTrans Express, minibus_tour, trans_polosam, fany, transemma, viomob_impex și vera_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Sighișoara?
Ruta de la Iaşi la Sighișoara are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Sighișoara?
Primul autobuz de la Iaşi la Sighișoara pleacă la orele 09:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Sighișoara?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Sighișoara pleacă la orele 19:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Sighișoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 87,27 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Sighișoara?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Sighișoara este 7 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Sighișoara?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Sighișoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Sighișoara?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Sighișoara creează 17.91kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Sighișoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare