Autobuz Iaşi - Bremen preturi de la 822,47 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Bremen cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Bremen cu autobuzul este de 1.487,86 km și durează 40 ore 0 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 00:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Bremen cu autobuz pentru doar 822,47 lei sau până la 862,93 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 822,47 lei.

Cel mai mic pret822,47 lei
Durata călătoriei40 ore 0 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret822,47 lei
Cel mai mare preț862,93 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare00:30
Distanţă1.487,86 km
PlecareIaşi
SosireBremen
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Iaşi la Bremen

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Bremen

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Bremen? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Iaşi la Bremen?

În medie, un bilet de autobuz de la Iaşi la Bremen vă va costa 842,70 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 822,47 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bremen. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Bremen. În medie, însă, veți plăti în jur de 842,70 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Bremen cu autobuzul?

Cu o distanță de 1.487,86 km între Iaşi și Bremen, de obicei va dura 40 ore 0 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 40 ore 0 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Iaşi și Bremen cu autobuzul durează de obicei 40 ore 0 min. pentru a acoperi o distanță de 1.487,86 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Bremen vă va duce 40 ore 0 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bremen, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laBremen?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Bremen Burg,Herdentor, Bremen,Bremen din Bremen. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Bremen, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Bremen?

Ruta de la Iaşi la Bremen este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Bremen, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bremen. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Bremen

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Bremen
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bremen.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bremen, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Bremen.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Bremen

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bremen cu autobuzul

Când călătoriți la Bremen cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Iaşi la Bremen
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Bremen cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Iaşi la Bremen Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
104.15kg
Autobuz
111.59kg
Zbor
297.57kg
Mașină
238.06kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Bremen?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Bremen este de 842,70 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 822,47 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Bremen?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Bremen este de 822,47 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Bremen cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Bremen este de 1.487,86 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Bremen?
Călătoria de la Iaşi la Bremen durează în medie 40 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 40 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Bremen?
Ruta de la Iaşi la Bremen are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Bremen?
Primul autobuz de la Iaşi la Bremen pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Bremen?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Bremen pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Bremen?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 822,47 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Bremen?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Bremen este 40 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Bremen?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Bremen.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Bremen?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Bremen creează 111.59kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Alte rute populare