Autobuz Iaşi - Dortmund preturi de la 526,65 lei

Începe de la
526,65 lei

Iaşi la Dortmund de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la Dortmund de la autobuz este de 1.532,66 km și durează 41 ore 55 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 21:30 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Dortmund cu autobuz pentru doar 526,65 lei sau până la 1.032,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 526,65 lei.

Cel mai mic pret526,65 lei
Durata călătoriei41 ore 55 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret526,65 lei
Cel mai mare preț1.032,24 lei
Prima Plecare21:30
Ultima Plecare21:30
Distanţă1.532,66 km
PlecareIaşi
SosireDortmund
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Iași la Dortmund

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Dortmund cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Dortmund? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Dortmund?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Dortmund costă 526,65 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 828,58 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Dortmund.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Dortmund. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Iaşi la Dortmund vă va costa 828,58 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Dortmund cu autobuzul?

Cu o distanță de 1.532,66 km între Iaşi și Dortmund, de obicei va dura 41 ore 55 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 41 ore 55 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Iaşi la Dortmund acoperă o distanță de 1.532,66 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 41 ore 55 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 41 ore 55 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Dortmund făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Dortmund?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 21:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 21:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Dortmund. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Dortmund, care de obicei este la 21:30. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 21:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Dortmund?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Dortmund la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Dortmund. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Dortmund?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la Iaşi la Dortmund. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Iaşi care merg direct la Dortmund. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Dortmund. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Dortmund

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Dortmund
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Dortmund.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Dortmund, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Dortmund.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Dortmund

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Dortmund

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Dortmund pot fi găsite până la 324,55 lei dacă aveți noroc sau 444,67 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 524,99 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Dortmund cu autobuzul

Când călătoriți la Dortmund cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Iaşi la Dortmund
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Dortmund cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Iaşi la Dortmund Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
107.29kg
Autobuz
114.95kg
Zbor
306.53kg
Mașină
245.23kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Dortmund?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Dortmund este de 828,58 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 526,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Dortmund?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Dortmund este de 526,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Dortmund cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Dortmund este de 1.532,66 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Dortmund?
Călătoria de la Iaşi la Dortmund durează în medie 41 ore 55 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 41 ore 55 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Dortmund?
Ruta de la Iaşi la Dortmund are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Dortmund?
Primul autobuz de la Iaşi la Dortmund pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Dortmund?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Dortmund pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Dortmund?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 526,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Dortmund?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Dortmund. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Dortmund-Derne, Dortmund Hbf și Dortmund-Aplerbeck.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Dortmund?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Dortmund este 41 ore 55 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Dortmund?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Dortmund.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Dortmund?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Dortmund creează 114.95kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Dortmund

Alte rute populare