Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Oradea

Starting from
86,70 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 98,60 RON
Transport Tren

Mâine

De la 96,95 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 98,60 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Oradea

Descoperă

Ajungeți de la București la Oradea cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Oradea. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Oradea?

Când călătoriți de la București la Oradea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 113,53 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 86,70 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.București la Oradea transport tren

Cel mai bun preț 86,70 RON
Durata călătoriei 16 h 41 min
Călătorii pe zi 84
Prima plecare 03:05
Ultima plecare 02:41
Distanța 436 km
Plecare București
Sosire Oradea
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului București - Oradea în fiecare zi

 
Azi
98,60 RON
168,73 RON
Detalii
Mâine
98,60 RON
Detalii
112,06 RON
În 2 zile
96,95 RON
Detalii
Detalii
În 3 zile
98,60 RON
Detalii
Detalii
În 4 zile
96,95 RON
Detalii
Detalii
În 5 zile
92,60 RON
Detalii
82,83 RON
În 6 zile
87,70 RON
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
67
Transportatori
1
Prețul minim
86,70 RON
Prețul maxim
188,25 RON

București - Oradea

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

86,70 RON

Data
Miercuri 6 Iulie 2022
CFR Călători-logo
București Nord - Oradea Est Triaj h
21:05 - 14:37
CFR Călători
17h 32min
2 schimbări
CO2: 1.25kg
Cel mai ieftin
Transport Autobuz

252,29 RON

Data
Vineri 24 Iunie 2022
Union Ivkoni-logo
Otopeni Airport (OTP) - Oradea
23:45 - 20:00
Union Ivkoni
20h 15min
CO2: 15.36kg

Cât durează călătoria de la București la Oradea cu trenul?

Distanța dintre București și Oradea este în jur de 437 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 16 h 45 min. Totuși, cele mai rapide rute între București și Oradea durează 10 h 55 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Oradea?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Oradea la 08:46. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:41. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Oradea?

Puteți pleca din București la stații precum București Nord, București Băneasa și București Obor. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Oradea la următoarele stații: Oradea, Oradea Est Triaj H, Oradea Est și Oradea Vest. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Oradea. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Oradea?

Ruta de la București la Oradea este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 87 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 76 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Oradea, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 3 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 73 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
129 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback