Gasiți un tren de la București până la Oradea

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 82,35 RON
Durata călătoriei 18 h 15 min
Călătorii pe zi 52
Prima plecare 07:46
Ultima plecare 01:30
Distanța 436 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la București la Oradea.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Oradea. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la București la Oradea, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la București la Oradea?

Prețul mediu al biletelor de tren de la București la Oradea ultimul de 108,44 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la București pentru a putea fi în jur de Oradea 82,35 RON.

Ce companii de turism de la București cu trenul până la Oradea?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între București și Oradea.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii 82,35 RON
187,97 RON 302,47 RON 1.774,94 RON 207,66 RON 238,55 RON 223,98 RON Detalii
59,69 RON 76,74 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din București spre Oradea

Cât timp durează de la București la și când Oradea trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 10 h 55 min Oradea ultimul, dar, în medie, este nevoie de 18 h 19 min. Primul tren indreptat spre Oradea ultimul la 07:10, în timp ce ultima părăsește București la 01:30.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la București la Oradea?

Puteți lua trenul spre București Băneasa, București Nord și București Obor la Oradea, care ajunge la Oradea, Oradea Est, Oradea Est Triaj H și Oradea Vest.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între București și Oradea, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.