Tren București - Oradea prețuri de la 44,17 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 176,59 lei
Mâine 176,59 lei
2 zile 176,59 lei
3 zile 44,17 lei

București la Oradea cu trenul

Călătoria de la București la Oradea cu trenul este de 437,01 km și durează 15 ore 3 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:05 și ultima la 21:00. Este posibil să călătoriți de la București la Oradea cu tren pentru doar 44,17 lei sau până la 807,37 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 44,17 lei.

Cel mai mic pret44,17 lei
Durata călătoriei15 ore 3 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret44,17 lei
Cel mai mare preț807,37 lei
Prima Plecare05:05
Ultima Plecare21:00
Distanţă437,01 km
PlecareBucurești
SosireOradea
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Oradea

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Călătoria de la București la Oradea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Oradea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Oradea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la București la Oradea?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Oradea. Însă în medie veți plăti în jur de 231,66 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 44,17 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Oradea. Însă în medie veți plăti în jur de 231,66 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la București la Oradea cu trenul?

Cu o distanță de 437,01 km între București și Oradea, de obicei va dura 15 ore 3 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 15 ore 3 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la București la Oradea acoperă o distanță de 437,01 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 15 ore 3 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 13 ore 14 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Oradea făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la București la Oradea?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Oradea, care de obicei este la 05:05. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 21:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Oradea la 05:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Oradea?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Bukarest, Autogara Rahova. Acestea vă conectează cu stații care includ Oradea, Autogara Velența,Oradea International Airport,Gara Oradea,Oradea Calea Aradului din Oradea. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Oradea, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Oradea?

Ruta de la București la Oradea este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 6 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Oradea, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 3 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Oradea

Bilete ieftine de tren de la București la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Oradea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,89 lei la 284,29 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 98% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Oradea

Cele mai ieftine bilete de tren București - Oradea pot fi găsite până la 4,35 lei dacă aveți noroc sau 105,79 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 369,56 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Oradea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Oradea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
30.59kg
Autobuz
32.78kg
Zbor
87.4kg
Mașină
69.92kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Oradea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Oradea sunt 30.59kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Oradea? Luând trenul între București și Oradea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 56.81kg față de un zbor, 2.19kg față de autobuz și 39.33kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Oradea?
Un bilet de tren de la București la Oradea este de 231,66 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 44,17 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Oradea este de 44,17 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Oradea cu tren?
Distanța între București și Oradea este de 437,01 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Oradea?
Călătoria de la București la Oradea durează în medie 15 ore 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 13 ore 14 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Oradea?
Ruta de la București la Oradea are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Oradea?
Primul tren de la București la Oradea pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Oradea?
Ultimul tren de la București la Oradea pleacă la orele 21:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 44,17 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Oradea?
Există în medie 3 de la București pentru a merge la Oradea.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Oradea este 13 ore 14 min..
Există un tren direct de la București la Oradea?
Da, există un tren direct între București și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Oradea?
Călătoria cu tren de la București la Oradea creează 30.59kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Oradea

Rute asemănătoare

Alte rute populare