Gasiți un tren de la București până la Oradea

Începe de la
126,60 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 126,60 RON

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la București la Oradea cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Oradea. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Oradea?

Când călătoriți de la București la Oradea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 146,54 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 98,23 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la București la Oradea de la Train este de 436 km și durează 14 h 55 min. Există 15 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:06 și ultima la 23:01. Este posibil să călătoriți de la București la Oradea cu Train pentru doar 98,23 RON sau până la 246,60 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,91 RON.

Cel mai bun preț 126,60 RON
Durata călătoriei 14 h 55 min
Conexiune pe zi 15
Cel mai mic pret 126,60 RON
Cel mai mare preț 246,60 RON
Prima Plecare 07:40
Ultima Plecare 23:01
Distanţă 436 km
Plecare București
Sosire Oradea
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la București la Oradea

  Feb 03
  25.909
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  -1°
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  25.909
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  10°
  Feb 17
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
Detalii
Feb 04
Saturday
126,60 RON
Feb 05
Sunday
Detalii
Feb 06
Monday
Detalii
Feb 07
Tuesday
-1°
Detalii
Feb 08
Wednesday
-1°
Detalii
Feb 09
Thursday
-1°
Detalii

Cel mai bun moment pentru a rezerva București - Oradea Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

București la Oradea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
124.545kg
Tren
6.118kg
Autobuz
29.716kg
Mașină
21.413kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Oradea

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează călătoria de la București la Oradea cu trenul?

Distanța dintre București și Oradea este în jur de 437 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 14 h 55 min. Totuși, cele mai rapide rute între București și Oradea durează 11 h 29 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Oradea?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Oradea la 08:06. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:01. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Oradea?

Puteți pleca din București la stații precum București Băneasa și Gara Bucureşti Nord. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Oradea la următoarele stații: Oradea. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Oradea. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Oradea?

Ruta de la București la Oradea este deservită de furnizori care includ Infofer, Cfr Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 87 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 15 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Oradea, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 13 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback