Tren București - Oradea prețuri de la 3,96RON

Începe de la
3,96RON
Descoperă

București la Oradea de la tren

Călătoria de la București la Oradea de la tren este de 436,5 km și durează 2 h 3 min. Există 22 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:53 și ultima la 21:46. Este posibil să călătoriți de la București la Oradea cu tren pentru doar 3,96RON sau până la 176,79RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 3,96RON.

Cel mai bun preț 3,96RON
Durata călătoriei 2 h 3 min
Conexiune pe zi 22
Cel mai mic pret 3,96RON
Cel mai mare preț 176,79RON
Prima Plecare 01:53
Ultima Plecare 21:46
Distanţă 436,5 km
Plecare București
Sosire Oradea
Transportatori Regio Calatori, Astra Trans Carpatic,

Tren Bilete de la București la Oradea

  Sep 29
  4,40RON
  26°
  Sep 30
  4,20RON
  27°
  Oct 01
  4,40RON
  26°
  Oct 02
  4,40RON
  25°
  Oct 03
  4,40RON
  24°
  Oct 04
  16,42RON
  24°
  Oct 05
  28,49RON
  26°
  Oct 06
  4,20RON
  26°
  Oct 07
  2RON
  27°
  Oct 08
  4,01RON
  25°
  Oct 09
  4,01RON
  26°
  Oct 10
  3,96RON
  26°
  Oct 11
  3,96RON
  25°
  Oct 12
  3,96RON
  23°
  Oct 13
  4,01RON
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Ajungeți de la București la Oradea cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Oradea. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Oradea?

Când călătoriți de la București la Oradea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 92,55RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4,05RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Oradea

 
Sep 29
Vineri
26°
4,40RON
1.148,78RON
Sep 30
Sâmbătă
27°
4,20RON
591,74RON
Oct 01
Duminică
26°
4,40RON
905,54RON
Oct 02
Luni
25°
4,40RON
511,70RON
Oct 03
Marți
24°
4,40RON
447,88RON
Oct 04
Miercuri
24°
16,42RON
447,88RON
Oct 05
Joi
26°
28,49RON
447,83RON
Bilete ieftine de de la București la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Oradea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 5RON la 42RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 89% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Oradea

Cele mai ieftine bilete de tren București - Oradea pot fi găsite până la 5RON dacă aveți noroc sau 90RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 124RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Oradea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Regio Calatori, Astra Trans Carpatic și Transferoviar Calatori de la București la Oradea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Oradea cu tren.
Facilităţi Regio Calatori Astra Trans Carpatic Transferoviar Calatori CFR Calatori Interregional Calatori
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Bagaje
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

București la Oradea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.4kg
Autobuz
16.0kg
Zbor
641.1kg
Mașină
61.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Oradea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Oradea sunt 2.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Oradea? Luând trenul între București și Oradea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 638.7kg față de un zbor, 13.6kg față de autobuz și 59.4kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Oradea?
Un bilet de tren de la București la Oradea este de 102,52RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 3,96RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Oradea este de 3,96RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Oradea cu tren?
Distanța între București și Oradea este de 436,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Oradea?
Călătoria de la București la Oradea durează în medie 7 h 7 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 3 min.
Ce companii operează de la București la Oradea?
Ruta București - Oradea este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, Astra Trans Carpatic, Transferoviar Calatori, CFR Calatori, Interregional Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Oradea?
Ruta de la București la Oradea are în medie 22 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Oradea?
Primul tren de la București la Oradea pleacă la orele 01:53. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Oradea?
Ultimul tren de la București la Oradea pleacă la orele 21:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 3,96RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Oradea?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Oradea. Puteți merge de la București Băneasa și Gara Bucureşti Nord și puteți ajunge la Oradea.
Câte conexiuni directe merg de la București la Oradea?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Oradea.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Oradea este 2 h 3 min.
Există un tren direct de la București la Oradea?
Da, există un tren direct între București și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Oradea?
Călătoria cu tren de la București la Oradea creează 2.4kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Oradea

Rute asemănătoare

Alte rute populare