Autobuz București - Oradea preturi de la 204,30 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Oradea cu autobuzul

Călătoria de la București la Oradea cu autobuzul este de 437,01 km și durează 21 ore 39 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:45 și ultima la 21:50. Este posibil să călătoriți de la București la Oradea cu autobuz pentru doar 204,30 lei sau până la 272,32 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 204,30 lei.

Cel mai mic pret204,30 lei
Durata călătoriei21 ore 39 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret204,30 lei
Cel mai mare preț272,32 lei
Prima Plecare03:45
Ultima Plecare21:50
Distanţă437,01 km
PlecareBucurești
SosireOradea
TransportatoriFlixBus, TAROM

Autobuz Bilete de la Bucharest la Oradea

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Oradea

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Oradea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Oradea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Oradea?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Oradea vă va costa 245,10 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 204,30 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Oradea. În medie, însă, veți plăti în jur de 245,10 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la București la Oradea cu autobuzul?

Călătoria de la București la Oradea cu autobuzul va dura, de obicei, 21 ore 39 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 437,01 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 21 ore 39 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la București la Oradea acoperă o distanță de 437,01 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 21 ore 39 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 25 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Oradea făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laOradea?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari. Sosind la Oradea, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Gara Oradea,Oradea International Airport,Oradea, Autogara Velența,Oradea Calea Aradului. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Oradea.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Oradea?

În medie, sunt 2 plecări zilnice de la București la Oradea. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la București care merg direct la Oradea. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Oradea

Bilete ieftine de autobuz de la București la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Oradea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 204,40 lei la 492,06 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 58% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Oradea

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Oradea pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 367,83 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 687,56 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu autobuzul

Când călătoriți la Oradea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus și TAROM de la București la Oradea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Oradea cu bus.
Facilităţi FlixBus TAROM
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check cross
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross

București la Oradea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
30.59kg
Autobuz
32.78kg
Zbor
87.4kg
Mașină
69.92kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Oradea?
Un bilet de autobuz de la București la Oradea este de 245,10 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 204,30 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Oradea este de 204,30 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Oradea cu autobuz?
Distanța între București și Oradea este de 437,01 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Oradea?
Călătoria de la București la Oradea durează în medie 21 ore 39 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 25 min..
Ce companii operează de la București la Oradea?
Ruta București - Oradea este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus și TAROM ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Oradea?
Ruta de la București la Oradea are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Oradea?
Primul autobuz de la București la Oradea pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Oradea?
Ultimul autobuz de la București la Oradea pleacă la orele 21:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 204,30 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Oradea?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Oradea.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Oradea este 1 oră 25 min..
Există un autobuz direct de la București la Oradea?
Da, există un autobuz direct între București și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Oradea?
Călătoria cu autobuz de la București la Oradea creează 32.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Oradea

Rute asemănătoare

Alte rute populare