Gasiți un tren de la București până la Craiova

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 25,55 RON
Durata călătoriei 6 h 53 min
Călătorii pe zi 42
Prima plecare 07:30
Ultima plecare 01:30
Distanța 184 km

Bilete de tren ieftine de la București pe virail Craiova.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la București la Craiova?

Prețul mediu al biletelor de tren de la București la Craiova ultimul de 52,62 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la București pentru a putea fi în jur de Craiova 25,55 RON.

Trenurile de la București la care companiile: Craiova se poate călători cu?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între București și Craiova.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii 30,30 RON 30,30 RON Detalii 28,85 RON Detalii Detalii
35,32 RON 34,11 RON 45,07 RON 40,20 RON Mai mult 35,32 RON Mai mult

Trenuri din București spre Craiova

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Craiova ultimul este călătoria?

În timp ce primul tren spre frunze la 07:10 Craiova ultimul, ultima este programată pentru 01:30. Durata medie a călătoriei este de 6 h 53 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Craiova în 3 h 18 min.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în București și Craiova?

Trenurile să plece de la București Băneasa, București Nord și București Obor București Craiova ultimul și ajung în Craiova și Craiova Triaj Hc.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între București și relativ scurt Craiova ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.