Gasiți un tren de la București până la Craiova

Începe de la
11,63 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Craiova cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Craiova? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Craiova, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Craiova?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Craiova. Însă în medie veți plăti în jur de 65,53 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 11,63 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.București la Craiova transport tren

Cel mai bun preț 11,63 RON
Durata călătoriei 4 h 54 min
Călătorii pe zi 26
Prima plecare 07:46
Ultima plecare 19:16
Distanța 184 km
Plecare București
Sosire Craiova
Transportatori Autogari, Infofer, CFR Călători, , Astra Trans Carpatic, Softrans

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
26
Transportatori
5
Prețul minim
11,63 RON
Prețul maxim
113,32 RON

București - Craiova

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât de lungă este călătoria de la București la Craiova cu trenul?

Călătoria între București și Craiova cu trenul durează de obicei 4 h 54 min pentru a acoperi o distanță de 184 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Craiova vă va duce 3 h 5 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Craiova, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Craiova?

Prima plecare zilnică de la București la Craiova este la 07:46, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 19:16. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Craiova. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Craiova?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Craiova. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Nord, București Băneasa și București, Gara Basarab. Acestea se leagă de stații care includ Craiova, Craiova Triaj hc și Craiova (Autogara Pelendava Nord) din Craiova. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Craiova.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Craiova?

Veți putea să călătoriți de la București la Craiova folosind companii precum Infofer, CFR Călători, , Astra Trans Carpatic și Softrans. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 26 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 56 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Craiova folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 10 legături directe de la București la Craiova în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 16 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback