• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Craiova Starting from 25,55 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Craiova

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Craiova cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Craiova? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Craiova, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Craiova?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Craiova. Însă în medie veți plăti în jur de 50,92 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 25,55 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.București la Craiova transport tren

Cel mai bun preț 27,20 RON
Durata călătoriei 4 h 45 min
Călătorii pe zi 40
Prima plecare 08:46
Ultima plecare 01:30
Distanța 184 km

Prețul biletului București - Craiova în fiecare zi

 
Azi
30,30 RON
29,23 RON
Mâine
Detalii
29,23 RON
În 2 zile
27,20 RON
34,11 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
40
Transportatori
1
Prețul minim
25,55 RON
Prețul maxim
93,40 RON

București - Craiova

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

27,20 RON

Data
Luni 25 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
București Nord - Craiova Triaj hc
11:50 - 17:44
CFR Călători
5h 54min
1 schimbări
CO2: 6.61kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 37 min
București Nord - Craiova
10:52 - 15:29
30,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 18 min
București Nord - Craiova
14:50 - 19:08
30,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 54 min
București Nord - Craiova Triaj Hc
14:50 - 20:44
30,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 31 min
București Nord - Craiova Triaj Hc
14:50 - 19:21
30,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h 54 min
București Nord - Craiova
08:50 - 13:44
33,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 9 min
București Nord - Craiova
16:30 - 21:39
33,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 24 min
București Nord - Craiova
17:45 - 21:09
33,20 RON

Cât de lungă este călătoria de la București la Craiova cu trenul?

Călătoria între București și Craiova cu trenul durează de obicei 4 h 45 min pentru a acoperi o distanță de 184 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Craiova vă va duce 3 h 18 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Craiova, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Craiova?

Prima plecare zilnică de la București la Craiova este la 07:30, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 01:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Craiova. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Craiova?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Craiova. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Băneasa, București Nord și București Obor. Acestea se leagă de stații care includ Craiova și Craiova Triaj hc din Craiova. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Craiova.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Craiova?

Veți putea să călătoriți de la București la Craiova folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 40 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 49 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Craiova folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 17 legături directe de la București la Craiova în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 23 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.