Tren București - Craiova prețuri de la 8,26 lei

Începe de la
8,26 lei
Descoperă

București la Craiova de la tren

Călătoria de la București la Craiova de la tren este de 183,95 km și durează 5 ore 33 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:22 și ultima la 20:20. Este posibil să călătoriți de la București la Craiova cu tren pentru doar 8,26 lei sau până la 70,80 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 8,26 lei.

Cel mai mic pret8,26 lei
Durata călătoriei5 ore 33 min.
Conexiune pe zi24
Cel mai mic pret8,26 lei
Cel mai mare preț70,80 lei
Prima Plecare00:22
Ultima Plecare20:20
Distanţă183,95 km
PlecareBucurești
SosireCraiova
TransportatoriSoftrans, CFR Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Craiova

Data plecării
sâmbătă, 9 dec. 2023

Călătoria de la București la Craiova cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Craiova? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Craiova, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la București la Craiova?

Când călătoriți de la București la Craiova, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 46,71 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 8,26 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Craiova, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 46,71 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la București la Craiova cu trenul?

Călătoria între București și Craiova cu trenul este aproximativ 183,95 km. Vă va lua cam 5 ore 33 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre București și Craiova este în jur de 183,95 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 5 ore 33 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Craiova durează 3 ore 31 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Craiova?

Puteți pleca din București la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Craiova la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Craiova. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la București la Craiova?

Veți putea să călătoriți de la București la Craiova folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 24 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Craiova folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 24 legături directe de la București la Craiova în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Craiova

Bilete ieftine de tren de la București la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 29,56 lei la 36,31 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 19% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Craiova

Cele mai ieftine bilete de tren București - Craiova pot fi găsite până la 26,92 lei dacă aveți noroc sau 32,79 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 35,08 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Craiova, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord Softrans, CFR Calatori și Astra Trans Carpatic de la București la Craiova
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Craiova cu train.
Facilităţi Softrans CFR Calatori Astra Trans Carpatic
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
wifi Wifi cross check cross
power_sockets Prize cross check cross
luggage Bagaje cross check cross
accessibility Accesibilitate cross check cross
air_con Aer condiționat cross check cross

București la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.88kg
Autobuz
13.8kg
Zbor
36.79kg
Mașină
29.43kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Craiova cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Craiova sunt 12.88kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Craiova? Luând trenul între București și Craiova veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 23.91kg față de un zbor, 0.92kg față de autobuz și 16.55kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Craiova?
Un bilet de tren de la București la Craiova este de 46,71 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 8,26 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Craiova este de 8,26 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Craiova cu tren?
Distanța între București și Craiova este de 183,95 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Craiova?
Călătoria de la București la Craiova durează în medie 5 ore 33 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 31 min..
Ce companii operează de la București la Craiova?
Ruta București - Craiova este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Softrans, CFR Calatori și Astra Trans Carpatic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Craiova?
Ruta de la București la Craiova are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Craiova?
Primul tren de la București la Craiova pleacă la orele 00:22. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Craiova?
Ultimul tren de la București la Craiova pleacă la orele 20:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 8,26 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Craiova?
Există în medie 24 de la București pentru a merge la Craiova.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Craiova este 3 ore 31 min..
Există un tren direct de la București la Craiova?
Da, există un tren direct între București și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Craiova?
Călătoria cu tren de la București la Craiova creează 12.88kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare