• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Piteşti Starting from 14,10 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Piteşti

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Piteşti

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Piteşti. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Piteşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Piteşti. Însă în medie veți plăti în jur de 33,52 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 14,10 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.București la Piteşti transport tren

Cel mai bun preț 14,90 RON
Durata călătoriei 2 h 32 min
Călătorii pe zi 19
Prima plecare 08:50
Ultima plecare 22:30
Distanța 109 km

Prețul biletului București - Piteşti în fiecare zi

 
Azi
16,40 RON
24,36 RON
Mâine
Detalii
9,74 RON
În 2 zile
Detalii
19,49 RON
În 3 zile
Detalii
19,49 RON
În 4 zile
14,90 RON
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
20
Transportatori
1
Prețul minim
14,10 RON
Prețul maxim
72,25 RON

București - Piteşti

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

16,40 RON

Data
Sâmbătă 16 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
București Nord - Pitești
06:31 - 09:07
CFR Călători
2h 36min
CO2: 3.91kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 36 min
București Nord - Pitești
09:31 - 12:07
16,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 58 min
București Nord - Pitești
08:50 - 10:48
19,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 2 min
București Nord - Pitești
16:30 - 18:32
19,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 58 min
București Nord - Pitești
10:30 - 12:28
34,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 49 min
București Nord - Pitești
12:30 - 14:19
34,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 58 min
București Nord - Pitești
14:30 - 16:28
34,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 42 min
București Nord - Pitești
19:30 - 21:12
34,70 RON

Cât durează să ajung de la București la Piteşti cu trenul?

Distanța dintre București și Piteşti este în jur de 109 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 2 h 33 min. Totuși, cele mai rapide rute între București și Piteşti durează 1 h 38 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la București la Piteşti?

Prima plecare zilnică de la București la Piteşti este la 08:50, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 22:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Piteşti. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laPiteşti?

În București, stațiile de plecare includ București Nord, București Obor și București Băneasa. Când veți sosi în Piteşti, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Pitești. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la București la Piteşti?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Piteşti poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 20 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 25 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Piteşti. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Piteşti variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 11 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări.