Tren București - Piteşti prețuri de la 9,87RON

Începe de la
9,87RON
Descoperă

București la Piteşti de la tren

Călătoria de la București la Piteşti de la tren este de 108,5 km și durează 1 h 36 min. Există 25 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:00 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la București la Piteşti cu tren pentru doar 9,87RON sau până la 86,68RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 9,87RON.

Cel mai bun preț 9,87RON
Durata călătoriei 1 h 36 min
Conexiune pe zi 25
Cel mai mic pret 9,87RON
Cel mai mare preț 86,68RON
Prima Plecare 07:00
Ultima Plecare 21:30
Distanţă 108,5 km
Plecare București
Sosire Piteşti
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la București la Piteşti

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  27°
  Oct 01
  Detalii
  26°
  Oct 02
  Detalii
  25°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  27°
  Oct 08
  Detalii
  25°
  Oct 09
  Detalii
  26°
  Oct 10
  Detalii
  26°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  23°
  Oct 13
  Detalii
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Piteşti

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Piteşti. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Piteşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Piteşti. Însă în medie veți plăti în jur de 36,95RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 18,15RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la București la Piteşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Piteşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Piteşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Piteşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Piteşti

Cele mai ieftine bilete de tren București - Piteşti pot fi găsite până la 15RON dacă aveți noroc sau 17RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 19RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piteşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piteşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Piteşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Piteşti cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

București la Piteşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.9kg
Autobuz
5.8kg
Zbor
232.3kg
Mașină
22.4kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Piteşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Piteşti sunt 0.9kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Piteşti? Luând trenul între București și Piteşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 231.4kg față de un zbor, 4.9kg față de autobuz și 21.5kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Piteşti?
Un bilet de tren de la București la Piteşti este de 39,87RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 9,87RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Piteşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Piteşti este de 9,87RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Piteşti cu tren?
Distanța între București și Piteşti este de 108,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Piteşti?
Călătoria de la București la Piteşti durează în medie 2 h 34 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 36 min.
Ce companii operează de la București la Piteşti?
Ruta București - Piteşti este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Piteşti?
Ruta de la București la Piteşti are în medie 25 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Piteşti?
Primul tren de la București la Piteşti pleacă la orele 07:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Piteşti?
Ultimul tren de la București la Piteşti pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Piteşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 9,87RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Piteşti?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Piteşti. Puteți merge de la București Nord și puteți ajunge la Pitești.
Câte conexiuni directe merg de la București la Piteşti?
Există în medie 12 de la București pentru a merge la Piteşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Piteşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Piteşti este 1 h 36 min.
Există un tren direct de la București la Piteşti?
Da, există un tren direct între București și Piteşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Piteşti?
Călătoria cu tren de la București la Piteşti creează 0.9kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Piteşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare