Gasiți un tren de la București până la Piteşti

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 14,10 RON
Durata călătoriei 2 h 34 min
Călătorii pe zi 24
Prima plecare 07:50
Ultima plecare 22:30
Distanța 109 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la București la Piteşti pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Piteşti. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la București la Piteşti, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Piteşti?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la București la, de asemenea, doar Piteşti 14,10 RON, în timp ce prețul mediu este 33,11 RON.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la București pentru a Piteşti?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între București și Piteşti.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
16,40 RON 16,40 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
9,74 RON 12,18 RON 14,62 RON 14,62 RON 19,49 RON Mai mult Mai mult

Trenuri din București spre Piteşti

Cât timp va dura de la București te la cu trenul și Piteşti atunci când fac trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 2 h 35 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 1 h 38 min în Piteşti. Primul tren pleacă de la București la 07:50, iar ultimul pleacă la 22:30.

Stații care servesc linia de cale ferată București - Piteşti?

Trenurile să plece de la București Nord, București Obor și București Băneasa București Piteşti ultimul și ajung în Pitești.

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între București și Piteşti, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.