Tren București - Piteşti prețuri de la 9,87 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Piteşti cu trenul

Călătoria de la București la Piteşti cu trenul este de 108,64 km și durează 2 ore 34 min.. Există 25 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:00 și ultima la 20:30. Este posibil să călătoriți de la București la Piteşti cu tren pentru doar 9,87 lei sau până la 86,68 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 9,87 lei.

Cel mai mic pret9,87 lei
Durata călătoriei2 ore 34 min.
Conexiune pe zi25
Cel mai mic pret9,87 lei
Cel mai mare preț86,68 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare20:30
Distanţă108,64 km
PlecareBucurești
SosirePiteşti
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Piteşti

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Piteşti

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Piteşti. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Piteşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Piteşti. Însă în medie veți plăti în jur de 39,87 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 9,87 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Piteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 39,87 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Piteşti.

Cât durează să ajung de la București la Piteşti cu trenul?

Călătoria între București și Piteşti cu trenul este aproximativ 108,64 km. Vă va lua cam 2 ore 34 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între București și Piteşti este lungă de vreo 108,64 km și de obicei durează aproximativ 2 ore 34 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 36 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Piteşti cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la București la Piteşti?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 06:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 20:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Piteşti. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din București va fi la 06:00, iar ultima plecare va fi la 20:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Piteşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Piteşti?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari. Acestea vă conectează cu stații care includ Pitesti din Piteşti. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Piteşti, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Piteşti?

Ruta de la București la Piteşti este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 25 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Piteşti, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 12 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 13 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Piteşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Piteşti

Bilete ieftine de tren de la București la Piteşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Piteşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Piteşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Piteşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Piteşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Piteşti

Cele mai ieftine bilete de tren București - Piteşti pot fi găsite până la 13,93 lei dacă aveți noroc sau 16,31 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 18,96 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piteşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piteşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Piteşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Piteşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Piteşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
7.6kg
Autobuz
8.15kg
Zbor
21.73kg
Mașină
17.38kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Piteşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Piteşti sunt 7.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Piteşti? Luând trenul între București și Piteşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 14.13kg față de un zbor, 0.55kg față de autobuz și 9.78kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Piteşti?
Un bilet de tren de la București la Piteşti este de 39,87 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 9,87 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Piteşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Piteşti este de 9,87 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Piteşti cu tren?
Distanța între București și Piteşti este de 108,64 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Piteşti?
Călătoria de la București la Piteşti durează în medie 2 ore 34 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 36 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Piteşti?
Ruta de la București la Piteşti are în medie 25 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Piteşti?
Primul tren de la București la Piteşti pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Piteşti?
Ultimul tren de la București la Piteşti pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Piteşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 9,87 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Piteşti?
Există în medie 12 de la București pentru a merge la Piteşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Piteşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Piteşti este 1 oră 36 min..
Există un tren direct de la București la Piteşti?
Da, există un tren direct între București și Piteşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Piteşti?
Călătoria cu tren de la București la Piteşti creează 7.6kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Piteşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare