Tren București - Sebeş prețuri de la 56,10 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Sebeş cu trenul

Călătoria de la București la Sebeş cu trenul este de 261,4 km și durează 7 ore 54 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 15:27 și ultima la 18:25. Este posibil să călătoriți de la București la Sebeş cu tren pentru doar 56,10 lei sau până la 63,62 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 56,10 lei.

Cel mai mic pret56,10 lei
Durata călătoriei7 ore 54 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret56,10 lei
Cel mai mare preț63,62 lei
Prima Plecare15:27
Ultima Plecare18:25
Distanţă261,4 km
PlecareBucurești
SosireSebeş
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la București la Sebeş

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la București la Sebeş cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Sebeş? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la București la Sebeş cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la București la Sebeş vă va costa 58,64 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 56,10 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Sebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Sebeş, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 58,64 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la București la Sebeş cu trenul?

Distanța dintre București și Sebeş este aproximativ 261,4 km. În general, va dura în jur de 7 ore 54 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între București și Sebeş este lungă de vreo 261,4 km și de obicei durează aproximativ 7 ore 54 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 6 ore 52 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Sebeş cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la București la Sebeş?

În general, prima plecare a zilei din București va fi la 15:27, iar ultima plecare va fi la 18:25. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Sebeş se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima călătorie a serii pleacă de la București la 15:27. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 18:25. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Sebeş. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Sebeş?

În București, stațiile de plecare includ Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova. Când veți sosi în Sebeş, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Sebeș Alba,SEBES,Sebes Drumul Sibiului. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la București la Sebeş?

În medie, sunt 4 plecări zilnice de la București la Sebeş. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 4 plecări de la București care merg direct la Sebeş. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Sebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Sebeş

Bilete ieftine de tren de la București la Sebeş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Sebeş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Sebeş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Sebeş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Sebeş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Sebeş

Cele mai ieftine bilete de tren București - Sebeş pot fi găsite până la 3,96 lei dacă aveți noroc sau 60,51 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 149,62 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sebeş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sebeş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Sebeş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
18.3kg
Autobuz
19.61kg
Zbor
52.28kg
Mașină
41.82kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Sebeş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Sebeş sunt 18.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Sebeş? Luând trenul între București și Sebeş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 33.98kg față de un zbor, 1.31kg față de autobuz și 23.52kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Sebeş?
Un bilet de tren de la București la Sebeş este de 58,64 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 56,10 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Sebeş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Sebeş este de 56,10 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Sebeş cu tren?
Distanța între București și Sebeş este de 261,4 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Sebeş?
Călătoria de la București la Sebeş durează în medie 7 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 52 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Sebeş?
Ruta de la București la Sebeş are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Sebeş?
Primul tren de la București la Sebeş pleacă la orele 15:27. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Sebeş?
Ultimul tren de la București la Sebeş pleacă la orele 18:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Sebeş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 56,10 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Sebeş?
Există în medie 4 de la București pentru a merge la Sebeş.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Sebeş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Sebeş este 6 ore 52 min..
Există un tren direct de la București la Sebeş?
Da, există un tren direct între București și Sebeş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Sebeş?
Călătoria cu tren de la București la Sebeş creează 18.3kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Sebeş

Rute asemănătoare

Alte rute populare