Tren București - Ploieşti prețuri de la 9,82 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Ploieşti cu trenul

Călătoria de la București la Ploieşti cu trenul este de 58,07 km și durează 1 oră 0 min.. Există 42 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:45 și ultima la 22:50. Este posibil să călătoriți de la București la Ploieşti cu tren pentru doar 9,82 lei sau până la 33,86 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 9,82 lei.

Cel mai mic pret9,82 lei
Durata călătoriei1 oră 0 min.
Conexiune pe zi42
Cel mai mic pret9,82 lei
Cel mai mare preț33,86 lei
Prima Plecare04:45
Ultima Plecare22:50
Distanţă58,07 km
PlecareBucurești
SosirePloieşti
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la București la Ploieşti

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Ploieşti

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Ploieşti. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Ploieşti?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Ploieşti costă 9,82 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 19,94 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Ploieşti.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Ploieşti vă va costa 19,94 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la București la Ploieşti cu trenul?

Cu o distanță de 58,07 km între București și Ploieşti, de obicei va dura 1 oră 0 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 0 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre București și Ploieşti este în jur de 58,07 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 0 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Ploieşti durează 0 ore 36 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Ploieşti?

În București, stațiile de plecare includ Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP. Când veți sosi în Ploieşti, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Ploiești Sud,Ploiești Vest. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la București la Ploieşti?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Ploieşti poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 42 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Ploieşti. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Ploieşti variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 35 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 7 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Ploieşti

Bilete ieftine de tren de la București la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,42 lei la 10,70 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 68% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de tren București - Ploieşti pot fi găsite până la 4,35 lei dacă aveți noroc sau 6,09 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 9,82 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Ploieşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.06kg
Autobuz
4.36kg
Zbor
11.61kg
Mașină
9.29kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Ploieşti sunt 4.06kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Ploieşti? Luând trenul între București și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 7.55kg față de un zbor, 0.3kg față de autobuz și 5.23kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Ploieşti?
Un bilet de tren de la București la Ploieşti este de 19,94 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 9,82 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Ploieşti este de 9,82 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Ploieşti cu tren?
Distanța între București și Ploieşti este de 58,07 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Ploieşti?
Călătoria de la București la Ploieşti durează în medie 1 oră 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 36 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Ploieşti?
Ruta de la București la Ploieşti are în medie 42 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Ploieşti?
Primul tren de la București la Ploieşti pleacă la orele 04:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Ploieşti?
Ultimul tren de la București la Ploieşti pleacă la orele 22:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 9,82 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Ploieşti?
Există în medie 35 de la București pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Ploieşti este 0 ore 36 min..
Există un tren direct de la București la Ploieşti?
Da, există un tren direct între București și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la București la Ploieşti creează 4.06kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare