Gasiți un tren de la București până la Satu Mare

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 79,70 RON
Durata călătoriei 19 h 27 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 07:46
Ultima plecare 01:30
Distanța 449 km

Bilete de tren ieftine de la București pe virail Satu Mare.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Satu Mare. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la București la Satu Mare, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Satu Mare?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la București din 79,70 RON Satu Mare. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 120,80 RON.

Ce companii pe care le ia de la București cu trenul până la Satu Mare?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între București și Satu Mare.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
79,70 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din București spre Satu Mare

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Satu Mare ultimul?

Primul tren spre 07:10 pleacă la ora Satu Mare ultimul, în timp ce ultimul la 01:30. În medie, călătoria durează 20 h 15 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 8 h 53 min Satu Mare ultimul.

Stații care servesc linia de cale ferată București - Satu Mare?

Trenurile pleacă București din București Băneasa, București Nord și București Obor și să ajungă la Satu Mare și Satu Mare Sud.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.