Gasiți un tren de la București până la Satu Mare

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 84 RON
Durata călătoriei 20 h 51 min
Călătorii pe zi 41
Prima plecare: 00:05
Ultima plecare: 23:20
Distanța 449km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la București la Satu Mare pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Satu Mare. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la București la Satu Mare, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la București pentru a Satu Mare?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între București și Satu Mare.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la București la Satu Mare?

În medie, bilete de tren de la București la 252,38 RON de cost Satu Mare, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 83,65 RON.

Prețul biletului București - Satu Mare în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
96 RON Detalii Detalii Detalii 90 RON90 RON96 RON
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii 170 RON443 RON

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în București și Satu Mare?

Trenurile să plece de la București Nord, București Băneasa și București Obor București Satu Mare ultimul și ajung în Satu Mare Sud și Satu Mare.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Satu Mare ultimul?

În timp ce primul tren spre frunze la 00:08 Satu Mare ultimul, ultima este programată pentru 21:10. Durata medie a călătoriei este de 21 ore și 23 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Satu Mare în 16 ore și 36 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another