Tren București - Satu Mare prețuri de la 148,01 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Satu Mare cu trenul

Călătoria de la București la Satu Mare cu trenul este de 449,8 km și durează 13 ore 36 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 21:03 și ultima la 21:03. Este posibil să călătoriți de la București la Satu Mare cu tren pentru doar 148,01 lei sau până la 148,01 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 148,01 lei.

Cel mai mic pret148,01 lei
Durata călătoriei13 ore 36 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret148,01 lei
Cel mai mare preț148,01 lei
Prima Plecare21:03
Ultima Plecare21:03
Distanţă449,8 km
PlecareBucurești
SosireSatu Mare
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Satu Mare

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la București la Satu Mare cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Satu Mare? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Satu Mare, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Satu Mare?

Prețurile biletelor de tren de la București la Satu Mare variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Satu Mare vor costa 148,01 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 148,01 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Satu Mare, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 148,01 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la București la Satu Mare cu trenul?

Cu o distanță de 449,8 km între București și Satu Mare, de obicei va dura 13 ore 36 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 13 ore 36 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între București și Satu Mare este lungă de vreo 449,8 km și de obicei durează aproximativ 13 ore 36 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 13 ore 36 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Satu Mare cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la București la Satu Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Satu Mare, care de obicei este la 21:03. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 21:03. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima plecare a serii de la București la Satu Mare este la 21:03, în timp ce ultima călătorie pornește la 21:03. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Satu Mare. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Satu Mare?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP. Sosind la Satu Mare, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Strada Luceafărului,Strada Careiului,Satu Mare Autogara. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Satu Mare.

Câte călătorii de la București la Satu Mare sunt în fiecare zi?

Ruta de la București la Satu Mare este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Satu Mare, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Satu Mare

Bilete ieftine de tren de la București la Satu Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Satu Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Satu Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Satu Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Satu Mare

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2,10 lei la 265,57 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 99% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Satu Mare

Cele mai ieftine bilete de tren București - Satu Mare pot fi găsite până la 4,30 lei dacă aveți noroc sau 93,51 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 358,81 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Satu Mare cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Satu Mare, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Satu Mare Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
31.49kg
Autobuz
33.73kg
Zbor
89.96kg
Mașină
71.97kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Satu Mare cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Satu Mare sunt 31.49kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Satu Mare? Luând trenul între București și Satu Mare veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 58.47kg față de un zbor, 2.24kg față de autobuz și 40.48kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Satu Mare?
Un bilet de tren de la București la Satu Mare este de 148,01 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 148,01 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Satu Mare?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Satu Mare este de 148,01 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Satu Mare cu tren?
Distanța între București și Satu Mare este de 449,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Satu Mare?
Călătoria de la București la Satu Mare durează în medie 13 ore 36 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 13 ore 36 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Satu Mare?
Ruta de la București la Satu Mare are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Satu Mare?
Primul tren de la București la Satu Mare pleacă la orele 21:03. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Satu Mare?
Ultimul tren de la București la Satu Mare pleacă la orele 21:03. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Satu Mare?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 148,01 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Satu Mare?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Satu Mare.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Satu Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Satu Mare este 13 ore 36 min..
Există un tren direct de la București la Satu Mare?
Da, există un tren direct între București și Satu Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Satu Mare?
Călătoria cu tren de la București la Satu Mare creează 31.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Satu Mare

Rute asemănătoare

Alte rute populare