Tren București - Roman prețuri de la 4,25RON

Începe de la
4,25RON
Descoperă

București la Roman de la tren

Călătoria de la București la Roman de la tren este de 283,3 km și durează 1 h 26 min. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:34 și ultima la 21:46. Este posibil să călătoriți de la București la Roman cu tren pentru doar 4,25RON sau până la 105,64RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,25RON.

Cel mai bun preț 4,25RON
Durata călătoriei 1 h 26 min
Conexiune pe zi 11
Cel mai mic pret 4,25RON
Cel mai mare preț 105,64RON
Prima Plecare 01:34
Ultima Plecare 21:46
Distanţă 283,3 km
Plecare București
Sosire Roman
Transportatori Transferoviar Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la București la Roman

  Sep 29
  4,40RON
  26°
  Sep 30
  4,45RON
  27°
  Oct 01
  4,01RON
  26°
  Oct 02
  Detalii
  25°
  Oct 03
  4,40RON
  24°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  27°
  Oct 08
  Detalii
  25°
  Oct 09
  Detalii
  26°
  Oct 10
  Detalii
  26°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  23°
  Oct 13
  Detalii
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Roman

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Roman. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Roman?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Roman costă 4,05RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 81,26RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Roman.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Roman

 
Sep 29
Vineri
26°
4,40RON
Sep 30
Sâmbătă
27°
4,45RON
Oct 01
Duminică
26°
4,01RON
Oct 02
Luni
25°
Detalii
Oct 03
Marți
24°
4,40RON
Oct 04
Miercuri
24°
Detalii
Oct 05
Joi
26°
Detalii
Bilete ieftine de de la București la Roman
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Roman.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Roman, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Roman.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Roman

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 1RON la 48RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 98% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Roman

Cele mai ieftine bilete de tren București - Roman pot fi găsite până la 5RON dacă aveți noroc sau 65RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 83RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Roman cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Roman, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori and CFR Calatori de la București la Roman
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Roman cu tren.
Facilităţi Transferoviar Calatori CFR Calatori
Bagaje
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

București la Roman Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.6kg
Autobuz
16.9kg
Zbor
676.1kg
Mașină
65.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Roman cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Roman sunt 2.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Roman? Luând trenul între București și Roman veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 673.5kg față de un zbor, 14.4kg față de autobuz și 62.7kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Roman?
Un bilet de tren de la București la Roman este de 81,60RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,25RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Roman?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Roman este de 4,25RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Roman cu tren?
Distanța între București și Roman este de 283,3 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Roman?
Călătoria de la București la Roman durează în medie 7 h 30 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 26 min.
Ce companii operează de la București la Roman?
Ruta București - Roman este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Roman?
Ruta de la București la Roman are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Roman?
Primul tren de la București la Roman pleacă la orele 01:34. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Roman?
Ultimul tren de la București la Roman pleacă la orele 21:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Roman?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,25RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Roman?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Roman. Puteți merge de la București Nord și București, Gara Basarab și puteți ajunge la Roman.
Câte conexiuni directe merg de la București la Roman?
Există în medie 6 de la București pentru a merge la Roman.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Roman?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Roman este 1 h 26 min.
Există un tren direct de la București la Roman?
Da, există un tren direct între București și Roman.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Roman?
Călătoria cu tren de la București la Roman creează 2.6kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Roman

Rute asemănătoare

Alte rute populare