Tren București - Roman prețuri de la 4,40 lei

Începe de la
4,40 lei

București la Roman de la tren

Călătoria de la București la Roman de la tren este de 283,65 km și durează 7 ore 21 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:29 și ultima la 22:25. Este posibil să călătoriți de la București la Roman cu tren pentru doar 4,40 lei sau până la 115,95 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,40 lei.

Cel mai mic pret4,40 lei
Durata călătoriei7 ore 21 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret4,40 lei
Cel mai mare preț115,95 lei
Prima Plecare00:29
Ultima Plecare22:25
Distanţă283,65 km
PlecareBucurești
SosireRoman
TransportatoriTransferoviar Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Roman

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la București la Roman cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Roman? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Roman, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Roman?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Roman. Însă în medie veți plăti în jur de 78,33 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 4,40 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Roman. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la București la Roman variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 78,33 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să merg de la București la Roman cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 7 ore 21 min.. Atât durează să traversați 283,65 km de la București la Roman. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Roman ar putea să dureze mai mult de 7 ore 21 min.. Călătoria între București și Roman cu trenul durează de obicei 7 ore 21 min. pentru a acoperi o distanță de 283,65 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Roman vă va duce 1 oră 4 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Roman, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laRoman?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: . Sosind la Roman, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Roman.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Roman?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Roman, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 12 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 6 călătorii directe între București și Roman. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Roman. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Roman

Bilete ieftine de tren de la București la Roman
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Roman.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Roman, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Roman.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Roman

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,66 lei la 14,12 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 74% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Roman

Cele mai ieftine bilete de tren București - Roman pot fi găsite până la 5,33 lei dacă aveți noroc sau 65,20 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 82,77 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Roman cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Roman, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, Regio Calatori și CFR Calatori de la București la Roman
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Roman cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori Regio Calatori CFR Calatori
luggage Bagaje check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check
wifi Wifi cross cross check
power_sockets Prize cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross check

București la Roman Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.86kg
Autobuz
21.27kg
Zbor
56.73kg
Mașină
45.38kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Roman cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Roman sunt 19.86kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Roman? Luând trenul între București și Roman veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 36.87kg față de un zbor, 1.41kg față de autobuz și 25.52kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Roman?
Un bilet de tren de la București la Roman este de 78,33 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Roman?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Roman este de 4,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Roman cu tren?
Distanța între București și Roman este de 283,65 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Roman?
Călătoria de la București la Roman durează în medie 7 ore 21 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 4 min..
Ce companii operează de la București la Roman?
Ruta București - Roman este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, Regio Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Roman?
Ruta de la București la Roman are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Roman?
Primul tren de la București la Roman pleacă la orele 00:29. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Roman?
Ultimul tren de la București la Roman pleacă la orele 22:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Roman?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Roman?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Roman. Puteți merge de la Gara Bucureşti Nord, București Gara Basarab, Bucharest Filaret Bus Station, București Autogara Militari, Henri Coandă International Airport și Bukarest Autogara Rahova și puteți ajunge la Roman (Gara).
Câte conexiuni directe merg de la București la Roman?
Există în medie 6 de la București pentru a merge la Roman.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Roman?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Roman este 1 oră 4 min..
Există un tren direct de la București la Roman?
Da, există un tren direct între București și Roman.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Roman?
Călătoria cu tren de la București la Roman creează 19.86kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Roman

Rute asemănătoare

Alte rute populare