Tren București - Râmnicu Vâlcea prețuri de la 3,08 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Râmnicu Vâlcea cu trenul

Călătoria de la București la Râmnicu Vâlcea cu trenul este de 156,29 km și durează 9 ore 18 min.. Există 19 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:09 și ultima la 22:25. Este posibil să călătoriți de la București la Râmnicu Vâlcea cu tren pentru doar 3,08 lei sau până la 115,37 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 3,08 lei.

Cel mai mic pret3,08 lei
Durata călătoriei9 ore 18 min.
Conexiune pe zi19
Cel mai mic pret3,08 lei
Cel mai mare preț115,37 lei
Prima Plecare03:09
Ultima Plecare22:25
Distanţă156,29 km
PlecareBucurești
SosireRâmnicu Vâlcea
TransportatoriCFR Calatori, Interregional CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Bucharest la Râmnicu Vâlcea

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la București la Râmnicu Vâlcea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Râmnicu Vâlcea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Râmnicu Vâlcea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la București la Râmnicu Vâlcea cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Râmnicu Vâlcea costă 3,08 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 60,05 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Râmnicu Vâlcea.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Râmnicu Vâlcea vă va costa 60,05 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la București la Râmnicu Vâlcea cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 9 ore 18 min.. Atât durează să traversați 156,29 km de la București la Râmnicu Vâlcea. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Râmnicu Vâlcea ar putea să dureze mai mult de 9 ore 18 min.. Călătoria între București și Râmnicu Vâlcea este lungă de vreo 156,29 km și de obicei durează aproximativ 9 ore 18 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 5 ore 40 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Râmnicu Vâlcea cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Râmnicu Vâlcea?

Puteți pleca din București la stații precum Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Râmnicu Vâlcea la următoarele stații: Ramnicu Valcea,Ramnicu Valcea (Romania). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Râmnicu Vâlcea. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Râmnicu Vâlcea sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Râmnicu Vâlcea, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 19 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între București și Râmnicu Vâlcea. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 19 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Râmnicu Vâlcea

Bilete ieftine de tren de la București la Râmnicu Vâlcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Râmnicu Vâlcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Râmnicu Vâlcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Râmnicu Vâlcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Râmnicu Vâlcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,96 lei la 21,70 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 82% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Râmnicu Vâlcea

Cele mai ieftine bilete de tren București - Râmnicu Vâlcea pot fi găsite până la 4,40 lei dacă aveți noroc sau 21,99 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 52,14 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Râmnicu Vâlcea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Râmnicu Vâlcea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord CFR Calatori, Interregional Calatori și Softrans de la București la Râmnicu Vâlcea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Râmnicu Vâlcea cu train.
Facilităţi CFR Calatori Interregional Calatori Softrans Transferoviar Calatori Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross cross cross
wifi Wifi check cross cross cross cross
power_sockets Prize check cross cross cross cross
luggage Bagaje check check cross check cross
accessibility Accesibilitate check cross cross cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
air_con Aer condiționat check cross cross cross cross
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check

București la Râmnicu Vâlcea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
10.94kg
Autobuz
11.72kg
Zbor
31.26kg
Mașină
25.01kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Râmnicu Vâlcea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Râmnicu Vâlcea sunt 10.94kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Râmnicu Vâlcea? Luând trenul între București și Râmnicu Vâlcea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 20.32kg față de un zbor, 0.78kg față de autobuz și 14.07kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Râmnicu Vâlcea?
Un bilet de tren de la București la Râmnicu Vâlcea este de 60,05 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 3,08 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Râmnicu Vâlcea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Râmnicu Vâlcea este de 3,08 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Râmnicu Vâlcea cu tren?
Distanța între București și Râmnicu Vâlcea este de 156,29 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Râmnicu Vâlcea?
Călătoria de la București la Râmnicu Vâlcea durează în medie 9 ore 18 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 40 min..
Ce companii operează de la București la Râmnicu Vâlcea?
Ruta București - Râmnicu Vâlcea este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Interregional Calatori, Softrans, Transferoviar Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Râmnicu Vâlcea?
Ruta de la București la Râmnicu Vâlcea are în medie 19 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Râmnicu Vâlcea?
Primul tren de la București la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 03:09. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Râmnicu Vâlcea?
Ultimul tren de la București la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 22:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Râmnicu Vâlcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 3,08 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Râmnicu Vâlcea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Râmnicu Vâlcea este 5 ore 40 min..
Există un tren direct de la București la Râmnicu Vâlcea?
Da, există un tren direct între București și Râmnicu Vâlcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Râmnicu Vâlcea?
Călătoria cu tren de la București la Râmnicu Vâlcea creează 10.94kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Râmnicu Vâlcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare