Tren Iaşi - Medgidia prețuri de la 18,08 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
18,08 lei

Iaşi la Medgidia cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Medgidia cu trenul este de 329 km și durează 10 ore 1 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:17 și ultima la 14:20. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Medgidia cu tren pentru doar 18,08 lei sau până la 201,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,08 lei.

Cel mai mic pret18,08 lei
Durata călătoriei10 ore 1 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret18,08 lei
Cel mai mare preț201,02 lei
Prima Plecare05:17
Ultima Plecare14:20
Distanţă329 km
PlecareIaşi
SosireMedgidia
TransportatoriCFR Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Iași la Medgidia

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Medgidia cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Medgidia? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Medgidia, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Medgidia?

Când călătoriți de la Iaşi la Medgidia, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 151,67 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 18,08 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Medgidia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Medgidia variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 151,67 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să merg de la Iaşi la Medgidia cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Medgidia este aproximativ 329 km. În general, va dura în jur de 10 ore 1 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Iaşi la Medgidia acoperă o distanță de 329 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 10 ore 1 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 30 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Medgidia făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Medgidia?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Medgidia, care de obicei este la 05:17. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 14:20. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Medgidia, care de obicei este la 05:17. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 14:20. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laMedgidia?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Medgidia, Strada Independenței,Medgidia din Medgidia. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Medgidia, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Medgidia?

În medie, sunt 7 plecări zilnice de la Iaşi la Medgidia. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Iaşi care merg direct la Medgidia. Există 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Medgidia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Medgidia

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Medgidia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Medgidia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Medgidia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Medgidia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Medgidia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Medgidia

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Medgidia pot fi găsite până la 18,08 lei dacă aveți noroc sau 85,00 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 107,74 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Medgidia cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Medgidia, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori și Regio Calatori de la Iaşi la Medgidia
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Medgidia cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check cross
power_sockets Prize check cross
luggage Bagaje check cross
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check

Iaşi la Medgidia Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
23.03kg
Autobuz
24.67kg
Zbor
65.8kg
Mașină
52.64kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Medgidia cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Medgidia sunt 23.03kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Medgidia? Luând trenul între Iaşi și Medgidia veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 42.77kg față de un zbor, 1.64kg față de autobuz și 29.61kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Medgidia?
Un bilet de tren de la Iaşi la Medgidia este de 151,67 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,08 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Medgidia?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Medgidia este de 18,08 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Medgidia cu tren?
Distanța între Iaşi și Medgidia este de 329 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Medgidia?
Călătoria de la Iaşi la Medgidia durează în medie 10 ore 1 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 30 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Medgidia?
Ruta Iaşi - Medgidia este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Medgidia?
Ruta de la Iaşi la Medgidia are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Medgidia?
Primul tren de la Iaşi la Medgidia pleacă la orele 05:17. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Medgidia?
Ultimul tren de la Iaşi la Medgidia pleacă la orele 14:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Medgidia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 18,08 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Medgidia?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Medgidia.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Medgidia?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Medgidia este 2 ore 30 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Medgidia?
Da, există un tren direct între Iaşi și Medgidia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Medgidia?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Medgidia creează 23.03kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Medgidia

Rute asemănătoare

Alte rute populare