Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Iaşi până la Târgovişte

Starting from
76,35 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 86,10 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Târgovişte

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Târgovişte cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Târgovişte? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Târgovişte, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Târgovişte?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Târgovişte. Însă în medie veți plăti în jur de 89,04 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 76,35 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Iaşi la Târgovişte transport tren

Cel mai bun preț 76,35 RON
Durata călătoriei 9 h 44 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare 08:14
Ultima plecare 01:56
Distanța 299 km
Plecare Iaşi
Sosire Târgovişte
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Iaşi - Târgovişte în fiecare zi

 
Azi
86,10 RON
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
76,35 RON
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
1
Prețul minim
76,35 RON
Prețul maxim
103,30 RON

Iaşi - Târgovişte

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

Data
Luni 27 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Iași - Târgoviște
11:03 - 21:26
CFR Călători
10h 23min
2 schimbări
CO2: 0.86kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Iaşi la Târgovişte cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Târgovişte acoperă o distanță de 300 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 h 45 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 8 h 1 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Târgovişte făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Târgovişte?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Târgovişte la 09:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 01:56. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Târgovişte?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași și Nicolina. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Târgovişte la următoarele stații: Târgoviște. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Târgovişte. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Târgovişte au loc în fiecare zi?

Ruta de la Iaşi la Târgovişte este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 17 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 11 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Târgovişte, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback