Tren Iaşi - Târgovişte prețuri de la 48,91 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Iaşi la Târgovişte cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Târgovişte cu trenul este de 299,42 km și durează 9 ore 52 min.. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:14 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Târgovişte cu tren pentru doar 48,91 lei sau până la 118,45 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 48,91 lei.

Cel mai mic pret48,91 lei
Durata călătoriei9 ore 52 min.
Conexiune pe zi13
Cel mai mic pret48,91 lei
Cel mai mare preț118,45 lei
Prima Plecare05:14
Ultima Plecare23:30
Distanţă299,42 km
PlecareIaşi
SosireTârgovişte
TransportatoriCFR Calatori

Ajungeți de la Iaşi la Târgovişte cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Târgovişte? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Târgovişte cu trenul?

Când călătoriți de la Iaşi la Târgovişte, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 104,62 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 48,91 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgovişte. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Târgovişte. Însă în medie veți plăti în jur de 104,62 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Târgovişte cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Târgovişte este aproximativ 299,42 km. În general, va dura în jur de 9 ore 52 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Iaşi și Târgovişte cu trenul durează de obicei 9 ore 52 min. pentru a acoperi o distanță de 299,42 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Târgovişte vă va duce 8 ore 1 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Târgovişte, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Târgovişte?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Târgovişte, care de obicei este la 05:14. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Târgovişte la 05:14. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 23:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Târgovişte?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Bulevardul Eroilor din Târgovişte. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Târgovişte, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Târgovişte?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Târgovişte, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 13 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Iaşi și Târgovişte. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 13 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgovişte. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Târgovişte
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Târgovişte.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgovişte, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Târgovişte.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Târgovişte

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Târgovişte pot fi găsite până la 61,91 lei dacă aveți noroc sau 85,91 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 100,51 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgovişte cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Târgovişte, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Târgovişte
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Târgovişte cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Târgovişte Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
20.96kg
Autobuz
22.46kg
Zbor
59.88kg
Mașină
47.91kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Târgovişte cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Târgovişte sunt 20.96kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Târgovişte? Luând trenul între Iaşi și Târgovişte veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 38.92kg față de un zbor, 1.5kg față de autobuz și 26.95kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Târgovişte?
Un bilet de tren de la Iaşi la Târgovişte este de 104,62 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 48,91 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Târgovişte?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Târgovişte este de 48,91 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Târgovişte cu tren?
Distanța între Iaşi și Târgovişte este de 299,42 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Târgovişte?
Călătoria de la Iaşi la Târgovişte durează în medie 9 ore 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 1 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Târgovişte?
Ruta de la Iaşi la Târgovişte are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Târgovişte?
Primul tren de la Iaşi la Târgovişte pleacă la orele 05:14. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Târgovişte?
Ultimul tren de la Iaşi la Târgovişte pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Târgovişte?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 48,91 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Târgovişte?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Târgovişte este 8 ore 1 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Târgovişte?
Da, există un tren direct între Iaşi și Târgovişte.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Târgovişte?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Târgovişte creează 20.96kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Târgovişte

Rute asemănătoare

Alte rute populare