Gasiți un tren de la Iaşi până la Târgovişte

Începe de la
76,57 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Târgovişte cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Târgovişte? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Târgovişte, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Târgovişte?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Târgovişte. Însă în medie veți plăti în jur de 112,73 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 76,57 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Iaşi la Târgovişte transport tren

Cel mai bun preț 76,57 RON
Durata călătoriei 9 h 50 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare 07:07
Ultima plecare 01:56
Distanța 299 km
Plecare Iaşi
Sosire Târgovişte
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
13
Transportatori
3
Prețul minim
76,57 RON
Prețul maxim
119,99 RON

Iaşi - Târgovişte

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să merg de la Iaşi la Târgovişte cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Târgovişte acoperă o distanță de 300 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 h 50 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 8 h 1 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Târgovişte făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Târgovişte?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Târgovişte la 07:07. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 01:56. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Târgovişte?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Remiza T. Socola H și Nicolina. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Târgovişte la următoarele stații: Târgoviște. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Târgovişte. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Târgovişte au loc în fiecare zi?

Ruta de la Iaşi la Târgovişte este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 17 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 13 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Târgovişte, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 13 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback