• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Târgovişte Starting from 63,60 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Târgovişte

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Târgovişte cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Târgovişte? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Târgovişte, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Târgovişte?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Târgovişte. Însă în medie veți plăti în jur de 90,97 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 63,60 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Iaşi la Târgovişte transport tren

Cel mai bun preț 63,60 RON
Durata călătoriei 11 h 4 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare 09:20
Ultima plecare 02:21
Distanța 299 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
13
Transportatori
1
Prețul minim
63,60 RON
Prețul maxim
111,55 RON

Iaşi - Târgovişte

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 58 min
Iași - Târgoviște
09:58 - 21:56
85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 25 min
Iași - Târgoviște
14:10 - 00:35
86,10 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 55 min
Iași - Târgoviște
02:15 - 12:20
90,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 1 min
Nicolina - Târgoviște
02:21 - 12:20
90,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 49 min
Iași - Târgoviște
08:07 - 21:56
90,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 15 min
Iași - Târgoviște
09:58 - 22:13
91,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 49 min
Iași - Târgoviște
09:20 - 19:09
92,70 RON

Cât timp va dura să merg de la Iaşi la Târgovişte cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Târgovişte acoperă o distanță de 300 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 11 h 4 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 8 h 43 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Târgovişte făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Târgovişte?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Târgovişte la 09:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:21. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Târgovişte?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași și Nicolina. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Târgovişte la următoarele stații: Târgoviște. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Târgovişte. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Târgovişte au loc în fiecare zi?

Ruta de la Iaşi la Târgovişte este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 18 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 13 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Târgovişte, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 13 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.