Gasiți un tren de la Iaşi până la Târgovişte

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 63,60 RON
Durata călătoriei 13 h 52 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 08:20
Ultima plecare 01:21
Distanța 299 km

Bilete de tren ieftine de la Iaşi pe virail Târgovişte.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Târgovişte?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Iaşi din 63,60 RON Târgovişte. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 92,96 RON.

Trenurile de la Iaşi la care companiile: Târgovişte se poate călători cu?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Iaşi și Târgovişte.

Trenuri din Iaşi spre Târgovişte

Cât timp durează de la Iaşi la și când Târgovişte trenurile plece?

În timp ce primul tren spre frunze la 08:20 Târgovişte ultimul, ultima este programată pentru 01:21. Durata medie a călătoriei este de 13 h 52 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Târgovişte în 8 h 43 min.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Iaşi la Târgovişte?

Trenurile pleacă Iaşi din Remiza T. Socola H, Iași și Nicolina și să ajungă la Târgoviște.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.