Tren Iaşi - Focşani prețuri de la 92,50 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
92,50 lei

Iaşi la Focşani cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Focşani cu trenul este de 166,37 km și durează 3 ore 37 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:17 și ultima la 23:28. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Focşani cu tren pentru doar 92,50 lei sau până la 116,69 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 92,50 lei.

Cel mai mic pret92,50 lei
Durata călătoriei3 ore 37 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret92,50 lei
Cel mai mare preț116,69 lei
Prima Plecare05:17
Ultima Plecare23:28
Distanţă166,37 km
PlecareIaşi
SosireFocşani
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Focşani

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Focşani cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Focşani. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Focşani?

Când călătoriți de la Iaşi la Focşani, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 99,34 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 92,50 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Focşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Focşani, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 99,34 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Focşani cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 3 ore 37 min.. Atât durează să traversați 166,37 km de la Iaşi la Focşani. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Focşani ar putea să dureze mai mult de 3 ore 37 min.. Călătoria între Iaşi și Focşani cu trenul durează de obicei 3 ore 37 min. pentru a acoperi o distanță de 166,37 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Focşani vă va duce 3 ore 30 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Focşani, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Focşani?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Focşani la 05:17. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:28. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima plecare a serii de la Iaşi la Focşani este la 05:17, în timp ce ultima călătorie pornește la 23:28. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Focşani. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Focşani?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Focșani,FOCSANI din Focşani. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Focşani, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Iaşi la Focşani au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Focşani folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 5 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Focşani folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 5 legături directe de la Iaşi la Focşani în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Focşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Focşani

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Focşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Focşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Focşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Focşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Focşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Focşani cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Focşani, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Focşani Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.65kg
Autobuz
12.48kg
Zbor
33.27kg
Mașină
26.62kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Focşani cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Focşani sunt 11.65kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Focşani? Luând trenul între Iaşi și Focşani veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 21.62kg față de un zbor, 0.83kg față de autobuz și 14.97kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Focşani?
Un bilet de tren de la Iaşi la Focşani este de 99,34 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 92,50 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Focşani?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Focşani este de 92,50 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Focşani cu tren?
Distanța între Iaşi și Focşani este de 166,37 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Focşani?
Călătoria de la Iaşi la Focşani durează în medie 3 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 30 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Focşani?
Ruta de la Iaşi la Focşani are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Focşani?
Primul tren de la Iaşi la Focşani pleacă la orele 05:17. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Focşani?
Ultimul tren de la Iaşi la Focşani pleacă la orele 23:28. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Focşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 92,50 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Focşani?
Există în medie 5 de la Iaşi pentru a merge la Focşani.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Focşani?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Focşani este 3 ore 30 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Focşani?
Da, există un tren direct între Iaşi și Focşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Focşani?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Focşani creează 11.65kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Focşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare