Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Iaşi până la Focşani

Starting from
47,90 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 57,10 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

De la 57,10 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Focşani

Descoperă

Ajungeți de la Iaşi la Focşani cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Focşani? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Focşani, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Focşani?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Focşani. Însă în medie veți plăti în jur de 58,78 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 47,90 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Iaşi la Focşani transport tren

Cel mai bun preț 53,95 RON
Durata călătoriei 3 h 47 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 08:14
Ultima plecare 02:30
Distanța 166 km
Plecare Iaşi
Sosire Focşani
Transportatori Infofer, Autogari, RegioTrans, CFR Călători, , Regio Călători

Prețul biletului Iaşi - Focşani în fiecare zi

 
Azi
57,10 RON
48,72 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
57,10 RON
Detalii
În 3 zile
53,95 RON
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
54,05 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
2
Prețul minim
47,90 RON
Prețul maxim
71,20 RON

Iaşi - Focşani

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

54,05 RON

Data
Duminică 3 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Nicolina - Focșani
14:32 - 17:49
CFR Călători
3h 17min
CO2: 0.48kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Iaşi la Focşani cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Focşani este lungă de vreo 167 km și de obicei durează aproximativ 3 h 41 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 h 17 min. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Focşani cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Iaşi la Focşani?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Focşani este la 08:07, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 02:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Focşani. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Iaşi la Focşani cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Focşani la următoarele stații: Focșani. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Focşani. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Focşani?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Focşani poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători și Regio Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 16 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Focşani. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Focşani variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 10 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback