Tren Iaşi - Tecuci prețuri de la 33,23 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
33,23 lei

Iaşi la Tecuci cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Tecuci cu trenul este de 147,15 km și durează 3 ore 10 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:19 și ultima la 22:45. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Tecuci cu tren pentru doar 33,23 lei sau până la 222,82 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 33,23 lei.

Cel mai mic pret33,23 lei
Durata călătoriei3 ore 10 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret33,23 lei
Cel mai mare preț222,82 lei
Prima Plecare01:19
Ultima Plecare22:45
Distanţă147,15 km
PlecareIaşi
SosireTecuci
TransportatoriCFR Calatori, Romanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Tecuci

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Iaşi la Tecuci cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Tecuci? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Tecuci?

Când călătoriți de la Iaşi la Tecuci, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 76,76 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 33,23 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Tecuci vă va costa 76,76 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Tecuci cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Tecuci cu trenul este aproximativ 147,15 km. Vă va lua cam 3 ore 10 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Iaşi și Tecuci este lungă de vreo 147,15 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 10 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 33 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Tecuci cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Tecuci?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Tecuci, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Tecuci Strada Gheorghe Petrascu (Galati, Romania),Tecuci . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Tecuci.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Tecuci?

Ruta de la Iaşi la Tecuci este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Tecuci, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 8 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Tecuci

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Tecuci
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Tecuci.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Tecuci, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Tecuci.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Tecuci

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 1,22 lei la 212,07 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 99% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Tecuci

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Tecuci pot fi găsite până la 26,09 lei dacă aveți noroc sau 29,43 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 39,09 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tecuci cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Tecuci, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Tecuci
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Tecuci cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Tecuci Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
10.3kg
Autobuz
11.04kg
Zbor
29.43kg
Mașină
23.54kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Tecuci cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Tecuci sunt 10.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Tecuci? Luând trenul între Iaşi și Tecuci veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 19.13kg față de un zbor, 0.74kg față de autobuz și 13.24kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Tecuci?
Un bilet de tren de la Iaşi la Tecuci este de 76,76 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 33,23 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Tecuci?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Tecuci este de 33,23 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Tecuci cu tren?
Distanța între Iaşi și Tecuci este de 147,15 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Tecuci?
Călătoria de la Iaşi la Tecuci durează în medie 3 ore 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 33 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Tecuci?
Ruta Iaşi - Tecuci este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și Romanian Railways ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Tecuci?
Ruta de la Iaşi la Tecuci are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Tecuci?
Primul tren de la Iaşi la Tecuci pleacă la orele 01:19. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Tecuci?
Ultimul tren de la Iaşi la Tecuci pleacă la orele 22:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Tecuci?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 33,23 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Tecuci?
Există în medie 8 de la Iaşi pentru a merge la Tecuci.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Tecuci?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Tecuci este 0 ore 33 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Tecuci?
Da, există un tren direct între Iaşi și Tecuci.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Tecuci?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Tecuci creează 10.3kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Tecuci

Rute asemănătoare

Alte rute populare