Tren Iaşi - Vaslui prețuri de la 10,26 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Vaslui cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Vaslui cu trenul este de 60,23 km și durează 1 oră 42 min.. Există 15 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:11 și ultima la 22:45. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Vaslui cu tren pentru doar 10,26 lei sau până la 29,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 10,26 lei.

Cel mai mic pret10,26 lei
Durata călătoriei1 oră 42 min.
Conexiune pe zi15
Cel mai mic pret10,26 lei
Cel mai mare preț29,02 lei
Prima Plecare04:11
Ultima Plecare22:45
Distanţă60,23 km
PlecareIaşi
SosireVaslui
TransportatoriCFR Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Iași la Vaslui

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Iaşi la Vaslui cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Vaslui? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Vaslui?

Când călătoriți de la Iaşi la Vaslui, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 18,71 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 10,26 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Vaslui. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 18,71 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Vaslui.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Vaslui cu trenul?

Cu o distanță de 60,23 km între Iaşi și Vaslui, de obicei va dura 1 oră 42 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 42 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Iaşi la Vaslui acoperă o distanță de 60,23 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 1 oră 42 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 oră 42 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Vaslui făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când călătoresc de la Iaşi la Vaslui cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Vaslui, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Vaslui, Strada Alexandru Vlahuță,VASLUI. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Vaslui.

Câte călătorii de la Iaşi la Vaslui au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Vaslui folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 15 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Vaslui folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 15 legături directe de la Iaşi la Vaslui în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Vaslui. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Vaslui

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Vaslui
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Vaslui.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Vaslui, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Vaslui.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Vaslui

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,89 lei la 10,80 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 55% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Vaslui

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Vaslui pot fi găsite până la 8,89 lei dacă aveți noroc sau 10,20 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 10,70 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Vaslui cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Vaslui, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori și Regio Calatori de la Iaşi la Vaslui
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Vaslui cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check cross
power_sockets Prize check cross
luggage Bagaje check cross
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check

Iaşi la Vaslui Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.22kg
Autobuz
4.52kg
Zbor
12.05kg
Mașină
9.64kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Vaslui cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Vaslui sunt 4.22kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Vaslui? Luând trenul între Iaşi și Vaslui veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 7.83kg față de un zbor, 0.3kg față de autobuz și 5.42kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Vaslui?
Un bilet de tren de la Iaşi la Vaslui este de 18,71 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 10,26 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Vaslui?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Vaslui este de 10,26 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Vaslui cu tren?
Distanța între Iaşi și Vaslui este de 60,23 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Vaslui?
Călătoria de la Iaşi la Vaslui durează în medie 1 oră 42 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 42 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Vaslui?
Ruta Iaşi - Vaslui este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Vaslui?
Ruta de la Iaşi la Vaslui are în medie 15 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Vaslui?
Primul tren de la Iaşi la Vaslui pleacă la orele 04:11. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Vaslui?
Ultimul tren de la Iaşi la Vaslui pleacă la orele 22:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Vaslui?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 10,26 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Vaslui?
Există în medie 15 de la Iaşi pentru a merge la Vaslui.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Vaslui?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Vaslui este 1 oră 42 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Vaslui?
Da, există un tren direct între Iaşi și Vaslui.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Vaslui?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Vaslui creează 4.22kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Vaslui

Rute asemănătoare

Alte rute populare