Gasiți un tren de la Iaşi până la Drobeta-Turnu Severin

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 100 RON
Durata călătoriei 16 h 46 min
Călătorii pe zi 113
Prima plecare: 05:25
Ultima plecare: 23:23
Distanța 475km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin pe virail.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii de turism de la Iaşi cu trenul până la Drobeta-Turnu Severin?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin pentru 99,90 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 200,20 RON medie Drobeta-Turnu Severin ultimul.

Trenuri din Iaşi spre Drobeta-Turnu Severin


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?

Trenurile spre pot pleca din Drobeta-Turnu Severin ultimul Iași și Nicolina și să ajungă la Drobeta Turnu Severin și Dinamica H.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Drobeta-Turnu Severin ultimul este călătoria?

În timp ce primul tren spre frunze la 05:11 Drobeta-Turnu Severin ultimul, ultima este programată pentru 22:11. Durata medie a călătoriei este de 16 ore și 22 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Drobeta-Turnu Severin în 12 ore și 44 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another