Tren Iaşi - Drobeta-Turnu Severin prețuri de la 138,72 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Iaşi la Drobeta-Turnu Severin cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin cu trenul este de 475,56 km și durează 14 ore 7 min.. Există 30 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:14 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin cu tren pentru doar 138,72 lei sau până la 176,40 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 138,72 lei.

Cel mai mic pret138,72 lei
Durata călătoriei14 ore 7 min.
Conexiune pe zi30
Cel mai mic pret138,72 lei
Cel mai mare preț176,40 lei
Prima Plecare05:14
Ultima Plecare23:30
Distanţă475,56 km
PlecareIaşi
SosireDrobeta-Turnu Severin
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria dvs. de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?

Când călătoriți de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 166,87 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 138,72 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 166,87 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 14 ore 7 min.. Atât durează să traversați 475,56 km de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin ar putea să dureze mai mult de 14 ore 7 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin vor termina călătoria în 13 ore 12 min.. În medie, vă va lua cam 14 ore 7 min. pentru a parcurge 475,56 km între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin la 05:14. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la 05:14. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași, Billa. Acestea se leagă de stații care includ Drobeta-Turnu Severin,Drobeta-Turnu Severin Bus Station din Drobeta-Turnu Severin. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 30 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 30 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Drobeta-Turnu Severin pot fi găsite până la 94,80 lei dacă aveți noroc sau 118,66 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 149,38 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Drobeta-Turnu Severin cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Drobeta-Turnu Severin, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Drobeta-Turnu Severin Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
33.29kg
Autobuz
35.67kg
Zbor
95.11kg
Mașină
76.09kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin sunt 33.29kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin? Luând trenul între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 61.82kg față de un zbor, 2.38kg față de autobuz și 42.8kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?
Un bilet de tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin este de 166,87 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 138,72 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin este de 138,72 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Drobeta-Turnu Severin cu tren?
Distanța între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin este de 475,56 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin?
Călătoria de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin durează în medie 14 ore 7 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 13 ore 12 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?
Ruta de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin are în medie 30 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?
Primul tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin pleacă la orele 05:14. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?
Ultimul tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 138,72 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin este 13 ore 12 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?
Da, există un tren direct între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin creează 33.29kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Drobeta-Turnu Severin

Rute asemănătoare

Alte rute populare