• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Drobeta-Turnu Severin Starting from 87,80 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Drobeta-Turnu Severin

Călătoria de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?

Când călătoriți de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 140,57 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 87,80 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Iaşi la Drobeta-Turnu Severin transport tren

Cel mai bun preț 87,80 RON
Durata călătoriei 16 h 56 min
Călătorii pe zi 50
Prima plecare 09:20
Ultima plecare 02:21
Distanța 475 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
50
Transportatori
1
Prețul minim
87,80 RON
Prețul maxim
162,55 RON

Iaşi - Drobeta-Turnu Severin

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

116,85 RON

Data
Luni 11 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Iași - Drobeta Turnu Severin
05:07 - 19:42
CFR Călători
14h 35min
2 schimbări
CO2: 17.1kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 35 min
Iași - Drobeta Turnu Severin
08:07 - 22:42
116,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 24 min
Iași - Drobeta T.Severin Mf.
08:07 - 22:31
116,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 29 min
Iași - Drobeta T.Severin Est Hm
08:07 - 22:36
116,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 6 h 14 min
Iași - Dinamica H
02:15 - 20:01
134,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 6 h 20 min
Nicolina - Dinamica H
02:21 - 20:01
134,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 48 min
Nicolina - Drobeta Turnu Severin
09:47 - 00:35
134,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 50 min
Iași - Drobeta T.Severin Mf.
09:58 - 07:08
134,40 RON

Cât durează călătoria de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin vor termina călătoria în 12 h 51 min. În medie, vă va lua cam 16 h 56 min pentru a parcurge 476 km între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 09:20, iar ultima plecare va fi la 02:21. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laDrobeta-Turnu Severin?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H. Sosind la Drobeta-Turnu Severin, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Drobeta Turnu Severin, Drobeta T.Severin Mf., Drobeta T.Severin Est Hm și Dinamica H. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Drobeta-Turnu Severin.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Drobeta-Turnu Severin?

În medie, sunt 50 plecări zilnice de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 53 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ CFR Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie plecări de la Iaşi care merg direct la Drobeta-Turnu Severin. Există 50 călătorii cu una sau mai multe schimbări