Gasiți un tren de la Iaşi până la Drobeta-Turnu Severin

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 87,80 RON
Durata călătoriei 27 h 34 min
Călătorii pe zi 45
Prima plecare 08:20
Ultima plecare 01:21
Distanța 475 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Care este prețul biletelor de tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Iaşi la Drobeta-Turnu Severin ultimul de 138,62 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi pentru a putea fi în jur de Drobeta-Turnu Severin 87,80 RON.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Iaşi pentru a Drobeta-Turnu Severin?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin.

Trenuri din Iaşi spre Drobeta-Turnu Severin

Cât timp durează de la Iaşi la și când Drobeta-Turnu Severin trenurile plece?

Primul tren spre 08:20 pleacă la ora Drobeta-Turnu Severin ultimul, în timp ce ultimul la 01:21. În medie, călătoria durează 27 h 34 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 12 h 42 min Drobeta-Turnu Severin ultimul.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Iaşi și Drobeta-Turnu Severin?

Puteți lua trenul spre Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H la Drobeta-Turnu Severin, care ajunge la Drobeta T.Severin Mf., Drobeta Turnu Severin, Drobeta T.Severin Est Hm și Dinamica H.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Iaşi și Drobeta-Turnu Severin, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.