Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Botoşani Starting from 19,05 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Botoşani

Descoperă

Ajungeți de la Iaşi la Botoşani cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Botoşani. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Botoşani?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Botoşani costă 19,05 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 36,81 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Botoşani.Iaşi la Botoşani transport tren

Cel mai bun preț 19,15 RON
Durata călătoriei 4 h 23 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare 07:12
Ultima plecare 17:26
Distanța 96 km

Prețul biletului Iaşi - Botoşani în fiecare zi

 
Azi
22,65 RON
14,62 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
22,65 RON
24,36 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
42,10 RON
29,23 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
12
Transportatori
1
Prețul minim
19,05 RON
Prețul maxim
105,20 RON

Iaşi - Botoşani

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

42,10 RON

Data
Sâmbătă 11 Decembrie 2021
CFR Călători-logo
Iași - Botoșani
15:20 - 18:10
CFR Călători
2h 50min
1 schimbări
CO2: 3.44kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 3 h 45 min
Iași - Botoșani
18:33 - 22:18
22,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 4 h 10 min
Remiza T. Socola H - Botoșani
18:08 - 22:18
24,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 3 h 57 min
Nicolina - Botoșani
18:21 - 22:18
24,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 2 h 50 min
Iași - Botoșani
17:20 - 20:10
42,10 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 4 h 14 min
Nicolina - Botoșani
15:56 - 20:10
42,90 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 3 h 53 min
Iași - Botoșani
08:05 - 11:58
43,10 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 3 h 50 min
Nicolina - Botoșani
12:35 - 16:25
43,10 RON

Cât durează să ajung de la Iaşi la Botoşani cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Botoşani este în jur de 96 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 h 22 min. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Botoşani durează 2 h 48 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Botoşani?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 07:17. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 17:26. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Botoşani. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Botoşani?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Remiza T. Socola H și Nicolina. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Botoşani la următoarele stații: Botoșani. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Botoşani. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Botoşani sunt în fiecare zi?

Ruta de la Iaşi la Botoşani este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 14 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 11 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Botoşani, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Botoşani

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.