Tren Iaşi - Botoşani prețuri de la 36,70 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Botoşani cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Botoşani cu trenul este de 95,66 km și durează 3 ore 10 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:45 și ultima la 15:35. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Botoşani cu tren pentru doar 36,70 lei sau până la 78,38 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 36,70 lei.

Cel mai mic pret36,70 lei
Durata călătoriei3 ore 10 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret36,70 lei
Cel mai mare preț78,38 lei
Prima Plecare04:45
Ultima Plecare15:35
Distanţă95,66 km
PlecareIaşi
SosireBotoşani
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Botoşani

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Botoşani cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Botoşani? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Botoşani?

Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Botoşani variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Botoşani vor costa 36,70 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 69,78 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Botoşani, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 69,78 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Botoşani cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Botoşani este aproximativ 95,66 km. În general, va dura în jur de 3 ore 10 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Iaşi la Botoşani acoperă o distanță de 95,66 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 10 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 0 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Botoşani făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Botoşani?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Botoşani, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Botoșani, Autogara Botoșani,Botoșani (Parcare Elvila). Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Iaşi la Botoşani sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Botoşani, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 1 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Iaşi și Botoşani. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Botoşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Botoşani

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Botoşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Botoşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Botoşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Botoşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Botoşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Botoşani

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Botoşani pot fi găsite până la 20,47 lei dacă aveți noroc sau 28,66 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 78,38 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Botoşani cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Botoşani, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Botoşani Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
6.7kg
Autobuz
7.17kg
Zbor
19.13kg
Mașină
15.31kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Botoşani cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Botoşani sunt 6.7kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Botoşani? Luând trenul între Iaşi și Botoşani veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 12.43kg față de un zbor, 0.47kg față de autobuz și 8.61kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Botoşani?
Un bilet de tren de la Iaşi la Botoşani este de 69,78 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 36,70 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Botoşani?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Botoşani este de 36,70 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Botoşani cu tren?
Distanța între Iaşi și Botoşani este de 95,66 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Botoşani?
Călătoria de la Iaşi la Botoşani durează în medie 3 ore 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 0 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Botoşani?
Ruta de la Iaşi la Botoşani are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Botoşani?
Primul tren de la Iaşi la Botoşani pleacă la orele 04:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Botoşani?
Ultimul tren de la Iaşi la Botoşani pleacă la orele 15:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Botoşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 36,70 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Botoşani?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Botoşani este 3 ore 0 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Botoşani?
Da, există un tren direct între Iaşi și Botoşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Botoşani?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Botoşani creează 6.7kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Botoşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare