Gasiți un tren de la Iaşi până la Botoşani

Începe de la
25,65 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Iaşi la Botoşani cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Botoşani. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Botoşani?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Botoşani costă 21,71 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 45,54 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Botoşani.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Iaşi la Botoşani de la Train este de 96 km și durează 4 h 22 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:05 și ultima la 18:26. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Botoşani cu Train pentru doar 21,71 RON sau până la 62,63 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 21,71 RON
Durata călătoriei 4 h 22 min
Conexiune pe zi 10
Cel mai mic pret 21,71 RON
Cel mai mare preț 62,63 RON
Prima Plecare 07:05
Ultima Plecare 18:26
Distanţă 96 km
Plecare Iaşi
Sosire Botoşani
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Iaşi la Botoşani

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  -2°
  Feb 07
  Detalii
  -2°
  Feb 08
  Detalii
  -4°
  Feb 09
  Detalii
  -4°
  Feb 10
  Detalii
  -4°
  Feb 11
  Detalii
  -3°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Iaşi - Botoşani Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Iaşi la Botoşani Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
27.36kg
Tren
1.344kg
Autobuz
6.528kg
Mașină
4.704kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Botoşani

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează să ajung de la Iaşi la Botoşani cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Botoşani este în jur de 96 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 h 22 min. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Botoşani durează 2 h 50 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Botoşani?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 07:05. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 18:26. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Botoşani. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Botoşani?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Remiza T. Socola H și Nicolina. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Botoşani la următoarele stații: Botoșani. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Botoşani. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Botoşani sunt în fiecare zi?

Ruta de la Iaşi la Botoşani este deservită de furnizori care includ Infofer, Cfr Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 14 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 10 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Botoşani, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback