Tren Iaşi - Sebeş prețuri de la 19,84 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
19,84 lei

Iaşi la Sebeş cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Sebeş cu trenul este de 336,47 km și durează 9 ore 39 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:12 și ultima la 08:20. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Sebeş cu tren pentru doar 19,84 lei sau până la 236,16 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 19,84 lei.

Cel mai mic pret19,84 lei
Durata călătoriei9 ore 39 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret19,84 lei
Cel mai mare preț236,16 lei
Prima Plecare03:12
Ultima Plecare08:20
Distanţă336,47 km
PlecareIaşi
SosireSebeş
TransportatoriCFR Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Iași la Sebeş, Alba County

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Sebeş cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Sebeş? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Sebeş, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Sebeş cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Sebeş vă va costa 167,80 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 19,84 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Sebeş. Însă în medie veți plăti în jur de 167,80 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Sebeş cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Sebeş cu trenul va dura, de obicei, 9 ore 39 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 336,47 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 9 ore 39 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Sebeş, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Sebeş vor termina călătoria în 7 ore 16 min.. În medie, vă va lua cam 9 ore 39 min. pentru a parcurge 336,47 km între Iaşi și Sebeş.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Sebeş?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Sebeş, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Sebeș Alba,Sebes Drumul Sibiului,SEBES. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Sebeş?

În medie, sunt 5 plecări zilnice de la Iaşi la Sebeş. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Iaşi care merg direct la Sebeş. Există 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Sebeş, Alba County

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Sebeş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Sebeş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sebeş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Sebeş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Sebeş, Alba County

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Sebeş

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Sebeş pot fi găsite până la 48,77 lei dacă aveți noroc sau 104,53 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 122,70 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sebeş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sebeş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori, Regio Calatori și Transferoviar Calatori de la Iaşi la Sebeş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Sebeş cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori Transferoviar Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross
wifi Wifi check cross cross
power_sockets Prize check cross cross
luggage Bagaje check cross check
accessibility Accesibilitate check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross cross
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check

Iaşi la Sebeş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
23.55kg
Autobuz
25.24kg
Zbor
67.29kg
Mașină
53.84kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Sebeş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Sebeş sunt 23.55kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Sebeş? Luând trenul între Iaşi și Sebeş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 43.74kg față de un zbor, 1.69kg față de autobuz și 30.29kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Sebeş?
Un bilet de tren de la Iaşi la Sebeş este de 167,80 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 19,84 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Sebeş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Sebeş este de 19,84 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Sebeş cu tren?
Distanța între Iaşi și Sebeş este de 336,47 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Sebeş?
Călătoria de la Iaşi la Sebeş durează în medie 9 ore 39 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 16 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Sebeş?
Ruta Iaşi - Sebeş este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Regio Calatori și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Sebeş?
Ruta de la Iaşi la Sebeş are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Sebeş?
Primul tren de la Iaşi la Sebeş pleacă la orele 03:12. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Sebeş?
Ultimul tren de la Iaşi la Sebeş pleacă la orele 08:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Sebeş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 19,84 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Sebeş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Sebeş este 7 ore 16 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Sebeş?
Da, există un tren direct între Iaşi și Sebeş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Sebeş?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Sebeş creează 23.55kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Sebeş

Rute asemănătoare

Alte rute populare