Tren Iaşi - Reşiţa prețuri de la 91,62 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
91,62 lei

Iaşi la Reşiţa cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Reşiţa cu trenul este de 486,17 km și durează 0 ore 38 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:20 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Reşiţa cu tren pentru doar 91,62 lei sau până la 190,76 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 91,62 lei.

Cel mai mic pret91,62 lei
Durata călătoriei0 ore 38 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret91,62 lei
Cel mai mare preț190,76 lei
Prima Plecare06:20
Ultima Plecare23:30
Distanţă486,17 km
PlecareIaşi
SosireReşiţa
TransportatoriCFR Calatori

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Reşiţa

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Reşiţa? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Reşiţa?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Reşiţa costă 91,62 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 179,04 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Reşiţa.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Reşiţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Reşiţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 179,04 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Reşiţa cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Reşiţa cu trenul este aproximativ 486,17 km. Vă va lua cam 0 ore 38 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Iaşi și Reşiţa cu trenul durează de obicei 0 ore 38 min. pentru a acoperi o distanță de 486,17 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Reşiţa vă va duce 0 ore 38 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Reşiţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Iaşi la Reşiţa?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Reşiţa, care de obicei este la 06:20. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la 06:20, iar ultima plecare va fi la 23:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Reşiţa se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Iaşi la Reşiţa cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Reşiţa, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Resita. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Reşiţa.

Câte călătorii de la Iaşi la Reşiţa au loc în fiecare zi?

Ruta de la Iaşi la Reşiţa este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Reşiţa, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Reşiţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Reşiţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Reşiţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Reşiţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Reşiţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Reşiţa

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Reşiţa pot fi găsite până la 137,40 lei dacă aveți noroc sau 154,73 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 184,80 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Reşiţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Reşiţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Reşiţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Reşiţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Reşiţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
34.03kg
Autobuz
36.46kg
Zbor
97.23kg
Mașină
77.79kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Reşiţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Reşiţa sunt 34.03kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Reşiţa? Luând trenul între Iaşi și Reşiţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 63.2kg față de un zbor, 2.43kg față de autobuz și 43.76kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Reşiţa?
Un bilet de tren de la Iaşi la Reşiţa este de 179,04 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 91,62 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Reşiţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Reşiţa este de 91,62 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Reşiţa cu tren?
Distanța între Iaşi și Reşiţa este de 486,17 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Reşiţa?
Călătoria de la Iaşi la Reşiţa durează în medie 0 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 38 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Reşiţa?
Ruta de la Iaşi la Reşiţa are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Reşiţa?
Primul tren de la Iaşi la Reşiţa pleacă la orele 06:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Reşiţa?
Ultimul tren de la Iaşi la Reşiţa pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Reşiţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 91,62 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Reşiţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Reşiţa este 0 ore 38 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Reşiţa?
Da, există un tren direct între Iaşi și Reşiţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Reşiţa?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Reşiţa creează 34.03kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Reşiţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare