Tren București - Alexandria, Județul Teleorman prețuri de la 23,55 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Alexandria, Județul Teleorman cu trenul

Călătoria de la București la Alexandria, Județul Teleorman cu trenul este de 79,38 km și durează 6 ore 51 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:15 și ultima la 19:38. Este posibil să călătoriți de la București la Alexandria, Județul Teleorman cu tren pentru doar 23,55 lei sau până la 45,15 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 23,55 lei.

Cel mai mic pret23,55 lei
Durata călătoriei6 ore 51 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret23,55 lei
Cel mai mare preț45,15 lei
Prima Plecare04:15
Ultima Plecare19:38
Distanţă79,38 km
PlecareBucurești
SosireAlexandria, Județul Teleorman
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la București la Alexandria, Județul Teleorman

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la București la Alexandria, Județul Teleorman cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Alexandria, Județul Teleorman? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la București la Alexandria, Județul Teleorman cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman vă va costa 34,50 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 23,55 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Alexandria, Județul Teleorman. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Alexandria, Județul Teleorman, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 34,50 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la București la Alexandria, Județul Teleorman cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 6 ore 51 min.. Atât durează să traversați 79,38 km de la București la Alexandria, Județul Teleorman. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Alexandria, Județul Teleorman ar putea să dureze mai mult de 6 ore 51 min.. Distanța dintre București și Alexandria, Județul Teleorman este în jur de 79,38 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 6 ore 51 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Alexandria, Județul Teleorman durează 3 ore 53 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Alexandria, Județul Teleorman?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Alexandria, Județul Teleorman. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station. Acestea se leagă de stații care includ Alexandria (RO),Alexandria (Gară) din Alexandria, Județul Teleorman. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Alexandria, Județul Teleorman.

Câte călătorii de la București la Alexandria, Județul Teleorman au loc în fiecare zi?

Ruta de la București la Alexandria, Județul Teleorman este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 6 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Alexandria, Județul Teleorman, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Alexandria, Județul Teleorman. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Alexandria, Județul Teleorman

Bilete ieftine de tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Alexandria, Județul Teleorman.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Alexandria, Județul Teleorman, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Alexandria, Județul Teleorman.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Alexandria, Județul Teleorman

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Alexandria, Județul Teleorman

Cele mai ieftine bilete de tren București - Alexandria, Județul Teleorman pot fi găsite până la 15,25 lei dacă aveți noroc sau 19,05 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 25,31 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Alexandria, Județul Teleorman cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Alexandria, Județul Teleorman, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Alexandria, Județul Teleorman
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Alexandria, Județul Teleorman cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Alexandria, Județul Teleorman Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.56kg
Autobuz
5.95kg
Zbor
15.88kg
Mașină
12.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Alexandria, Județul Teleorman cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Alexandria, Județul Teleorman sunt 5.56kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Alexandria, Județul Teleorman? Luând trenul între București și Alexandria, Județul Teleorman veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 10.32kg față de un zbor, 0.39kg față de autobuz și 7.14kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman?
Un bilet de tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman este de 34,50 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 23,55 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Alexandria, Județul Teleorman este de 23,55 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Alexandria, Județul Teleorman cu tren?
Distanța între București și Alexandria, Județul Teleorman este de 79,38 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Alexandria, Județul Teleorman?
Călătoria de la București la Alexandria, Județul Teleorman durează în medie 6 ore 51 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 53 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Alexandria, Județul Teleorman?
Ruta de la București la Alexandria, Județul Teleorman are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman?
Primul tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman pleacă la orele 04:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman?
Ultimul tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman pleacă la orele 19:38. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Alexandria, Județul Teleorman?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 23,55 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Alexandria, Județul Teleorman?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Alexandria, Județul Teleorman este 3 ore 53 min..
Există un tren direct de la București la Alexandria, Județul Teleorman?
Da, există un tren direct între București și Alexandria, Județul Teleorman.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman?
Călătoria cu tren de la București la Alexandria, Județul Teleorman creează 5.56kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Alexandria, Județul Teleorman

Rute asemănătoare

Alte rute populare