Tren București - Răcari prețuri de la 35,47 lei

Începe de la
35,47 lei

București la Răcari de la tren

Călătoria de la București la Răcari de la tren este de 37,11 km și durează 5 ore 26 min.. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:01 și ultima la 23:41. Este posibil să călătoriți de la București la Răcari cu tren pentru doar 35,47 lei sau până la 110,48 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 35,47 lei.

Cel mai mic pret35,47 lei
Durata călătoriei5 ore 26 min.
Conexiune pe zi20
Cel mai mic pret35,47 lei
Cel mai mare preț110,48 lei
Prima Plecare00:01
Ultima Plecare23:41
Distanţă37,11 km
PlecareBucurești
SosireRăcari
TransportatoriCFR Calatori

Ajungeți de la București la Răcari cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Răcari? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Răcari?

În medie, un bilet de tren de la București la Răcari vă va costa 70,46 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 35,47 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Răcari. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Răcari. Însă în medie veți plăti în jur de 70,46 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la București la Răcari cu trenul?

Călătoria de la București la Răcari cu trenul va dura, de obicei, 5 ore 26 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 37,11 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 5 ore 26 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la București la Răcari, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Răcari vor termina călătoria în 4 ore 13 min.. În medie, vă va lua cam 5 ore 26 min. pentru a parcurge 37,11 km între București și Răcari.

Când călătoresc de la București la Răcari cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În București, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Răcari, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Răcari?

Ruta de la București la Răcari este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 20 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Răcari, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 20 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Răcari. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la București la Răcari
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Răcari.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Răcari, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Răcari.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Răcari

Cele mai ieftine bilete de tren București - Răcari pot fi găsite până la 23,06 lei dacă aveți noroc sau 31,64 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 37,04 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Răcari cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Răcari, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Răcari
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Răcari cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Răcari Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.6kg
Autobuz
2.78kg
Zbor
7.42kg
Mașină
5.94kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Răcari cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Răcari sunt 2.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Răcari? Luând trenul între București și Răcari veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 4.82kg față de un zbor, 0.18kg față de autobuz și 3.34kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Răcari?
Un bilet de tren de la București la Răcari este de 70,46 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 35,47 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Răcari?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Răcari este de 35,47 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Răcari cu tren?
Distanța între București și Răcari este de 37,11 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Răcari?
Călătoria de la București la Răcari durează în medie 5 ore 26 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 13 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Răcari?
Ruta de la București la Răcari are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Răcari?
Primul tren de la București la Răcari pleacă la orele 00:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Răcari?
Ultimul tren de la București la Răcari pleacă la orele 23:41. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Răcari?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 35,47 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Răcari?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Răcari este 4 ore 13 min..
Există un tren direct de la București la Răcari?
Da, există un tren direct între București și Răcari.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Răcari?
Călătoria cu tren de la București la Răcari creează 2.6kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Răcari

Rute asemănătoare

Alte rute populare