Autobuz București - Sebeş preturi de la 66,94 lei

21.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
66,94 lei

București la Sebeş cu autobuzul

Călătoria de la București la Sebeş cu autobuzul este de 261,4 km și durează 6 ore 54 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:00 și ultima la 10:30. Este posibil să călătoriți de la București la Sebeş cu autobuz pentru doar 66,94 lei sau până la 96,26 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 66,94 lei.

Cel mai mic pret66,94 lei
Durata călătoriei6 ore 54 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret66,94 lei
Cel mai mare preț96,26 lei
Prima Plecare08:00
Ultima Plecare10:30
Distanţă261,4 km
PlecareBucurești
SosireSebeş
Transportatorimemento, mementobus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Sebeş, Alba County

Data plecării
duminică, 21 apr. 2024

Călătoria de la București la Sebeş cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Sebeş? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Sebeş?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Sebeş vă va costa 90,40 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 66,94 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Sebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la București la Sebeş vă va costa 90,40 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la București la Sebeş cu autobuzul?

Călătoria între București și Sebeş cu autobuzul este aproximativ 261,4 km. Vă va lua cam 6 ore 54 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la București la Sebeş acoperă o distanță de 261,4 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 6 ore 54 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 5 ore 30 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Sebeş făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la București la Sebeş?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 08:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 10:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Sebeş. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima plecare a serii de la București la Sebeş este la 08:00, în timp ce ultima călătorie pornește la 10:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Sebeş. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Sebeş?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Autogara Militari,Henri Coandă International Airport, OTP. Acestea vă conectează cu stații care includ Sebeș Alba,SEBES,Sebes Drumul Sibiului din Sebeş. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Sebeş, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Sebeş au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la București la Sebeş. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 2 plecări de la București care merg direct la Sebeş. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Sebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Sebeş, Alba County

Bilete ieftine de autobuz de la București la Sebeş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Sebeş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Sebeş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Sebeş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Sebeş, Alba County

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Sebeş

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Sebeş pot fi găsite până la 61,08 lei dacă aveți noroc sau 71,25 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 96,26 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sebeş cu autobuzul

Când călătoriți la Sebeş cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Sebeş Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
18.3kg
Autobuz
19.61kg
Zbor
52.28kg
Mașină
41.82kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Sebeş?
Un bilet de autobuz de la București la Sebeş este de 90,40 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 66,94 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Sebeş?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Sebeş este de 66,94 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Sebeş cu autobuz?
Distanța între București și Sebeş este de 261,4 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Sebeş?
Călătoria de la București la Sebeş durează în medie 6 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 30 min..
Ce companii operează de la București la Sebeş?
Ruta București - Sebeş este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, memento și mementobus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Sebeş?
Ruta de la București la Sebeş are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Sebeş?
Primul autobuz de la București la Sebeş pleacă la orele 08:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Sebeş?
Ultimul autobuz de la București la Sebeş pleacă la orele 10:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Sebeş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 66,94 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Sebeş?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Sebeş.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Sebeş?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Sebeş este 5 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la București la Sebeş?
Da, există un autobuz direct între București și Sebeş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Sebeş?
Călătoria cu autobuz de la București la Sebeş creează 19.61kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Sebeş

Rute asemănătoare

Alte rute populare