Tren Iaşi - Roman prețuri de la 45,15 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Roman cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Roman cu trenul este de 58,84 km și durează 22 ore 23 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:05 și ultima la 01:05. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Roman cu tren pentru doar 45,15 lei sau până la 45,15 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 45,15 lei.

Cel mai mic pret45,15 lei
Durata călătoriei22 ore 23 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret45,15 lei
Cel mai mare preț45,15 lei
Prima Plecare01:05
Ultima Plecare01:05
Distanţă58,84 km
PlecareIaşi
SosireRoman
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Iași la Roman

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Roman

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Roman. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Roman?

Când călătoriți de la Iaşi la Roman, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 45,15 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 45,15 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Roman. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Roman, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 45,15 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Roman cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Roman cu trenul este aproximativ 58,84 km. Vă va lua cam 22 ore 23 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Iaşi la Roman acoperă o distanță de 58,84 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 22 ore 23 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 22 ore 23 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Roman făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Roman?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Billa. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Roman la următoarele stații: Roman, Gara. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Roman. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Roman?

Ruta de la Iaşi la Roman este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Roman, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Roman. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Roman

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Roman
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Roman.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Roman, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Roman.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Roman

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Roman

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Roman pot fi găsite până la 17,35 lei dacă aveți noroc sau 20,50 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 45,15 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Roman cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Roman, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Roman
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Roman cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Roman Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.12kg
Autobuz
4.41kg
Zbor
11.77kg
Mașină
9.41kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Roman cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Roman sunt 4.12kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Roman? Luând trenul între Iaşi și Roman veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 7.65kg față de un zbor, 0.29kg față de autobuz și 5.29kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Roman?
Un bilet de tren de la Iaşi la Roman este de 45,15 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 45,15 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Roman?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Roman este de 45,15 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Roman cu tren?
Distanța între Iaşi și Roman este de 58,84 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Roman?
Călătoria de la Iaşi la Roman durează în medie 22 ore 23 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 22 ore 23 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Roman?
Ruta de la Iaşi la Roman are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Roman?
Primul tren de la Iaşi la Roman pleacă la orele 01:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Roman?
Ultimul tren de la Iaşi la Roman pleacă la orele 01:05. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Roman?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 45,15 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Roman?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Roman.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Roman?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Roman este 22 ore 23 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Roman?
Da, există un tren direct între Iaşi și Roman.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Roman?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Roman creează 4.12kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Roman

Rute asemănătoare

Alte rute populare