Gasiți un tren de la Iaşi până la Buhuşi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Buhuşi

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 18,85RON
Durata călătoriei 6 h 32 min
Călătorii pe zi 44
Prima plecare: 06:07
Ultima plecare: 22:43
Distanța 85km

bilete de tren ieftine de la Iaşi pe virail Buhuşi.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Iaşi pentru a Buhuşi?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Iaşi ruta trenului -. Buhuşi <.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Buhuşi?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Iaşi la Buhuşi pentru 18,85 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 54,43 RON medie Buhuşi ultimul.


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Iaşi și Buhuşi, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Buhuşi ultimul ajungeti?

Puteți lua trenul spre Iasi, Remiza T. Socola H, Iași și Nicolina la Buhuşi, care ajunge la Buhusi și Buhuși.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Iaşi la Buhuşi programată?

Durata medie a călătoriei este 6 ore și 12 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 4 ore și 19 minute în Buhuşi. Primul tren pleacă de la Iaşi la 09:12, iar ultimul pleacă la 23:07. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another