Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Buhuşi

Iaşi la Buhuşi de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la Buhuşi de la autobuz este de 84,78 km și durează 4 ore 26 min.. Există 24 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:00 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Buhuşi cu autobuz pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei4 ore 26 min.
Conexiune pe zi24
Prima Plecare08:00
Ultima Plecare21:30
Distanţă84,78 km
PlecareIaşi
SosireBuhuşi
Transportatoritrans_polosam, pagebo_trans_juniorDetalii

Autobuz Bilete de la Iași la Buhuşi

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Buhuşi cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Buhuşi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Iaşi la Buhuşi?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Buhuşi. În medie, însă, veți plăti în jur de pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de , dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Buhuşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Buhuşi.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Buhuşi cu autobuzul?

Distanța dintre Iaşi și Buhuşi este aproximativ 84,78 km. În general, va dura în jur de 4 ore 26 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Iaşi și Buhuşi este în jur de 84,78 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 ore 26 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Buhuşi durează 2 ore 15 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Buhuşi?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Buhuşi la 08:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Buhuşi la 08:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Buhuşi?

În Iaşi, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Buhuşi, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Buhuşi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Buhuşi folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 24 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Buhuşi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Iaşi la Buhuşi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 24 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Buhuşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Buhuşi

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Buhuşi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Buhuşi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Buhuşi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Buhuşi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Buhuşi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Buhuşi

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Buhuşi pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Buhuşi cu autobuzul

Când călătoriți la Buhuşi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Buhuşi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
5.93kg
Autobuz
6.36kg
Zbor
16.96kg
Mașină
13.57kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Iaşi și Buhuşi cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Buhuşi este de 84,78 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Buhuşi?
Călătoria de la Iaşi la Buhuşi durează în medie 4 ore 26 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 15 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Buhuşi?
Ruta Iaşi - Buhuşi este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, trans_polosam, pagebo_trans_junior, piacor, auto_record, patru_plus_trans, autogari, sami_trans, aventin și fya_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Buhuşi?
Ruta de la Iaşi la Buhuşi are în medie 24 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Buhuşi?
Primul autobuz de la Iaşi la Buhuşi pleacă la orele 08:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Buhuşi?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Buhuşi pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Buhuşi?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Buhuşi. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Buhusi Strada Libertatii.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Buhuşi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Buhuşi este 2 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Buhuşi?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Buhuşi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Buhuşi?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Buhuşi creează 6.36kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Buhuşi

Rute asemănătoare

Alte rute populare