Tren Iaşi - Salva prețuri de la 97,78 lei

Începe de la
97,78 lei

Iaşi la Salva de la tren

Călătoria de la Iaşi la Salva de la tren este de 246,09 km și durează 9 ore 38 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:09 și ultima la 15:35. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Salva cu tren pentru doar 97,78 lei sau până la 102,71 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 97,78 lei.

Cel mai mic pret97,78 lei
Durata călătoriei9 ore 38 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret97,78 lei
Cel mai mare preț102,71 lei
Prima Plecare03:09
Ultima Plecare15:35
Distanţă246,09 km
PlecareIaşi
SosireSalva
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Iași la Salva

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la Iaşi la Salva cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Salva. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Salva?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Salva vă va costa 100,22 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 97,78 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Salva. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Salva, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 100,22 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Salva cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 9 ore 38 min.. Atât durează să traversați 246,09 km de la Iaşi la Salva. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Salva ar putea să dureze mai mult de 9 ore 38 min.. Călătoria de la Iaşi la Salva acoperă o distanță de 246,09 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 ore 38 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 6 ore 28 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Salva făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când călătoresc de la Iaşi la Salva cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Salva. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Salva. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Salva.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Salva?

Ruta de la Iaşi la Salva este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 4 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Salva, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 4 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Salva. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Salva

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Salva
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Salva.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Salva, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Salva.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Salva

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Salva

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Salva pot fi găsite până la 72,61 lei dacă aveți noroc sau 82,08 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 92,01 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Salva cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Salva, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Salva
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Salva cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Salva Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.23kg
Autobuz
18.46kg
Zbor
49.22kg
Mașină
39.37kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Salva cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Salva sunt 17.23kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Salva? Luând trenul între Iaşi și Salva veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 31.99kg față de un zbor, 1.23kg față de autobuz și 22.14kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Salva?
Un bilet de tren de la Iaşi la Salva este de 100,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 97,78 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Salva?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Salva este de 97,78 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Salva cu tren?
Distanța între Iaşi și Salva este de 246,09 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Salva?
Călătoria de la Iaşi la Salva durează în medie 9 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 28 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Salva?
Ruta de la Iaşi la Salva are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Salva?
Primul tren de la Iaşi la Salva pleacă la orele 03:09. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Salva?
Ultimul tren de la Iaşi la Salva pleacă la orele 15:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Salva?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 97,78 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Salva?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Salva. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Salva.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Salva?
Există în medie 4 de la Iaşi pentru a merge la Salva.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Salva?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Salva este 6 ore 28 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Salva?
Da, există un tren direct între Iaşi și Salva.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Salva?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Salva creează 17.23kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Salva

Rute asemănătoare

Alte rute populare