Autobuz Iaşi - Bicaz preturi de la 56,73 lei

Începe de la
56,73 lei

Iaşi la Bicaz de la autobuz

Călătoria de la Iaşi la Bicaz de la autobuz este de 119,6 km și durează 2 ore 45 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 20:30 și ultima la 20:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Bicaz cu autobuz pentru doar 56,73 lei sau până la 56,73 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 56,73 lei.

Cel mai mic pret56,73 lei
Durata călătoriei2 ore 45 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret56,73 lei
Cel mai mare preț56,73 lei
Prima Plecare20:30
Ultima Plecare20:30
Distanţă119,6 km
PlecareIaşi
SosireBicaz
TransportatoriGAL Trans

Autobuz Bilete de la Iași la Bicaz

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la Iaşi la Bicaz cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Bicaz? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Bicaz, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Bicaz cu autobuzul?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Bicaz costă 56,73 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 56,73 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Bicaz.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bicaz. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 56,73 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Bicaz.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Bicaz cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 2 ore 45 min.. Atât durează să traversați 119,6 km de la Iaşi la Bicaz. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Bicaz ar putea să dureze mai mult de 2 ore 45 min.. Călătoria de la Iaşi la Bicaz acoperă o distanță de 119,6 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 2 ore 45 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 45 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Bicaz făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Bicaz?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Bicaz la 20:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 20:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Bicaz, care de obicei este la 20:30. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 20:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Bicaz?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Bicaz la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Bicaz. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Bicaz?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Bicaz folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Bicaz folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Iaşi la Bicaz în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bicaz. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Bicaz

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Bicaz
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bicaz.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bicaz, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Bicaz.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Bicaz

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bicaz cu autobuzul

Când călătoriți la Bicaz cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Bicaz Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
8.37kg
Autobuz
8.97kg
Zbor
23.92kg
Mașină
19.14kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Bicaz?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Bicaz este de 56,73 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 56,73 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Bicaz?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Bicaz este de 56,73 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Bicaz cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Bicaz este de 119,6 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Bicaz?
Călătoria de la Iaşi la Bicaz durează în medie 2 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 45 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Bicaz?
Ruta de la Iaşi la Bicaz are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Bicaz?
Primul autobuz de la Iaşi la Bicaz pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Bicaz?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Bicaz pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Bicaz?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 56,73 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Bicaz?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Bicaz. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Bicaz Train Station.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Bicaz?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Bicaz.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Bicaz?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Bicaz este 2 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Bicaz?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Bicaz.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Bicaz?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Bicaz creează 8.97kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Bicaz

Rute asemănătoare

Alte rute populare