Tren Iaşi - Bulboaca prețuri de la 12,75 lei

Începe de la
12,75 lei

Iaşi la Bulboaca de la tren

Călătoria de la Iaşi la Bulboaca de la tren este de 69,9 km și durează 1 oră 58 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:05 și ultima la 17:16. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Bulboaca cu tren pentru doar 12,75 lei sau până la 15,98 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 12,75 lei.

Cel mai mic pret12,75 lei
Durata călătoriei1 oră 58 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret12,75 lei
Cel mai mare preț15,98 lei
Prima Plecare05:05
Ultima Plecare17:16
Distanţă69,9 km
PlecareIaşi
SosireBulboaca
TransportatoriCFR Calatori

Ajungeți de la Iaşi la Bulboaca cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Bulboaca? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Bulboaca?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Bulboaca vă va costa 13,14 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 12,75 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bulboaca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Bulboaca variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 13,14 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să merg de la Iaşi la Bulboaca cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Bulboaca cu trenul va dura, de obicei, 1 oră 58 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 69,9 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 58 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Iaşi și Bulboaca cu trenul durează de obicei 1 oră 58 min. pentru a acoperi o distanță de 69,9 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Bulboaca vă va duce 1 oră 42 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bulboaca, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Iaşi la Bulboaca?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Bulboaca este la 05:05, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 17:16. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Bulboaca. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la 05:05, iar ultima plecare va fi la 17:16. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Bulboaca se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Bulboaca?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Bulboaca la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Bulboaca. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Bulboaca au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Bulboaca folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 10 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Bulboaca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 9 legături directe de la Iaşi la Bulboaca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bulboaca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Bulboaca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bulboaca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bulboaca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Bulboaca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bulboaca

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Bulboaca pot fi găsite până la 10,46 lei dacă aveți noroc sau 11,28 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 13,00 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bulboaca cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bulboaca, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Bulboaca
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Bulboaca cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Bulboaca Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.89kg
Autobuz
5.24kg
Zbor
13.98kg
Mașină
11.18kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Bulboaca cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Bulboaca sunt 4.89kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Bulboaca? Luând trenul între Iaşi și Bulboaca veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 9.09kg față de un zbor, 0.35kg față de autobuz și 6.29kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Bulboaca?
Un bilet de tren de la Iaşi la Bulboaca este de 13,14 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 12,75 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Bulboaca?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Bulboaca este de 12,75 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Bulboaca cu tren?
Distanța între Iaşi și Bulboaca este de 69,9 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Bulboaca?
Călătoria de la Iaşi la Bulboaca durează în medie 1 oră 58 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 42 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Bulboaca?
Ruta de la Iaşi la Bulboaca are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Bulboaca?
Primul tren de la Iaşi la Bulboaca pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Bulboaca?
Ultimul tren de la Iaşi la Bulboaca pleacă la orele 17:16. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Bulboaca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 12,75 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Bulboaca?
Există în medie 9 de la Iaşi pentru a merge la Bulboaca.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Bulboaca?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Bulboaca este 1 oră 42 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Bulboaca?
Da, există un tren direct între Iaşi și Bulboaca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Bulboaca?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Bulboaca creează 4.89kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Bulboaca

Alte rute populare