Gasiți un tren de la București până la Bistriţa

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 63 RON
Durata călătoriei 11 h 57 min
Călătorii pe zi 113
Prima plecare: 13:20
Ultima plecare: 21:05
Distanța 325km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la București la Bistriţa.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la București pentru a Bistriţa?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între București și Bistriţa.

Cât costă biletele de tren de la București la Bistriţa?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la București din 63,45 RON Bistriţa. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 168,73 RON.

Prețul biletului București - Bistriţa în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
72,35 RON67,90 RON67,90 RON67,90 RON72,35 RON67,90 RON Detalii

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la București la Bistriţa?

Trenurile spre va pleca de la Bistriţa ultimul București Nord, București Obor și București Băneasa și va ajunge la Bistrița Fabrici H. și Bistrița Nord.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Bistriţa ultimul este călătoria?

Primul tren spre 18:11 pleacă la ora Bistriţa ultimul, în timp ce ultimul la 21:09. În medie, călătoria durează 11 ore și 39 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 9 ore și 26 minute Bistriţa ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another