Gasiți un tren de la București până la Bistriţa

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 58,10 RON
Durata călătoriei 18 h 48 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare 08:00
Ultima plecare 23:05
Distanța 325 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la București la Bistriţa.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Bistriţa. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la București la Bistriţa, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât costă biletele de tren de la București la Bistriţa?

Prețul mediu al biletelor de tren de la București la Bistriţa ultimul de 101,30 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la București pentru a putea fi în jur de Bistriţa 58,10 RON.

Ce companii pe care le ia de la București cu trenul până la Bistriţa?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc București ruta trenului -. Bistriţa .

Prețul biletului - în fiecare zi

64,56 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din București spre Bistriţa

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Bistriţa ultimul?

Durata medie a călătoriei este 18 h 48 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 8 h 35 min în Bistriţa. Primul tren pleacă de la București la 08:00, iar ultimul pleacă la 23:05.

Ce stații face trenurile să plece de la Bistriţa?

Puteți lua trenul spre București Nord, București Obor și București Băneasa la Bistriţa, care ajunge la Bistrița Nord și Bistrița Fabrici H..

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.