Tren București - Bistriţa prețuri de la 106,42 lei

24.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Bistriţa cu trenul

Călătoria de la București la Bistriţa cu trenul este de 325,47 km și durează 8 ore 8 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:32 și ultima la 20:04. Este posibil să călătoriți de la București la Bistriţa cu tren pentru doar 106,42 lei sau până la 125,38 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 106,42 lei.

Cel mai mic pret106,42 lei
Durata călătoriei8 ore 8 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret106,42 lei
Cel mai mare preț125,38 lei
Prima Plecare05:32
Ultima Plecare20:04
Distanţă325,47 km
PlecareBucurești
SosireBistriţa
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Bistriţa

Data plecării
luni, 24 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Bistriţa

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Bistriţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Bistriţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Bistriţa?

Când călătoriți de la București la Bistriţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 118,45 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 106,42 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Bistriţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Bistriţa. Însă în medie veți plăti în jur de 118,45 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la București la Bistriţa cu trenul?

Călătoria de la București la Bistriţa cu trenul va dura, de obicei, 8 ore 8 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 325,47 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 8 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre București și Bistriţa este în jur de 325,47 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 8 ore 8 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Bistriţa durează 3 ore 43 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Bistriţa?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Bistriţa, care de obicei este la 05:32. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:04. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Bistriţa, care de obicei este la 05:32. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 20:04. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la București la Bistriţa cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Bistriţa. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari. Acestea se leagă de stații care includ Bistrita Autogara din Bistriţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Bistriţa.

Câte călătorii de la București la Bistriţa sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Bistriţa, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 3 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între București și Bistriţa. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Bistriţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Bistriţa

Bilete ieftine de tren de la București la Bistriţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Bistriţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Bistriţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Bistriţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Bistriţa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 52,67 lei la 155,58 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 66% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Bistriţa

Cele mai ieftine bilete de tren București - Bistriţa pot fi găsite până la 105,30 lei dacă aveți noroc sau 110,63 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 121,47 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bistriţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bistriţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Bistriţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Bistriţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Bistriţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
22.78kg
Autobuz
24.41kg
Zbor
65.09kg
Mașină
52.08kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Bistriţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Bistriţa sunt 22.78kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Bistriţa? Luând trenul între București și Bistriţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 42.31kg față de un zbor, 1.63kg față de autobuz și 29.3kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Bistriţa?
Un bilet de tren de la București la Bistriţa este de 118,45 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 106,42 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Bistriţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Bistriţa este de 106,42 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Bistriţa cu tren?
Distanța între București și Bistriţa este de 325,47 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Bistriţa?
Călătoria de la București la Bistriţa durează în medie 8 ore 8 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 43 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Bistriţa?
Ruta de la București la Bistriţa are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Bistriţa?
Primul tren de la București la Bistriţa pleacă la orele 05:32. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Bistriţa?
Ultimul tren de la București la Bistriţa pleacă la orele 20:04. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Bistriţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 106,42 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Bistriţa?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Bistriţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Bistriţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Bistriţa este 3 ore 43 min..
Există un tren direct de la București la Bistriţa?
Da, există un tren direct între București și Bistriţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Bistriţa?
Călătoria cu tren de la București la Bistriţa creează 22.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Bistriţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare