• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Bistriţa Starting from 58,10 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bistriţa

Călătoria de la București la Bistriţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Bistriţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la București la Bistriţa?

În medie, un bilet de tren de la București la Bistriţa vă va costa 98,18 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 58,10 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.București la Bistriţa transport tren

Cel mai bun preț 58,10 RON
Durata călătoriei 12 h 15 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 09:00
Ultima plecare 00:05
Distanța 325 km

Prețul biletului București - Bistriţa în fiecare zi

 
Azi
68,21 RON
Mâine
102,32 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
14
Transportatori
1
Prețul minim
58,10 RON
Prețul maxim
154,75 RON

București - Bistriţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

76,95 RON

Data
Duminică 10 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
București Obor - Bistrița Fabrici h.
17:15 - 06:24
CFR Călători
13h 9min
3 schimbări
CO2: 11.7kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 51 min
București Obor - Bistrița Fabrici H.
20:15 - 09:24
76,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 43 min
București Băneasa - Bistrița Fabrici H.
22:07 - 09:24
78,05 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 41 min
București Nord - Bistrița Fabrici H.
00:05 - 09:24
78,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 27 min
București Obor - Bistrița Nord
20:15 - 08:42
83,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 35 min
București Băneasa - Bistrița Nord
22:07 - 08:42
85,05 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 33 min
București Nord - Bistrița Fabrici H.
00:05 - 09:32
85,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 8 h 37 min
București Nord - Bistrița Nord
00:05 - 08:42
85,70 RON

Cât timp va dura să merg de la București la Bistriţa cu trenul?

Călătoria între București și Bistriţa este lungă de vreo 326 km și de obicei durează aproximativ 12 h 15 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 8 h 37 min. Dacă încercați să ajungeți de la București la Bistriţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Bistriţa?

Prima plecare zilnică de la București la Bistriţa este la 09:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 00:05. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Bistriţa. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Bistriţa?

Veți putea pleca din București folosind stații precum București Nord, București Obor și București Băneasa. Acestea vă conectează cu stații care includ Bistrița Nord și Bistrița Fabrici H. din Bistriţa. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Bistriţa, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Bistriţa?

În medie, sunt 14 plecări zilnice de la București la Bistriţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 18 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ CFR Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la București care merg direct la Bistriţa. Există 13 călătorii cu una sau mai multe schimbări