Tren București - Bistriţa prețuri de la 101,20RON

Începe de la
101,20RON
Descoperă

București la Bistriţa de la tren

Călătoria de la București la Bistriţa de la tren este de 325 km și durează 3 h 43 min. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:32 și ultima la 21:04. Este posibil să călătoriți de la București la Bistriţa cu tren pentru doar 101,20RON sau până la 114,44RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 101,20RON.

Cel mai bun preț 101,20RON
Durata călătoriei 3 h 43 min
Conexiune pe zi 4
Cel mai mic pret 101,20RON
Cel mai mare preț 114,44RON
Prima Plecare 06:32
Ultima Plecare 21:04
Distanţă 325 km
Plecare București
Sosire Bistriţa
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la București la Bistriţa

  Sep 29
  111,95RON
  26°
  Sep 30
  Detalii
  27°
  Oct 01
  106,77RON
  26°
  Oct 02
  Detalii
  25°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  27°
  Oct 08
  Detalii
  25°
  Oct 09
  101,34RON
  26°
  Oct 10
  Detalii
  26°
  Oct 11
  101,39RON
  25°
  Oct 12
  101,39RON
  23°
  Oct 13
  101,25RON
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria de la București la Bistriţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Bistriţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la București la Bistriţa?

În medie, un bilet de tren de la București la Bistriţa vă va costa 107,40RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 103,10RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Bistriţa

 
Sep 29
Vineri
26°
111,95RON
Sep 30
Sâmbătă
27°
Detalii
Oct 01
Duminică
26°
106,77RON
Oct 02
Luni
25°
Detalii
Oct 03
Marți
24°
Detalii
Oct 04
Miercuri
24°
Detalii
Oct 05
Joi
26°
Detalii
Bilete ieftine de de la București la Bistriţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Bistriţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Bistriţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Bistriţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Bistriţa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 75RON la 111RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 33% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Bistriţa

Cele mai ieftine bilete de tren București - Bistriţa pot fi găsite până la 72RON dacă aveți noroc sau 95RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 109RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bistriţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bistriţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Bistriţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Bistriţa cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

București la Bistriţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.5kg
Autobuz
16.4kg
Zbor
655.5kg
Mașină
63.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Bistriţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Bistriţa sunt 2.5kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Bistriţa? Luând trenul între București și Bistriţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 653.0kg față de un zbor, 13.9kg față de autobuz și 60.7kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Bistriţa?
Un bilet de tren de la București la Bistriţa este de 106,72RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 101,20RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Bistriţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Bistriţa este de 101,20RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Bistriţa cu tren?
Distanța între București și Bistriţa este de 325 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Bistriţa?
Călătoria de la București la Bistriţa durează în medie 7 h 17 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 h 43 min.
Ce companii operează de la București la Bistriţa?
Ruta București - Bistriţa este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Bistriţa?
Ruta de la București la Bistriţa are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Bistriţa?
Primul tren de la București la Bistriţa pleacă la orele 06:32. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Bistriţa?
Ultimul tren de la București la Bistriţa pleacă la orele 21:04. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Bistriţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 101,20RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Bistriţa?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Bistriţa. Puteți merge de la București Nord și București, Gara Basarab și puteți ajunge la Bistrița Nord.
Câte conexiuni directe merg de la București la Bistriţa?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Bistriţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Bistriţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Bistriţa este 3 h 43 min.
Există un tren direct de la București la Bistriţa?
Da, există un tren direct între București și Bistriţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Bistriţa?
Călătoria cu tren de la București la Bistriţa creează 2.5kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Bistriţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare